Popoln oddih na Lošinju! SUPER CENA za očarljiv 4-dnevni oddih za 2 osebi v centru slikovitega Velega Lošinja: 3x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi penziona Saturn*** s pogledom na morje + klima + wi-fi in parking!

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Penzion Saturn 3*, Veli Lošinj: 4-dnevni oddih za 2
Penzion Saturn 3*, Veli Lošinj: 4-dnevni oddih za 2
Penzion Saturn 3*, Veli Lošinj: 4-dnevni oddih za 2
Penzion Saturn 3*, Veli Lošinj: 4-dnevni oddih za 2
219,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

PENZION SATURN***
Penzion Saturn*** se nahaja v centru Velega Lošinja, najjužnejšega dela otoka Lošinja. Leta 2005 je bil popolnoma prenovljen, vključno z zvočno in termo izolacijo, za še ugodnejše in prijetnejše bivanje. V pritličju je kavarna, v prvem nadstropju pa se nahaja jedilnica, kjer vam postrežejo zajtrk.

SOBE
Moderna oprema v zemeljskih tonih, daje sobam pridih topline in udobja. Vse sobe ponujajo mini bar, satelitsko televizijo, lastno kopalnico s tušem in so klimatizirane.

PLAŽA
Atraktivna plaža za domačine in turiste se nahaja 150 m od penziona, otok pa ponuja mnogo skritih kotičkov in osamljenih divjih plaž, kjer lahko uživate v sončnih žarkih v bolj zasebnem ambientu.

AKTIVNOSTI
V bližini se nahjajo tenis igrišča, šola tenisa, različne lokacije za vodne športe, možnost najema koles, ter mnoge peš poti in planinske steze. Odkrijte Lošinj na vodenih turah: privatni izleti z ladjo, kajakaške ture, potapljanje na dih in snorkeling, kolesarske in pohodne ture...S turističnimi izleti s terenskimi vozili lahko obiščete skrite dele otoka Cresa in Lošinja, za katere niste vedeli, da obstajajo. Če pa želite spoznati način, da se dvignete v višine neba, in pri tem uživati v prostem padu ali poletu, se preizkusite v padalstvu.

KULINARIKA
Mesto ponuja mnogo restavracij, mnoge pa se nahajajo tudi v neposredni bližini penziona, v centru Velega Lošinja, v bližini morja ter v pristanišču Rovenska. Jedi so polne okusa Jadrana in pripravljena kot nekoč - na tradicionalen način!

IZLETI z doplačilom
- tečaj plezanja po umetni steni do 7 metrov
- kolesarska tura po Lošinju. Gre za srednjo zahtevno pot. Vključuje pot od Velikega Lošinja, do mesta Mali Lošinj in skozi prodnati del poti do čudovitega zaliva "Zlatna uvala". Nadaljevali boste preko Čikata in zaliva "Sunčana uvala" vse do tematske razgledne točke. Pot traja 2-3 ure.
- pohod na najvišji vrh otoka Lošinja: Osorčič. Z vodičem se boste odpravili po prijetni poti, na vrhu pa si boste lahko poleg čudovitega razgleda ogledali še kapelo sv. Nikole.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!