Super cena za 5-dnevni najem luksuzne vile z bazenom v slovenski Istri: 4x nočitev v Vili Del Mare, Vili Sistiana ali Vili Friuli Karst za do 10 oseb + uporaba savne, koles, masažnega bazena + posteljnina in brisače!

Čudovit oddih z veliko možnosti za rekreacijo in zabavo. Kuponi so unovčljivi vse do 5. 4. 2020, tudi v času ZIMSKIH POČITNIC!

Najem luksuzne vile z bazenom
Najem luksuzne vile z bazenom
Najem luksuzne vile z bazenom
Najem luksuzne vile z bazenom
Najem luksuzne vile z bazenom
663,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hiša z razgledom, blagovna znamka družbe TURISTIKUM d.o.o., je na trgu ponudnikov turističnih nastanitev že preko 15 let. Družba Turistikum, nadaljuje družinsko tradicijo podjetja Turistikum, ki izhaja že od leta 1905 in je največje Slovensko družinsko podjetje, ki ponuja lastne Vile v najem.

Moderna Vila Del Mare s podgledom na morje, s prekrasnim ogrevanim bazenom, vrtom primernim za sončenje in vrtne barbecue piknike, bližina plaž in še več. Vila Del Mare, na novo zgrajena leta 2012, na območju z najlepšim možnim pogledom na morje, stare trtne nasade ter mesta kot so Piran, Trst, Benetke ...
V bližini lahko obiščete številne plaže ali znane turistične destinacije kot so Postonjska jama, Škocianske jame, staro mesto Piran ali Trst. Vila v svojih skoraj 240 kvadratnih metrih nudi 3 spalnice in 3 kopalnice, notranji kamin, 2 kuhinji, veliko teraso z žarom, manjše košarkaško igrišče ter garažo za 2 manjša ali en večji avtomobil. V vili boste našli igrače za otroke, otroške sedeže, zunanjo mizo in stole, posteljino in vse ostalo, kar je potrebno za udobno namestitev. Pritličje je namenjeno relaksaciji, saj je opremljeno s kabelsko televizijo, internetom, stereo sistemom, brezplačnim Wi-fi omrežjem, dnevno sobo in jedilnico. Kot že omenjeno boste v vili našli dve kuhinji. Prva se nahaja v pritličju, je zelo prostorna in popolnoma opremljena z hladilnikom za vino, mikrovalovno pečico, toasterjem in podobno. Manjša kuhinja se nahaja v bližini bazena. Če bi si okolico raje ogledali na kolesih vam ponujajo v vili tudi kolesa, tako za odrasle kot za otroke.

Vila Sistiana leži na robu kraške planote. Nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam.
Vila lahko sprejme tudi vaše poslovne partnerje, saj je novogoriški zabaviščni center oddaljen samo 14 km.
V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema ter 3 pomožna ležišča. V kopalnici je večja kad, v pritličju pa dodatno ločeno stranišče. Domači kotički - kuhinja, kopalnica, postelje ... so sodobni. Na voljo je tudi LCD televizijski zaslon z DVD predvajalnikom (mini videoteka). V pritljičju se nahajajo jedilnica / kuhinja / dnevna soba s sedišči za osem oseb s prehodom na teraso.
Poleg je velik vrt s pogledom na kraško pokrajino ter zunanji manjši bazen primeren predvsem za otroke (3 x 1,5 m). Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v bližini pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo.

Vila Friuli Karst na robu kraške planote nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam. V vili lahko poleg dopusta z družino organizirate tudi poslovno srečanje, po želji vam priskrbijo tudi dnevnega kuharja ali catering. Vila Friuli Karst je moderno opremljena tradicionalna hiša s tipično opečnato streho, v kateri se lahko nastani največ dvanajst oseb. V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema, 4 dodatna ležišča in 3 kopalnice. Vila Friuli se lahko pohavli s sodobno dodatno opremo kot je bazen, savna, balinišče, zidani žar in seveda neporgešljiva kabelska televiza ter brezplačni dostop do WiFi. V kolikor boste želeli raziskati okolico, vas v vili čakajo tudi opremljena kolesa.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih z zajtrkom za 2 osebi v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v depandansi Casa Rosa 4* v Portorožu s SPA-jem!

Depandansa se nahaja na vzpetini Sv. Lovrenca, v bližini plaže in je od centra oddaljena le nekaj minut hoje. Gostom je na voljo Metropol Pool Lounge in Metropol SPA z bazeni in savnami.