Super cena za 3-dnevni mega oddih za do 4 osebe v mobilnih hiškah Premium v kampu Grand Veles v Banjolah pri Puli: 2x nočitev v klimatizirani mobilni hiški + dostop do privat plaže + wi-fi po celem kampu!

Namestitev tik ob morju! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Mobilne hiške, Banjole pula, kamp
Mobilne hiške, Banjole pula, kamp
Mobilne hiške, Banjole pula, kamp
Mobilne hiške, Banjole pula, kamp
120,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Nastanitev se nahaja v Puli, natančneje v kampu Indije v Banjolah. Gre za zasebni Kamp Grand Veles, znotraj kampa Indije, tik ob morju, ki zajema 12 mobilnih hišk. Hiške so velike 8 x 3 m z enako veliko odprto teraso in so primerne za družine z otroki. Opremljene so s spalnico z zakonsko posteljo, otroško sobo z dvema ležiščema, dnevno sobo z razteljivo sedežno garnituro, kuhinjo s hladilnikom in kopalnico. Na terasi so miza s stoli in ležalniki za sončenje. Vse hiške so klimatizirane.
V kampu so tudi skupni prostori za peko, kjer so žari in mize, in prostor za druženje. V celem kampu je na voljo tudi wi-fi. Ker je parcela tik ob morju, ima kamp zasebni dostop do prodnate plaže, ki je lepo urejena in primerna za otroke. Prednost plaže je, da je na njej senca do 13.30.
Kamp je miren in primeren za oddih in počitek. Kamp Indije ponuja vse, kar potrebujete za popolne počitnice: trgovino, dobre restavracije, picerijo in otroško igrišče. Zaradi razgibanega morskega dna je lokacija zanimiva tudi za potapljače. Dve minuti vožnje od kampa je teniško igrišče.

Kamp je na odlični lokaciji, saj je le 7 minut vožnje oddaljen od centra Pule, kjer je tudi tržnica z bogato izbiro sadja in zelenjave po ugodnih cenah in velikoi ribarnico. Če si želite zabave, nakupov, glasbe in stojnic, pa se lahko odpeljete tudi do Medulina, ki je oddaljen 8 minut vožnje. Nedaleč stran so tudi Kamenjak in Brioni, kamor se lahko odpravite z ladjico. Na Brionih se lahko vozite z vlakcem in si ogledate živalski vrt. Ljubitelji golfa boste prav tako navdušeni nad Brioni. Blizu kampa je tudi akvarij z bogato predstavitvijo morskega sveta.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!