SUPER CENA za krasen 3-dnevni oddih za 2 osebi v Best Western Hotelu 4* v Kranjski Gori : 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Superior sobi z balkonom + neomejena uporaba hotelskega bazena in wellnessa (finska, parna, infrardeča savna in jacuzzi) + uporaba fitnesa + wi-fi in parking!

Popoln oddih v idilični Kranjski Gori! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Best Western Hotel 4* Kranjska Gora: oddih za 2 osebi
Best Western Hotel 4* Kranjska Gora: oddih za 2 osebi
Best Western Hotel 4* Kranjska Gora: oddih za 2 osebi
Best Western Hotel 4* Kranjska Gora: oddih za 2 osebi
166,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Best Western Hotel Kranjska Gora nudi vse potrebno za sproščujoč oddih.
S svojo lego v osrčju Julijskih Alp in bližino smučišča hotel predstavlja idealno izhodišče za smučanje, bordanje, tek na smučeh in ostale zimske športe, ali zgolj za uživanje na svežem gorskem zraku z neskončnimi razgledi. Kolesarske in pohodniške poti so v neposredni bližini, pri nas se začnejo kolesarki izleti kot sprehodi in pohodi.
Sobe nudijo vse kar potrebujete za udobno in sproščeno bivanje. Opremljene so v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in vsem kar potrebujete za prijeten počitniški oddih  v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, wifi). V hotelu je na voljo 74 enot s skupno 185 ležišči, kongresni center, Center dobrega počutja (bazen, savna, fitnes, masažni saloni), družabne igre, wi-fi, prostorna restavracija in bar.

Superior sobe z balkonom imajo minibar, satelitsko TV, sef ter kopalnico s kadjo oziroma tušem. Večina teh sob z ponuja osupljiv pogled na gore. V superior sobah sta lahko nameščeni dve odrasli osebi in en otrok na dodatnem ležišču.