Jesen na Obali! SUPER CENA za nepozaben družinski oddih v apartmajih Salinera 3* Premium za do 6 oseb: 2x nočitev v apartmaju 4+2 + polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) + neomejeno kopanje v bazenu z ogrevano vodo + brezplačen internet in parkiranje pred hotelom!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Apartmaji Salinera 3* Premium: oddih s polpenzionom
Apartmaji Salinera 3* Premium: oddih s polpenzionom
Apartmaji Salinera 3* Premium: oddih s polpenzionom
Apartmaji Salinera 3* Premium: oddih s polpenzionom
Apartmaji Salinera 3* Premium: oddih s polpenzionom
272,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,36€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kupone je možno združevati za daljše bivanje po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
  • Kuponi so unovčljivi od 3. 11. do 15. 11. 2024, MED TEDNOM (od nedelje do petka).
  • Obvezna predhodna rezervacija preko e-maila: [email protected] ali na telefon: 05 690 70 00. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 2,50 €/osebo/noč; prijava 2,50 €/osebo enkratno.
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: nepozaben družinski oddih v apartmajih Salinera 3* Premium za do 6 oseb: 2x nočitev v apartmaju 4+2 + polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) + neomejeno kopanje v bazenu z ogrevano vodo + brezplačen internet in parkiranje pred hotelom.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Privoščite si oddih v bioenergijskem morskem letovišču

Salinera resort Strunjan leži v objemu zelenega naravnega okolja in blagega sredozemskega podnebja ob Krajinskem parku Strunjan, domu edinstvene naravne in kulturne dediščine. Da je letovišče neločljivo povezano z naravo, priča tudi bioenergijski park znotraj resorta. V tem zelenem zalivu miru boste našli novo življenjsko moč, ki jo podarjajo sobivanje z naravo in številne aktivnosti na svežem morskem zraku.

APARTMAJI
Udobni prenovljeni Apartmaji Salinera se nahajajo na hribčku z razgledom na Strunjanski zaliv, v katerem lahko uživate kar z balkona ali terase. Gostom apartmajev so na voljo vse storitve letovišča Salinera - kopanje na urejeni plaži, sprostitev v bazenih z morsko vodo in poživljajočih wellness tretmajih ter razvajanje v lokalni kulinarični ponudbi. Privoščite si sproščujoč oddih ob morju!
Ali boste izbrali večji ali manjši apartma, v obeh vas pričakuje okolje, v katerem se boste nedvomno lahko spočili in oddahnili od vsakdanjega stresa. Privoščite si kozarček lokalnega vina na balkonu, s katerega se vam ponuja navdihujoč razgled na morje, ki je od apartmajev oddaljeno le 300 metrov. Prepustite se prenovljenemu interierju, ki vam zagotavlja vso udobje, ki ga potrebujete za popoln morski oddih.

Zgodbe prenovljenih apartmajev
Zgodba o morju: Apartmaji ležijo v neposredni bližini neskončne modrine slovenskega morja, ki v sebi skriva številne blagodejne učinke. Slednje v apartmajih odseva tudi pomirjujoča modra barva s plavajočimi ribicami na stenah za popolno sproščeno počitniško vzdušje.
Zgodba o soncu: V Strunjanu prevladuje mediteransko podnebje z veliko sonca, ki nas s svojimi žarki obdarja z vitaminom D za energijo in boljšo odpornost. Sonce bo na vas sijalo tudi s sten v apartmajih, v katerih prevladuje pozitivna rumena barva.
Zgodba o soli: V bližini Apartmajev Salinera ležijo Strunjanske soline, najmanjše soline v Sredozemlju kjer se sol po tradicionalni metodi pridobiva že več kot 700 let. Strunjanska sol je tudi nepogrešljiv del wellness tretmajev v Salinera resortu, apartmaji pa zgodbo o njej pripovedujejo s svetlimi barvami in okrasno soljo za dekorativnim steklom na stenah.

NOTRANJI BAZENI Z OGREVANO MORSKO VODO
V Salinera resortu lahko v izkušnji kopanja v morski vodi uživate skozi vse leto. V toplejših mesecih se potopite v zunanji plavalni bazen, medtem ko se otroci zabavajo v manjšem otroškem. V hladnejših mesecih pa vas pričakujemo še z notranjimi bazeni, večjim plavalnim in dvema whirlpooloma ter posebnim bazenom za otroke.

LOKALNA KULINARIKA IN BOGATA VINSKA KULTURA
Kulinarika slovenske Istre temelji predvsem na enostavno pripravljenih jedeh iz sezonskih surovin lokalne pridelave. Gostje Apartmajev Salinera lahko koristijo polpenzion v hotelski restavraciji Salinera. Dopolnite obroke z lokalnimi živili in še s kapljico izbranih lokalnih vin.

BIOENERGIJSKI PARK SALINERA
V bioenergijskem parku vas čaka 12 energijskih točk, ki pozitivno vplivajo na izboljšanje psihičnega in fizičnega počutja. Sprehod in meditacija ali zgolj posedanje v parku prebudi telo, zbistri misli in vas poveže z občutkom hvaležnosti in pozitivnih misli.

ODKRIJTE LEPOTE KRAJINSKEGA PARKA STRUNJAN
Salinera resort leži tik ob Krajinskem parku Strunjan, ki združuje bogastva in lepote, tako naravne kot tiste, ki jih je skozi stoletja oblikoval človek. Park poleg solin, krasi 80 metrov visok flišni klif. Pogled z izjemnih razglednih točk v parku ob jasnem vremenu seže čez cel Tržaški zaliv in vse tja do Triglava.

Podrobnosti o ponudniku

Sava Turizem d.d., Apartmaji Salinera*** Premium

Strunjan 14
6320 Portorož
Slovenija

05 690 70 00

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Golte, Slovenija

Uživajte v zimski čarobnosti: smučarski oddih v Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 84,00 €. Razliko 336,00 € do polne cene (420,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Bohinjska Bistrica, Slovenija

Oddih s polpenzionom, kopanjem in savno v Bohinj Eco hotelu 4*sup

Nepozabne počitnice v enem od najlepših kotičkov Slovenije! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Strunjan, Slovenija

Oddih s polpenzionom v Apartmajih Salinera 3* Premium v Strunjanu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Krasen SPA PACKEGE z zajtrkom v Hotelu Slatina 4*

Sodoben zdraviliški zdravstveni center! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Donja Stubica, Hrvaška

Krasen družinski oddih v mobilnih hiškah v Termah Jezerčica

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!