ČAS ZA VAJU! SUPER CENA za čudovit jesenski oddih v hotelu Paka 4* v Velenju z uporabo savne: 1x nočitev v standard sobi z bogatim zajtrkom v hotelski restavraciji + uporaba savne (plaža, japonska, 1001 noč) + wi-fi in parkirišče!

Pobegnita iz sivine vsakdana in si privoščita sprostitev v Hotelu Paka v Velenju! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Hotel Paka 4*, Velenje: nočitev z zajtrkom
Hotel Paka 4*, Velenje: nočitev z zajtrkom
Hotel Paka 4*, Velenje: nočitev z zajtrkom
Hotel Paka 4*, Velenje: nočitev z zajtrkom
92,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,46€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 31. 10. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 03 898 07 00 ali preko e-maila: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo turistične takse: odrasli 1,75 €/osebo/dan.
  • Prijava od 14:00, odjava do 10:00 z možnostjo zgodnjega prihoda in poznega odhoda v dogovoru z receptorskim osebjem Hotela Paka.
  • Ponudba vsebuje: čudovit oddih za 2 osebi v Hotelu Paka 4* v Velenju: 1x nočitev v standard sobi z bogatim zajtrkom v hotelski restavraciji + uporaba fitnessa + uporaba savne (plaža, japonska, 1001 noč) 1h in 45 minut + wi-fi in parkirišče.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

HOTEL PAKA
Hotel Paka je sodoben mestni hotel, lociran v samem središču Velenja in predstavlja osrednje stičišče druženja meščanov. Ima 52 moderno opremljenih standardnih in superior enoposteljnih ali dvoposteljnih sob ter apartmaje. V sklopu hotela se nahaja tudi varovana garažna hiša, kino, kozmetični salon, optika.

SOBE IN APARTMAJI
Sodobno opremljene hotelske sobe in apartmaji ponujajo udobno in sproščeno bivanje. Predajte se udobju sveže prenovljenih hotelskih sob, modernega designa in očarljivega interierja v elegantnih prefinjenih tonih. Sobe in apartmaji imajo kopalnico s tuš kabino oziroma kadjo, minibar, sobni trezor, telefon, TV, Wifi in klimo.

WELLNESS
V sklopu wellnessa se lahko prepustite zdravilni moči 4 tematskih savn. V hotelu Paka so gostom za individualni najem na voljo štiri tematske finske savne: savna romantika, savna plaža, japonska savna in savna 1001 noč. Vse savne imajo jacuzzi, toaletne prostore, radio in prostor za počitek.

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka bogata izbira samopostrežnega zajtrka. Hotelska restavracija slovi po vrhunski kulinariki. Lahko izbirate med številnimi sezonsko prilagojenimi A la carte jedmi, z doplačilom so na voljo tudi dnevna kosila v obliki samopostrežnega bifeja, sestavljena iz treh različnih menijev. V hotelski kavarni pa lahko z doplačilom poskusite poseben izbor tort, peciva in sladic narejenih v lastni hotelski slaščičarni ter si privoščite odlično kavo in ostale napitke. V hotelski kavarni je na voljo tudi široka ponudba manjših prigrizkov, kot so raznovrstni obloženi kruhki, solate, juhe, rižote.

VELENJSKA PLAŽA
Sprostitev, rekreacija in presenetljiva doživetja jezer. V izboru Naj kopališče 2020 je v kategoriji naravnih kopališč Velenjska plaža zmagala že tretje leto zapored. Sprostitev vam zagotavljajo čista voda, prijazni lokali, brezplačna uporaba ležalnikov in urejenih lesenih površin ter najrazličnejše priložnosti za vodne športe in drugo rekreacijo kot so otroška, teniška ali odbojkarska igrišča, nepozabna doživetja pa tudi različne animacije in prireditve.

Podrobnosti o ponudniku

Gorenje gostinstvo d.o.o., Hotel Paka 4*

Rudarska cesta 1
3320 Velenje
Slovenija

03 898 07 00
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRIJETNA JESEN! Morski oddih za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4* v Portorožu!

Vrednost kupona je 33,00 €. Razliko 187,00 € do polne cene (220,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Luskuzni oddih s polpenzionom ter uporabo bazena in savn v Atlantidi Rogaška 5*

Razkošen oddih s petimi zvezdicami! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Šilo, Krk, Hrvaška

Jesenski oddih v krasnih mobilnih hišicah kampa Tiha v Šilu na Krku

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!