Dopust z razgledom na prelepi Murter! SUPER CENA za 3-dnevni najem (2x nočitev) polno opremljenega apartmaja za 2 osebi v Apartmajih Stanko Meštrov 3* v Tisnem pri otoku Murterju + neomejena uporaba zunanjega žara + brezplačen wi-fi!

Na voljo so različne opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe.

App Meštrov 3*, Tisno
App Meštrov 3*, Tisno
App Meštrov 3*, Tisno
App Meštrov 3*, Tisno
55,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Otok Murter je največji in kopnu najbližji otok na šibenskem področju, ki je zaradi bližine Kornatov privlačna destinacija jadralcev in vseh ljubiteljev tihega oddiha.
Otok ponuja najrazličnejše oblike nastanitve, privlačne restavracije ter lepe in tihe plaže. Tisno je najmlajše naselje na Murterju, ki je zraslo na mestu, kjer se Murter skoraj stika s kopnim. Tisno krasijo veliki trgi, veliko zelenja in dolga riva, idealna za sprehode.

"Tišnjansko kulturno-športsko lito", razstave, športne prireditve in številni koncerti priljubljenih glasbenikov, skupaj s številnimi kavarnami, plesnimi terasami in možnostmi za sprehode ob morju bodo zagotovili dopust, ki se ga boste še dolgo z veseljem spominjali.

Sproščanje v prijetnem apartmaju (2 spalnici, kuhinja, jedilnica, kopalnica, terasa in balkon) s prečudovitim pogledom in le 50 m stran od morja.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!