SUPER CENA za popoln 3-dnevni oddih za do 5 oseb (2 odrasla + do 3 otroci) v idili Velike Planine: 2x nočitev v luksuzni planinski koči Tisa + neomejena uporaba vikinškega bazena + posteljnina, brisače!

BREZ DOPLAČIL ZA POSTELJNINO IN BRISAČE! Odpravite se v objem narave, na nadmorsko višino 1615 metrov, v pravljično planinsko vasico! Kuponi so unovčljivi do 31. 1. 2020!

Popoln 3-dnevni oddih v koci Tisa na Veliki Planini
Popoln 3-dnevni oddih v koci Tisa na Veliki Planini
Popoln 3-dnevni oddih v koci Tisa na Veliki Planini
Popoln 3-dnevni oddih v koci Tisa na Veliki Planini
Popoln 3-dnevni oddih v koci Tisa na Veliki Planini
149,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Koča Tisa
Dobrodošli v koči Tisa na Veliki planini!
Koča Tisa se nahaja na nadmorski višini 1615 metrov, v pravljični planinski vasici pod najvišjim vrhom Gradišče (1666 mnv) na Veliki planini. Stoji tik pod gostiščem Zeleni rob v bližini vmesne postaje sedežnice. Dobesedno s praga koče se pozimi na smučeh lahko zapeljete do smučišča in se vrnete v kočo. Koča Tisa je posebej privlačna za družine in zaključene družbe, ima 8 ležišč in gostom nudi vse udobje. Tu se boste skozi vse leto lahko sprostili, se nadihali čistega planinskega zraka, razgibali in uživali v izjemnem razgledu na bližnje ter daljne planinske vrhove. V koči Tisa se boste počutili kot doma.

S praga koče na smučeh do smučišča…. in nazaj
Koča Tisa se nahaja na izjemni lokaciji tik pod gostiščem Zeleni rob v bližini vmesne postaje sedežnice na Gradišču. Stoji na prekrasni razgledni lokaciji na nadmorski višini 1615 m, nekoliko izven strnjenega naselja planinskih koč. Pozimi se s praga koče lahko s smučmi zapeljete do smučišča in se z zgornje postaje sedežnice na smučeh vrnete do koče. Tako kot druge koče, je tudi koča Tisa zgrajena v tradicionalni arhitekturi starodavnih pastirskih bajt iz masivnega lesa in pokrita z macesnovimi skodlami. Kljub temu pa nudi vse udobje počitniškega bivanja, saj je priključena na električno omrežje, ima lastno ogrevanje in vodovod z mrzlo in toplo vodo, radio in TV sprejemnik ter vse, kar je potrebno za udobno bivanje.

Za miren spanec v ogrevanih sobah
Osrednji prostor za druženje in zabavo je prostorna dnevna soba z veliko mizo, ki je hkrati tudi jedilnica. Ko zaprasketa v kaminu, je v tem prostoru vedno prijetno in toplo. V koči Tisa so tri spalnice s 7 posteljami ter dodatnim ležiščem. Poleg toplote, ki jo obilno oddajata štedilnik na drva in kamin, so vse sobe in sanitarije s tušem dodatno ogrevane. Dve manjši spalnici s po dvema prostornima posteljama (200 x 110 cm) sta v pritličju poleg dnevne sobe, večja soba s 3+1 ležiščem pa je v nadstropju. Vse spalnice so opremljene s prostornimi posteljami, sveže oprano posteljnino in zadostno zalogo odej. 

Skrbimo za neokrnjeno naravo – ločujemo odpadke
Kočo obdaja ograjeno dvorišče z mizami in klopmi, kjer je dovolj prostora za žar, skupinsko druženje in zabavo ali miren počitek. Ob koči je tudi pomožni objekt, ki je dobro založen z drvmi. Koča Tisa je trdno zgrajena in dobro izolirana. Trudimo se, da bi jo ohranili v dobrem stanju in jo redno vzdržujemo v želji, da bi se v njej kar najbolje počutili. Posebno skrb posvečamo tudi varčni rabi omejenih virov vode in energije ter varujemo naravo pred onesnaževanjem, saj je v neposredni bližini koče odjemno mesto za ločene odpadke.

Velika planina
Ohranjena pastirska tradicija v neokrnjeni naravi 
Velika planina je z odloki občine Kamnik in drugimi veljavnimi akti posebej zaščiteno območje, ki obsega 557 hektarjev gorskega sveta med 1400 in 1666 metri nadmorske višine, ki ga dosega najvišji vrh Gradišče. Zaradi izjemnih razgledov na vrhove Kamniško Savinjskih Alp in Ljubljansko kotlino ter ohranjene pastirske dediščine jo mnogi razglašajo za najlepšo slovensko planino.
Čudovito pastirsko planoto s pastirskimi naselji v srcu Kamniško Savinjskih Alp obsega celotno Poljansko planoto, ki jo sestavljajo Velika, Mala in Gojška planina, Konjščica ter planina Dol. Tu so pastirji zgradili več pastirskih naselij s preko sto pastirskimi kočami s prepoznavno arhitekturo, ki predstavlja zaščitni znak planote. Velikoplaninski pašniki se razprostirajo na 1550 metrih, kjer se je včasih razprostiral strnjen gozd, ki pa se je že pred stoletji umaknil pašnikom. Mehke zelene trate med vrtačami in kotliči predstavljajo idealne pogoje za letno pašo govedi, saj ozelenijo kmalu po pričetku pomladi.
Danes planino v najnižjih območjih še prekriva redek smrekov, macesnov in bukov gozd, višji deli pa so nekoliko kamnitni in ponekod poraščeni z ruševjem.
Velika planina je največja slovenska planina, meri skoraj 560 hektarjev. Na planoti najdemo tudi dve naravni znamenitosti, imenovani Velika in Mala Vetrnica. To sta jami, ki se jima je zaradi preperevanja porušil strop in sta nastali udornici, čez poletje se v Mali Vetrnici obdrži sneg.
Pastirsko naselje na Veliki planini je eno redkih ohranjenih te velikosti v Evropi. Vsako leto privabi številne obiskovalce, ki pridejo uživati v neokrnjeno naravo, se sprostiti ob razgledu in svežem zraku ter prigrizniti domače pastirske izdelke.
Potep po Veliki planini poleg odlične ideje za družinski izlet, ponuja tudi pravo sprostitev za naša čutila. Mogočni vrhovi, ki se razprostirajo okoli nas, so prava paša za oči. Na zahodnem delu nas v sklenjeni verigi pozdravijo Grintovec, Skuta, Planjava in Ojstrica in Kalški Greben, ki se z Velike planine tudi najlepše vidijo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!