Morje, sonce, odlična hrana in tamburaši vsak dan! SUPER CENA za čudovit 8-dnevni oddih v znamenitem srednjeveškem Kotorju, v zalivu Boke Kotorske: 7x nočitev v apartmaju Djukić in polni penzion v Konobi Akustika v Kotorju!

Oddih v srednjeveškem Kotorju, v zalivu enega najlepših črnogorskih biserov - Boki Kotarski! Vrednost kupona je 52,50 €. Razliko 210 € do polne cene (262,50 €) plačate direktno ponudniku.

Konoba Akustika, apartmaji Djukic
Konoba Akustika, apartmaji Djukic
Konoba Akustika, apartmaji Djukic
Konoba Akustika, apartmaji Djukic
52,50€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
210,00 €
Super cena
 
 

Restavracija Konoba Akustik se nahaja na promenadi, na obali in ob največji plaži v Kotorju. Do starega mestnega jedra jo loči le nekaj minut hoje. Odlikuje jih tako lokalna kot mediteranska kuhinja, prepoznaven etno ambient, nahaja se v naravni senci dreves. Vsako noč za vzdušje posrkbijo zvoki tamburice.

Polni penzion zajema zajtrk (slana, sladka, umešana jajca, omleta, svinjina, toast, kaša, musli, kruh, čaj, mleko itd.), kosilo (glavna jed:golaž, fižol, musaka, mesne kroglice, mešanica, stročji fižol, grah, polnjena paprika, djuveč, paprikaš ... solata in kruh) in večerjo (juha, glavna jed: izbira mesa ali rib na žaru, solata, kruh).

Kotor, znamenito mesto trgovcev in mornarjev, se nahaja v enem najlepših zalivov na svetu. Staro mesto Kotor je najbolj ohranjeno srednjeveško urbano okolje, značilno za mesta, zgrajena v 12. in 14. stoletju. Srednjeveška arhitektura in številni spomeniki kulturne dediščine so Kotor uvrstili na Unescov seznam "Svetovne naravne in kulturne dediščine". Stavbe, prepletene z ulicami in trgi, se raztezajo po celotnem mestu. Na enem od njih je katedrala sv. Tripuna - spomenik romanske kulture in eden prepoznavnih simbolov mesta. Cerkev svetega Luke (XIII. stoletje), cerkev svete Ane (XII. stoletje), cerkev svete Marije (XIII. stoletje), cerkev Gospe od zdravja (XV. stoletje), knežja palača (XVII. stoletje), Napoleonovo gledališče (XIX. stoletje) so le del bogate zakladnice. Preprosto, Kotorja ne gre zamuditi.

Apartmaji Đukić se nahajajo na 3 lokacijah v starem mestnem jedru Kotorja. Ponujajo klimatizirane namestitve z brezplačnim brezžičnim internetom v tradicionalnem okolju, z avtentičnimi kamnitimi hišami. Nahajajo se le nekaj korakov stran od turističnih znamenitosti, restavracij in barov v mestu. Vsi studii imajo popolnoma opremljeno kuhinjsko nišo s hladilnikom in jedilnico ter lastno kopalnico s tušem. Nekatere enote nudijo pogled na morje. V turističnih agencijah starega mesta je mogoče rezervirati izlete v nacionalni park Lovćen, čudovito Budvo in do Skadarskega jezera. V bližini se nahaja Pomorski muzej in katedrale sv. Trifona. Peščena plaža s tuši in ležalniki je oddaljena cca 700 metrov od apartmajev.   

Lokalna avtobusna postaja je oddaljena 800 metrov od apartmajev Đukić. Poleti je odprta redna linija s te postaje do glavnega mesta Podgorica in do obalnih mest v Črni gori in čez mejo. Mednarodno letališče Tivat je oddaljeno le 9 km. Za doplačilo je na voljo tudi storitev prevoza.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Punat, Krk, Hrvaška

Wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Kanajt 4* na Krku

Preživite čudovit dopust na Krku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

Prvomajski paket s polpenzionom in kopanjem; Hotel Vivat 4*, Terme Vivat

En otrok do 3,99. leta in en otrok do 11,99. leta BREZPLAČNO!