Prvič na 1nadan! SUPER CENA za krasen 3-dnevni poletni oddih za 2 osebi v hotelu 4* (Hedera, Mimosa Lido Palace ali Narcis) v Rabcu: 2x nočitev s polpenzionom v standard sobi + uporaba zunanjih bazenov + ležalniki ob bazenih + živa glasba vsak večer in animacija + wi-fi in parking!

Vrednost kupona je 57,30 €. Razliko 229,20 € do polne cene (286,50 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji in termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Hotel Mimosa, Hedera, Narcis 4*, Rabac: poletni oddih
Hotel Mimosa, Hedera, Narcis 4*, Rabac: poletni oddih
Hotel Mimosa, Hedera, Narcis 4*, Rabac: poletni oddih
Hotel Mimosa, Hedera, Narcis 4*, Rabac: poletni oddih
57,30€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
229,20 €
Super cena
 
 

Hoteli Maslinica
Trije izvrstni hoteli ob morju, Mimosa, Hedera in Narcis, se ponašajo s klasifikacijo 4 zvezdic in ponujajo udobne klimatizirane sobe. Gostom je na voljo tudi velik bazen ob vsakem hotelu.
Gostje se vanj radi vračajo, ker hoteli predstavljajo idealno razmerje med ceno in kvaliteto v klasično opremljenih, klimatiziranih namestitvenih enotah. Če iščete popoln hotel za letovanje na morju na Hrvaškem ali v Istri, boste uživali tako v udobnih sobah kot vi široki izvenhotelski ponudbi Resorta.
Zvečer lahko odrasli in otroci uživajo v živi glasbi na terasi bližnjega hotela Hedera in zaplešejo ob zimzelenih melodijah. Hoteli Maslinicaso počitniška destinacija v Istri, ki vam bo za vedno ostala v spominu!

16 m2 velika soba je opremljena z zakonsko posteljo, ima lastno kopalnico s tušem ali kadjo, televizor z bogato izbiro satelitskih programov, hladilnik in druge ugodnosti.

Ponudba je del kategorij: Hoteli | Šolske počitnice | Hrvaška | Hoteli Hrvaška | Poletne počitnice | Istra |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 60
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

Popoln jesenski oddih za 2 v Lifeclass hotelih 4*

Vrednost kupona je 33 €. Razliko 187 € do polne cene (220 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 31
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Kranjska Gora, Slovenija

Sanjski oddih v Best Western Hotelu 4* v Kranjski Gori

Popoln oddih v idilični Kranjski Gori! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 48
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Čatež, Slovenija

4-dnevni paket z zajtrkom in kopanjem v Hotelu Terme 4*

Vrednost kupona, s katerim si zagotovite rezervacijo in GRATIS PIZZO je 0 €. Polno vrednost aranžmaja, 348 €, plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom.

Super cena
Rezerviranih 6
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Velika Planina, Slovenija

3-dnevni oddih v luksuzni koči na Veliki Planini

Zagotovite si popolne jesenske počitnice v neokrnjeni naravi idilične Velike Planine vse do 16. 12. 2020!

Super cena
Rezerviranih 6
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Bled, Slovenija

Popoln oddih z zajtrkom v Hotelu Ribno 3*

Vrednost kupona je 32 €. Razliko 128 € do polne cene (160 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
NOVO Rogla, Slovenija

3-dnevni aktivni oddih za 1 osebo v gostišču Smogavc 3*

Preživite popoln oddih v objemu narave na Rogli, v osrčju pohorskih gozdov! Vrednost kupona je 10 €. Razliko 62 € do polne cene (72 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!