Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Popoln morski oddih v Resortu Belvedere 4* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Rovinj, Hrvaška

Prijeten prvomajski oddih v Resortu Amarin 4* v Rovinju

DRUŽINSKI PRVOMAJSKI PRAZNIKI!

V tej ponudbi so na voljo različne opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Rovinj, Hrvaška

Krasen pomladni oddih v mobilnih hiškah v kampu Polari v Rovinju

Pomladni oddih v prelepem Rovinju! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Family Fun Fest v Resortu Amarin 4* v Rovinju

Udeležite se nepozabnega festivala Family Fun Fest s kreativnimi, športnimi, izobraževalnimi delavnicami! Na voljo so različne opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Čudovita zima v Vrsarju! Super cena za 3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Pineta 3*: 2x nočitev s polpenzionom v superior dvoposteljni sobi + uporaba notranjega bazena, fitnesa in savne hotela Pineta + wi-fi in parkirno mesto!

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Hotel Pineta 3*, Vrsar: zimski oddih
Hotel Pineta 3*, Vrsar: zimski oddih
Hotel Pineta 3*, Vrsar: zimski oddih
Hotel Pineta 3*, Vrsar: zimski oddih
99,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
To lahko opravite takoj po plačilu kupona ali kadarkoli kasneje, in sicer preko povezave v zavihku Moji kuponi. Koledar prikazuje trenutno stanje prostih terminov, ki se lahko spreminja glede na zasedenost kapacitet, zato priporočamo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu in si zagotovite želeni termin. Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditev rezervacije direktno na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Pineta, ki stoji na vrhu grička nasproti zgodovinskega jedra Vrsarja, je najprivlačnejši hotel v Vrsarju. Odlikujejo ga prijetno ozračje in prisrčno osebje v kombinaciji s čudovitimi razgledi na staro mesto in okoliške otoke.

Sobe 
Uživajte v udobju ene izmed 95 sob in 4 suit Hotela Pineta in se zazibljite v sproščeno vzdušje mirnega ribiškega mesteca, ki se razprostira pod vašim balkonom.

V vaši sobi:
- telefon,
- free wi-fi,
- klimatska naprava,
- satelitska TV,
- preproga,
- sušilec za lase,
- kopalnica s kadjo,
- balkon.

Restavracije in bari
Uživajte v čudovitem razgledu na marino s terase romantičnega Piano bara v Hotelu Pineta.

Šport in zabava
Vrsar, znan po kolesarskih stezah in pešpoteh, vas lahko premami, da se malo razgibate. Poskusite s tenisom ali odbojko, morda celo s košarko.

Wellness & Spa
Napolnite svoje utrujeno telo z energijo takoj po prihodu v Hotel Pineta. Prepustite se sredozemskemu aromaterapijskemu tretmaju ali pa se znebite toksinov s potenjem v savni, preden se sprostite v hidromasažnem bazenu.

Živopisno ribiško mestece z zgodovino daljšo od skorajda 2000 let, Vrsar je kraj edinstvene, mirne lepote, ki jo bodo prepoznali tisti, ki iščejo sprostitev na čistih obalah kot tudi tisti drugi, ki si želijo vznemirljivih doživetij na njegovih številnih kolesarskih in peš poteh.

Seveda obstaja veliko različnih verzij za preživljanje aktivnih počitnic v Vrsarju in okolici, bodisi za sprehajalce, kolesarje, plavalce ali potapljače. Vsega tega ne bi bilo brez blage mediteranske klime, razvejane obale in nedotaknjene narave v okolici Vrsarja. Klima v Vrsarju je mediteranska z milimi zimami ter dolgimi in toplimi poletji. Zimske temperature se redko spustijo pod ničlo. Povprečne spomladanske temperature zraka so 12,5 °C, poleti okoli 23,4 °C, jeseni so 15,6 °C, pozimi pa lahko padejo tudi do 5,5 °C.

Za tiste željne pustolovščin in za vse, ki se radi potepajo, bo Vrsar popolno izhodišče za raziskovanje Istre in njene notranjosti, pa tudi Hrvaške, vendar pa najprej obiščite Limski zaliv in Rovinj.