SUPER CENA za čudovit oddih za 2 osebi v hotelu Relais Stibbert v Firencah: 3x nočitev z zajtrkom + 2x pijača v baru + 1x steklenica toskanskega vina + bezplačen wifi!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Relais Stibbert, Firence, oddih v Italiji
Relais Stibbert, Firence, oddih v Italiji
Relais Stibbert, Firence, oddih v Italiji
Relais Stibbert, Firence, oddih v Italiji
304,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,52€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Relais Stibbert, Firence, oddih v Italiji
Poglej ponudbo
257,00 €
Super cena
Relais Stibbert, Firence, oddih v Italiji
Poglej ponudbo
424,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi (največ 2; lahko podaljšate bivanje po dogovoru s ponudnikom).
  • Kuponi so unovčljivi do 30. 12. 2024 (odhod), med tednom, bivanje med vikendom možno z doplačilom 20 €/osebo/noč, razen v času praznikov.
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Po nakupu je obvezna zamenjava kupona za "Hotel Voucher" na spletni strani http://register.hotelvoucheronline.com. Na levi strani izberite jezik "Slovenščina". Obvezna predhodna rezervacija sobe preko e-maila: [email protected]. Pri rezervaciji prek e-maila je potrebno ponudniku posredovati datum odhoda in številko "Hotel Voucher". Po tem boste prejeli potrdilo hotela o vaši rezervaciji.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije najkasneje 7 dni pred prihodom. V tem primeru se lahko voucher rezervira za kasnejši datum (odvisno od razpoložljivosti). Vrednost voucherja se ne da zamenjati za kupnino.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 5,50 €/osebo/noč.
  • Prijava od 14.30, odjava do 10.30.
  • Ponudba vsebuje: čudovit oddih za 2 osebi v hotelu Relais Stibbert v Firencah: 3x nočitev z zajtrkom + 2x pijača v baru + 1x steklenica toskanskega vina + bezplačen wifi.
  • Akcija 1nadan: 10% popust za restavracije ob hotelu.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje vašemu zdravju.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Relais Stibbert je skriti dragulj, majhen butični B&B, ki združuje sodobno prefinjenost z brezčasnim šarmom zgodovinske palače, le nekaj korakov stran od živahnega zgodovinskega središča Firenc. To ekskluzivno prenočišče je dobilo ime po bližnjem muzeju Stibbert, znanem po zbirkah umetnosti in oklepov, kar odraža globoko povezanost s florentinsko kulturo in zgodovino.

Sobe Relaisa so harmoničen spoj zgodovine, sodobnosti in oblikovanja. Razkošje, kjer se toplina pristne florentinske dobrodošlice združuje s storitvami, ki jih običajno najdete v hotelu s 5 zvezdicami.

Klasične dvoposteljne sobe so bile zasnovane z mislijo na udobje in eleganco ter ponujajo popolno zatočišče za pare ali samostojne popotnike. Z velikostmi od 12 do 18 kvadratnih metrov je bilo poskrbljeno za vsako podrobnost, da bi zagotovili edinstveno in nepozabno doživetje. Sobe z zakonsko posteljo ali dvema ločenima posteljama, opremljene z visokokakovostnimi vzmetnicami, mehkimi rjuhami in puhastimi blazinami, ki zagotavljajo optimalen počitek. Dizajn, ki združuje modernost in udobje, z elegantnim in funkcionalnim pohištvom, vključno s prostorno omaro, pisalno mizo in udobnimi stoli za vašo sprostitev ali delo. Moderne in funkcionalne kopalnice, opremljene s tuš kabino, visokokakovostnimi toaletnimi potrebščinami, profesionalnim sušilcem za lase in mehkimi brisačami zagotavljajo največje udobje. TV z ravnim zaslonom s satelitskimi programi za uživanje v trenutkih sprostitve, brezplačen brezžični internet, da ostanete vedno povezani, in nastavljiva klimatska naprava za največje klimatsko udobje.

Hotel Firenze Stibbert se nahaja pred parkom Stibbert, 15 minut hoje od starega mestnega jedra. Avtobusi vas pripeljejo do železniške postaje Santa Maria Novella v približno 5 minutah.

Podrobnosti o ponudniku

Online Média Zrt., Relais Stibbert

Vìa Lambruschini 39
50134 Firenze
Italija

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Radenci, Slovenija

Termalni oddih s kopanjem v Hotelu Radin 4* ali hotelu Izvir 4* v Radencih

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Bled, Slovenija

Popoln zimski wellness oddih v Hotelu Ribno 4* superior na Bledu

Vrednost kupona je 25,80 €. Razliko 103,20 € do polne cene (129,00 €) plačate direktno ponudniku.