Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
St. Michael im Lungau, Avstrija

Pravljični oddih v Gasthofu Mentenwirt v Avstriji

Vrednost kupona je 25,80 €. Razliko 103,20 € do polne cene (129,00 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Pravljica v Avstriji! SUPER CENA za nepozaben oddih za 2 osebi v penzionu Gasthof Mentenwirt v avstrijski zvezni deželi Salzburg: 2x nočitev v standardni sobi s polpenzionom + Lungau kartica ugodnosti + wi-fi in parking!

Vrednost kupona je 44,60 €. Razliko 178,40 € do polne cene (223,00 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Mentenwirt Pension&Appartements, Avstrija: zimski oddih
Mentenwirt Pension&Appartements, Avstrija: zimski oddih
Mentenwirt Pension&Appartements, Avstrija: zimski oddih
Mentenwirt Pension&Appartements, Avstrija: zimski oddih
44,60€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
178,40 €
Super cena
 
 

MENTENWIRT
Prihajajte kot gost, odhajajte kot prijatelj.Za vaš dopust v avstrijskih gorah vam lahko obljubijo le najboljše: mir in sprostitev, pobegi iz vsakdanjega vrveža. Narava in gore prispevajo svoj delež, z raznolikimi možnostmi za pohodništvo, regionalnimi kulinaričnimi dobrotami in tradicijami.

Mentenwirt s penzionom in apartmaji se nahaja le 300 metrov od spodnje postaje Sonnenbahn - smučišče Speiereck-Großeck, zato je dostop peš odličen. Poleti so tekaške steze tik pred vrati penziona, kjer v nekaj korakih dostopate tudi do kolesarske poti Murradweg. Do golfskega igrišča St. Michael Golfclub Lungau je le kratek kilometer, teniško igrišče (pesek) pa je na voljo na približno tri kilometre oddaljenosti.

Apartmaji imajo udoben dnevni prostor in eno do dve ločeni spalnici, raztegljiv kavč zagotavlja dodatna dva ležišča. Kuhinja, kopalnica s tušem in straniščem, posteljnina in brisače, sušilec za lase, LED TV in brezžični internet - oprema je popolna.

Nudijo vam tudi deset gostiških sob (dvoposteljne, triposteljne in družinske sobe), ki so bile modernizirane in opremljene v klasičnem slogu, za vaše sproščujoče bivanje. Rustikalna gradnja se tukaj sreča z modernostjo, najvišja kakovost in udobje sta seveda zagotovljena: individualno opremljene sobe, delno z balkonom in vedno s čudovitim razgledom na prelepeLungavske gore.

Vsaka letni čas ima svoje posebne kulinarične značilnosti. Naše gostilne so tradicionalne in poudarjajo udobje ter druženje. Razvajali vas bodo z Lungavskimi specialitetami, svežimi lokalnimi izdelki in mednarodno kuhinjo.

LUNGAU CARD
LungauCard vključuje posebne popuste, ponudbe, brezplačne in znižane vstopnine v več kot 70 rekreacijskih in športnih atrakcij. Prihranite pri obisku širokega izbora izletniških destinacij in ogledov znamenitosti. LungauCard velja za celotno trajanje vašega bivanja, z informativno brošuro in spletno stranjo, ki jasno prikazujeta vse ugodnosti, ki jih nudi turistom.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

LAST MINUTE SUMMER ESCAPE za 2 osebi v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

Pobegnite pred vročino na aktivni oddih z vključenimi body workout aktivnostmi za odrasle!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Reka, Hrvaška

Poznopoletni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Uvali Scott v Kraljevici

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vodice, Hrvaška

Morski oddih v Hotelu Villas Arausana & Antonina & Arausa 4*

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Tar, Hrvaška

Jesenski oddih v bližini Poreča, v mobilnih hiškah Santa Marina Kamp 5*!

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Bohinjsko jezero, Slovenija

Krasen jesenski oddih za 2 osebi v Hotelu Jezero 4* v Bohinju

Raziščite neizmerne naravne lepote Triglavskega narodnega parka!