Pomladni oddih v slikoviti Puli! SUPER CENA za 3-dnevni potep za 2 osebi v starodavno Pulo: 2x nočitev v apartmaju Captain Emo v samem centru Pule, nedaleč stran od Arene + pijača dobrodošlice (steklenica vina) + posteljnina in brisače + wi-fi!

Obiščite mesto s pestro in večtisočletno zgodovino!

Apartmaji Emo City
Apartmaji Emo City
Apartmaji Emo City
Apartmaji Emo City
Apartmaji Emo City
79,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Novourejeni apartmaji v samem centru mesta, lučaj od puljske Arene in s pogledom na morje!
Pula je starodavno mesto, ki ima vsaj tri tisoč let dolgo zgodovino z bogato rimsko, beneško in avstroogrsko dediščino, danes pa je eno od največjih hrvaških kulturnih središč. Zasebni apartmaji Captain Emo v Puli vam zagotavljajo odličen oddih v središču dogajanja, saj lahko od tam hitro dosežete sprehajališča, bleščeče čiste plaže in neokrnjeno naravo.

Apartmani Captain Emo City stojijo v Puli, pičlih 200 metrov od puljske Arene. V celotnem objektu je na voljo brezplačen brezžični dostop do interneta, na voljo pa so vam tudi brisače in posteljnina.
Vsi apartmaji so klimatizirani in imajo ploski televizor, nekateri pa tudi dnevni prostor in/ali jedilnico. Vse enote imajo kuhinjo s pečico, štedilnikom in hladilnikom.
Apartmaji Captain Emo City so 500 m od Muzeja sodobne umetnosti Istre in 600 m od Herkulovih vrat. Puljsko letališče je oddaljeno 6 km.

Nedaleč stran so tudi mesta Rovinj, Poreč, Labin, Rabac, ki se jih prav tako splača obiskati. Naravni park Rt Kamenjak, najbolj južna točka Istre, je prav tako blizu.