Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 4
Zreče, Slovenija

Aktiven oddih za do 4 osebe v apartmajih Gaber na Pohorju!

Doživite sproščujoč oddih v apartmajih Gaber na Rogli, kjer vas čakajo nepozabni trenutki v neokrnjeni naravi - brez sopare in poletne vročine!

Preživite počitnice na Pohorju! SUPER CENA za krasen oddih za do 4 osebe v apartmajih na Rogli: 1x nočitev v studio apartmaju + uporaba posteljnine + uporaba žara na oglje + wi-fi in parking! Prijetni dopustniški užitki na Rogli z obilico možnosti za aktivnosti!

Doživite sproščujoč oddih v apartmajih Gaber na Rogli, kjer vas čakajo nepozabni trenutki v neokrnjeni naravi - brez sopare in poletne vročine!

Apartmaji Gaber, Rogla, Pohorje
Apartmaji Gaber, Rogla, Pohorje
Apartmaji Gaber, Rogla, Pohorje
Apartmaji Gaber, Rogla, Pohorje
54,99€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Doživite sproščujoč oddih v naših apartmajih na Rogli, kjer vas čakajo nepozabni trenutki v naravi! Poletna vročina in sopara vas tukaj ne bosta motili. Uživajte v prijetnem vzdušju čudovitih studio apartmajev, primernih za družine z majhnimi otroki ali pare. Vsak apartma lahko sprejme do 4 osebe.

Apartmaji so popolnoma opremljeni za vaše udobje in brezskrbno bivanje: kuhinjska niša (opremljena z mikrovalovno pečico, steklokeramično ploščo z dvema kuhališčema, hladilnikom z zamrzovalnikom ter vso potrebno posodo za pripravo obrokov), bivalni prostor: z udobno raztegljivo zofo (160 x 200 cm) in pogradom za dve osebi, kopalnica (z moderno tuš kabino).

Uživajte na terasi, kjer so vam na voljo udobni stoli in miza za sproščeno preživljanje časa na svežem zraku. Obenem lahko izkoristite možnost uporabe žara na oglje za pripravo okusnih jedi na prostem.

Na voljo so trije apartmaji: dva apartmaja v pritličju z neposrednim izhodom na teraso, eden v mansardi, kjer boste uživali v prijetnem in mirnem vzdušju.

Apartmaji so zaradi ugodne lokacije in bližine vseh objektov, tako smučarskih in tekaških prog, sankališča, adrenalinskega sankališča Zlodejevo, športne dvorane, bazena, wellness centra…, odlična možnost za enkratno preživljanje dopusta, počitnic ali le nekaj dni oddiha, ki ga v hudem življenjskem tempu vedno bolj potrebujemo. Bivanje v apartmajih vam nudi krajše ali daljše sprehode, spoznavanje naravnih gozdnih lepot, ki so na tem delu Pohorja edinstvene.

Pozno poleti je Rogla idealen kraj za ljubitelje gob, saj v obsežnih gozdovih ponuja obilico priložnosti za gobarjenje. Apartmaji so praktično ob robu gozda. Rogla je znana tudi kot gorsko klimatsko zdravilišče, ki v poletnih mesecih gostom omogoča izposojo gorskih koles. S temi kolesi lahko raziskujete še večje območje, med drugim DH-proge iz Rogle proti Pesku, Arehu ali pa v nasprotni smeri proti Lovrenškim jezerom do Ribniške koče na Ribniškem Pohorju.

Rogla si je zaradi zdravilnih učinkov klime leta 1996 pridobila ime Klimatsko zdravilišče. Zrak bogat s kisikom in klima blagodejno vplivata na obolenja dihal, alergije, obolenja oči in kože ter krvna obolenja. Rogla razveseljuje tudi tiste, ki jim poletna vročina ne ustreza, saj temperatura na Rogli poleti ne presežejo 26 °C.

Rogla in apartmaji vam nudijo nešteto možnosti aktivnega počiteka ali sproščujočega lenarjenja!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

LAST MINUTE SUMMER ESCAPE za 2 osebi v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

Pobegnite pred vročino na aktivni oddih z vključenimi body workout aktivnostmi za odrasle!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Reka, Hrvaška

Poznopoletni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Uvali Scott v Kraljevici

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vodice, Hrvaška

Morski oddih v Hotelu Villas Arausana & Antonina & Arausa 4*

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Tar, Hrvaška

Jesenski oddih v bližini Poreča, v mobilnih hiškah Santa Marina Kamp 5*!

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Bohinjsko jezero, Slovenija

Krasen jesenski oddih za 2 osebi v Hotelu Jezero 4* v Bohinju

Raziščite neizmerne naravne lepote Triglavskega narodnega parka!