Super cena za 3-dnevni najem čudovite vile z bazenom v Istri: 2x nočitev v Villi St. Nikola za do 6 oseb + brezplačna pijača dobrodošlice + uporaba zunanjega žara + wi-fi in parking!

Idealno izhodišče za sprehajalce in kolesarje ter vse ljubitelje narave za raziskovanje prelepe pokrajine. Kuponi so unovčljivi kar do 1. 5. 2020!

Najem cudovite Ville St. Nikola za do 6 oseb
Najem cudovite Ville St. Nikola za do 6 oseb
Najem cudovite Ville St. Nikola za do 6 oseb
Najem cudovite Ville St. Nikola za do 6 oseb
Najem cudovite Ville St. Nikola za do 6 oseb
120,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Brnjci je majhna vasica s samo 50 prebivalci. Tu se nahaja Villa St. Nikola, počitniška vila s štirimi zvezdicami, ki ni le še ena vila v seriji istrskih vil na eni najzanimivejših lokacij v vzhodni Istri. Nahaja se le 10 km od morja in iz vsakega kotička ima nepozaben pogled na gozd in zeleno površino okoli nje. Vila je idealno počitniško mesto za tiste, ki iščejo prave sproščujoče počitnice daleč stran od množičnega turizma. Vila vsebuje 2 opremljeni in individualno urejeni sobi, veliko zunanjega prostora, kar 10 000 m2, pa omogoča idealno počitniško mesto za ljubitelje narave.

Slikovito okolje vile z edinstvenim pogledom na hribe, obdane z zeleno površino, popoln pobeg od mestnega vrveža ter posebna pozornost, ki jo namenijo potrebam gostov, zagotavljajo prijetne in nepozabne počitnice. Villa St. Nikola se nahaja v kraju Županići (v bližini Rabca), 29 km od Opatije. Objekt je od Rovinja oddaljen 35 km in ima brezplačno zasebno parkirišče, kuhinja pa je opremljena s pečico. Na voljo so televizor s kabelskimi kanali in CD predvajalnik.

Vilo sestavljata dve dvoposteljni spalnici z lastno kopalnico, dnevna soba z raztegljivim kavčem za dve osebi, kuhinja in jedilnica.
Kuhinja ima mikrovalovno pečico, hladilnik, aparat za kavo in kuhalnik vode.
Vila vključuje tudi satelitsko televizijo, wi-fi, klimatsko napravo, pralni stroj in sušilnik za lase. Zunanja terasa, žar in velik bazen pa obogatijo prostor okoli hiše. Hiši pripada ogromna parcela v velikosti 9.400 m2 popolnoma ohranjene narave, z vsemi vrstami mediteranskega rastlinja ter gozdovi in ​​travniki z divjim cvetjem in zelišči. Hiša je idealno izhodišče za sprehajalce in kolesarje ter vse ljubitelje narave, ki želijo raziskati to čudovito pokrajino.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

[FLASH SALE!] SPA & wellness oddih z zajtrkom v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Lopar, Rab, Hrvaška

Družinski oddih v mobilni hiški v San Marino Camping Resortu 4* na Rabu

Zabavne počitnice poleg veličastne peščene Rajske plaže, dolge 1500 m!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Ankaran, Slovenija

Kolesarski oddih v butičnem Hotelu Rezidenca Ortus 3* v Ankaranu

Vrednost kupona je 54,60 €. Razliko 218,40 € do polne cene (273,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!