SUPER CENA za nepozabne počitnice za 4-5 oseb z razgledom na Prokljansko jezero: 4-dnevni najem (3x nočitev) počitniške hiše z bazenom Dolce Vita 4* + posteljnina in brisače + wi-fi in parking!

Preživite popoln poletni dopust ob izlivu Krke v morje, v elegantno in moderno opremljeni hiši z lastnim bazenom! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Vila Dolce Vita 4*, Vrulje: vila z bazenom pri Šibeniku
Vila Dolce Vita 4*, Vrulje: vila z bazenom pri Šibeniku
Vila Dolce Vita 4*, Vrulje: vila z bazenom pri Šibeniku
Vila Dolce Vita 4*, Vrulje: vila z bazenom pri Šibeniku
295,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Novozgrajena počitniška hiša z zasebnim bazenom vam ponuja vse za popoln užitek in sprostitev. K temu prispeva tudi njena lokacija v mirni okolici Šibenika, v mestu Vrulje, na sami obali Prokljanskega jezera, nedaleč od Nacionalnega parka Krka. Na razpolago vam je celotna hiša s 100 m2 bivalne površine, idealna za 4 osebe in hišnega ljubljenčka. Hiša je moderno projektirana in temu primerno tudi opremljena. V pritličju so ena spalnica z zakonsko posteljo, kuhinja, kopalnica in dnevna soba z jedilnico. Iz pritličja je izhod na bazen in zunanjo teraso z ležalniki, vrtno garniture in  zunanjim tušem in žarom. V prvem nadstropju, kamor vodijo stopnice, je odprta galerija z dvema enojnima posteljama in kotiček s foteljem za branje in sprostitev. Z galerije je izhod na zunanjo teraso z vrtno garnituro in razgledom na morje. Celotna hiša ima krasen razgled na jezero in morje.

Vrulje je majhno mesto v Bilicah (Šibeniku). Od centra Šibenika je oddaljeno le 8 minut vožnje. Posebnost kraja je neokrnjena narave na sami obali Prokljanskega jezera, kjer se v morje izliva tudi reka Krka, ob kateri je najbolj obiskani nacionalni park na Hrvaškem, NP Krka. Ta je od hiše Dolce Vita oddaljen le 10 minut vožnje z avtombilom. Dostop do NP Krka je možen tudi po morski poti in ponudnik vam z doplačilom nudi tudi možnost zasebnega izleta z gliserjem do Skradina, ogled parka in po vrnitvi kosilo v eni od restavraciji v krasnih skritih uvalah Prokljanskega jezera. V Vruljah je možno tudi kopanje v jezero na urejenih plažah z zunanjimi tuši.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!