Super cena za 3-dnevni najem luksuzne vile z bazenom v Istri: 2x nočitev v Villi Alison za do 12 oseb + brezplačna pijača dobrodošlice (steklenica penine ob prihodu) + wi-fi in parking!

Kraj kot nalašč za družine z otroki in pare pri iskanju sprostitve v miru in nedotaknjeni naravi. Kuponi so unovčljivi kar do 1. 6. 2021!

Villa Alison, Šumber, Istra: luksuzna vila za 12 oseb
Villa Alison, Šumber, Istra: luksuzna vila za 12 oseb
Villa Alison, Šumber, Istra: luksuzna vila za 12 oseb
Villa Alison, Šumber, Istra: luksuzna vila za 12 oseb
380,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Vila Alison se nahaja na 5000 m2 velikem posestvu, v naselju Šumber v nedotakljivi naravi. Villa Alison je oddaljena 12 km od Rabca in ponuja zunanji bazen. Vila je sestavljena iz 5 opremljenih in individualno urejenih sob ter velikega zunanjega bazena.
Vila je obdana z naravo, kjer se lahko prebudite z edinstvenim pogledom na hrib, obdanim z zelenjem, v popolni izolaciji in proč od mestnega vrveža - zagotovilo za prijeten in nepozaben dopust. Nastanitev ima brezplačen wi-fi. Vse sobe so klimatizirane, nekatere pa imajo balkon ali teraso. Uživate lahko v pogledu na hribe in pogledu na bazen. Kraj je kot nalašč za družine z otroki ter pare oz. za vse, ki si želijo sprostitve v miru in neokrnjeni naravi.

V sklopu objekta je na voljo žar na pokriti terasi in brezplačno parkiranje na ograjenem dvorišču. Vila ima 5 spalnic, vsaka je opremljena s satelitsko televizijo in hrvaškimi programi ter klimatsko napravo in kopalnico. Skupna kapaciteta vile je 12 oseb (10 odraslih + 2 otroka). Spalnice so opremljene z zakonskimi posteljami. Brezplačen wi-fi, SAT TV, bazen, žar in mini telovadnica (3 naprave za vadbo).

Nastanitev ponuja tudi raztegljiv kavč v prostorni dnevni sobi, popolnoma opremljeno jedilnico in kuhinjo, čudovit zasebni bazen in pokrito zunanjo teraso. Na voljo je pomivalni stroj, pečica, SAT TV, DVD predvajalnik, CD predvajalnik, klimatska naprava in velik bazen. Pokrita zunanja terasa je opremljena z mizo s stoli, ležalniki in žarom. Ograjeno dvorišče je idealno za hišne ljubljenčke, znotraj pa je zasebno parkirišče za do 5 avtomobilov.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

Krasen pomladni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Resortu Petalon 4*

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Bohinjska Bistrica, Slovenija

Oddih s kopanjem in savno v Bohinj Eco hotelu 4*sup

Pomladne ali prvomajske počitnice v enem od najlepših kotičkov Slovenije!