SUPER CENA za WELLNESS SPROŠČANJE za 2 osebi v Hotelu Malin 4* v Malinski na Krku: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi z balkonom + pijača ob večerji + 1x uporaba savne + neomejena uporaba notranjega in zujnanjega bazena z relax cono + wi-fi!

Otrok do 11,99 let gratis! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: wellness sproščanje
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: wellness sproščanje
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: wellness sproščanje
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: wellness sproščanje
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: wellness sproščanje
379,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,90€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi od 21. 5. do 23. 6. 2024 (odhod)
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected] ali na telefon: 00385 51 850 129 ali 00385 51 850 234. Pred nakupom se pri ponudniku obvezno pozanimajte o razpoložljivosti želenega termina in rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona oz. minimalno 3 dni pred prihodom, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,80 €/osebo/noč, otroci 12.-17,99. leta plačajo 50 % zneska turistične takse, otroci do 11,99 let ne plačajo turistične takse.
  • 1 otrok do 11,99 let biva gratis.
  • Možna doplačila: dodatna nočitev 189,50 €/dan; soba na morsko stran 15 €/dan; 3. odrasla oseba v sobi na pomožnem ležišču 50 €/dan; parkiranje v garaži 15 €/dan; parkiranje na zunanjem parkirišču 10 €/dan.
  • Možnost zgodnje prijave in pozne odjave glede na razpoložljivost.
  • Zunanji bazeni niso ogrevani.
  • Ponudba vsebuje: morski oddih za 2 osebi v Hotelu Malin 4* v Malinski na Krku: 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom + polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja z vključeno brezalkoholno negazirano pijačo iz šankomata) + 1x v času bivanja 120-minutna uporaba savn (finska, infrardeča s steno iz himalajske soli, bio savna in turška kopel; samo za osebe, starejše od 16 let, obvezna je predhodna rezervacija termina) + neomejena uporaba notranjega in zunanjega bazena z Relax cono + wi-fi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Hotel Malin 4* na otoku Krk je obdan z morjem, praktično skrit v zelenju, samo 5 minut hoje od centra Malinske. Zgrajen je na mestu, kjer se je včasih nahajal veliki mlin (čakavski malin), po katerem je tudi dobil ime.

Z natančno ureditvijo je Malin eleganten in udoben hotel za vse generacije. Novourejene sobe in luksuzni apartmaji, restavracije in bari, zaebna plaža s posebnimi ugodnostmi za otoke, mala marina s možnostjo priveza, ljubeznivo in strokovno osebje, posebno načrtovane dodatne storitve, programi in dogodki - vse po meri današnjega človeka, ki si zasluži prijeten oddih. Notranjost je elegantna in luksuzna, oprema vrhunske kvalitete in dizajna.

Soba, v kateri boste bivali:
dvoposteljna soba z balkonom (24-27 m2). Soba je klimatizirana, opremljena s SAT TV, TEL, pisalno mizo, mini barom, sefom, sušilnikom za lase. V sobi je dodatno ležišče, primerno za tretjo odraslo osebo (dimenzije ležišča 120 x 200 cm).

Malinska na zahodnem delu otoka Krk beleži kar 2200 sončnih ur na leto, zaradi blage klime in vegetacije pa je bila v 19. st. razglašena za idelaen kraj za zdravstveni turizem. Do mosta in letališča je oddaljena cca 15 km in je še danes izjemno priljubljeno letovišče in kraj, kjer najdete svoj mir...

Malinska je tudi popolna destinacija za vse ljubitelje aktivnosti na prostem. Zaradi svojega položaja in blage sredozemske klime je skozi vse leto primerna za tek. Ozke steze ob morju, majhne uvale in skrite plaže, številne makadamske in stare poti, bujno rastlinje in sredozemska klima, stoletni hrasti in oljke, nezahtevni vzponi in dolžine so popolna kombinacija in recept za nepozaben trail. Otok Krk je zaradi mikroklimatskih posebnosti idealen za športne aktivnosti na čistem zraku, bogatem za aerosoli in obogatenem z aromatskim in blagodejnim vplivom sredozemske flore. Bivanje na otoku in v Run friendly hotelu Malin je idealen paket izkušenj za tekače vseh stopenj pripravljenosti, pa tudi za vse druge goste, željne aktivnih doživetij Krka kot otoka vitalnosti in edinstvene destinacije v Sredozemlju.

Podrobnosti o ponudniku

GPP "Mikić" d.o.o., Hotel Malin 4*

Ulica kralja Tomislava 23
51511 Malinska
Hrvaška

00385 51 850 234

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Pomladno sproščanje s polpenzionom v Lukovem domu na Kopah

POMLAD NA KOPAH!

Napolnite si baterije na zelenem Pohorju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Rabac, Hrvaška

Nepozabne počitnice v Camping Oliva 3* v Rabcu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja in termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
Rabac, Hrvaška

Družinski oddih v Valamar Girandella Maro Suites 5*

Vse po okusu vaših otrok! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 5
NOVO Selce, Hrvaška

Poletni oddih v luksuznih mobilnih hiškah za do 5 oseb v kampu Selce

Pričakajte poletje z družino in prijatelji v luksuznih mobilnih hiškah Adrialux! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!