Sprostitev na Avstrijskem Koroškem! SUPER CENA za 4-dnevni oddih za 2 osebi v Bad & Ski Penzionu, v Bad Kleinkirchheimu: 3x nočitev s polpenzionom + neomejena uporaba savne in parne kopeli + možnost uporabe otroškega kotička ter postelje in stolov za otroke + wi-fi in parking!

Popoln oddih v objemu gora! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Poletje v naravi v Bad & Ski Penzionu
Poletje v naravi v Bad & Ski Penzionu
Poletje v naravi v Bad & Ski Penzionu
Poletje v naravi v Bad & Ski Penzionu
Poletje v naravi v Bad & Ski Penzionu
199,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Dobrodošli v objem pristne narave in prijaznih ljudi, kjer boste uživali v vseh letnih časih!

Bad & Ski Pension stoji v centru Bad Kleinkirchheima, slavnega smučarskega in wellness središča v srcu avstrijske Koroške. Zaradi odlične lokacije je vas popolno izhodišče za pohodnike. Penzion stoji le 300 m od St. Kathrein Spa in 800 m od Rimskih kopeli. Regija je idealna izbira za družine in skupine, saj Bad Kleinkircheim ponuja široko paleto športnih in wellness objektov in programov. Idealna turistična destinacija za vsakogar, ki išče aktivne počitnice!
S kartico ugodnosti Kärnten Card pa si boste lahko s popustom ali celo brezplačno ogledali številne muzeje, turistične atrakcije, naravne znamenitosti in ostalo zanimivo turistično ponudbo, ki vam jo ponuja Avstrijska Koroška.

Uživajte v središču z dvema ogromnima wellnessoma na 4000 m2, ljubkimi alpskimi hišicami, gorami od višine od 2000 do 2500 m, in kristalnimi jezerci med gorami. Vse to na področju zgolj enega narodnega parka. Poleg tega boste našli 10 km stran večje jezere z bistro vodo, ki ima zaradi mikroklime poleti od 23 do 25 stopinj. v naselju boste našli tudi veliko domačih gostilnic, muzeje, teniška igrišča, golf igrišče, pozimi pa seveda - nepozabno smučanje.

St. Kathrein Spa in Rimske kopeli
Zdravilni učinki termalne vode:
• alergije in anemija
• glavoboli, povezani s slabo cirkulacijo, kot so migrene
• splošna izčrpanost po operacijah in boleznih
• revmatična obolenja mišic in sklepov
• nevrološko-vegetativne motnje z nihanji v krvnem tlaku

Rimske kopeli: kjer se koroške gore Nockberge dotaknejo vrhunske arhitekture - Rimske kopeli v Bad Kleinkirchheimu združujejo vodo in gore z umetelno notranjostjo in zunanjostjo. Slavni arhitekt Behnisch je že z olimpijskim stadionom v Münchnu dokazal svoj talent, tukaj pa mu je uspelo v konstrukcije združiti še naravo. Končni rezultat je alpski spa & wellness najvišjega razreda. Osvobodite se tegob vsakdanjika, stresa in skrbi, začutite tople naravne kamne pod stopali in se potopite v svet lepote in čutnosti, ki ga ponujata spa izkušnja in mir.

St. Kathrein Spa ponuja unikatno privlačnost velikih plavalnih površin. Na 1200 m² se raztezajo tako pokriti kot zunanji bazeni, tako da St. Kathrein Thermal Spa ponuja največje vodne površine med vsemi tovrstnimi objekti na avstrijskem Koroškem. Najvč veselja družinam zagotavlja 86 m visok tobogan, na katerega se povzpnete skozi ogrevan stolp, speljan pa je v zaprte bazene objekta in je tako na voljo skozi vse leto. Vodne fontane v otroškem bazenu pa zagotavljajo zabavo tudi za otroke!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!