SUPER CENA za aktiven oddih za do 4 osebe v apartmajih Bolfenk 4* v Pohorje Village Wellbeing Resortu: 2x nočitev v superior apartmaju + koriščenje bazena z ogrevano pohorsko vodo + posteljnina in brisače + končno čiščenje + wi-fi in parking!

Ne spreglejte ostali opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
Apartmaji Bolfenk 4*, Mariborsko Pohorje
199,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,00€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 27. 6. 2024 (odhod), od ponedeljka do četrtka.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 02 603 55 00 ali preko e-maila: [email protected].
  • Odpoved rezervacije vsaj 3 dni pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,50 €/osebo/noč; prijavnina 1,50 €/osebo enkratno.
  • Možna doplačila: piknik košarica za 2 osebi od 28 € dalje; izposoja E-kolesa s čelado in baterijo 50 €/kolo/dan; polpenzion (raznovrstni samopostrežni zajtrk z neomejeno količino pijače (kava, sokovi, čaji, drugi napitki) ter samopostrežna večerja z izborom okusnih lokalnih specialitet) za otroka od 2 do 11,99 let 22 €/dan, za odraslo osebo 32 €/dan.
  • Ponudba vsebuje: aktiven oddih za do 4 osebe v apartmajih Bolfenk 4* v Pohorje Village Wellbeing Resortu: 2x nočitev v udobnem superior apartmaju s teraso ali balkonom + neomejeno koriščenje WellNest notranjega bazena z ogrevano pohorsko vodo (12:00-20:00, brezplačno kopanje tudi zadnji dan po odjavi iz hotela) + neomejena uporaba funkcionalnega fitnesa + posteljnina in brisače + končno čiščenje + zemljevid energijske poti Bolfenk s sedmimi energijskimi točkami (vstop se nahaja v neposredni bližini hotela Bolfenk) in pohodniških ter kolesarskih poti + izposoja nordijskih palic + wi-fi in brezplačno parkirišče.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

APARTMENTS BOLFENK 4*
Apartmaji so napolnjeni s soncem, okusne lokalne jedi, ki jih strežejo v restavraciji Wellness & Spa Hotela Bolfenk in neposreden dostop do Wellness hiše "WellNest", do katere se lahko sprehodite v copatih in kopalnem plašču, obljublja popoln oddih od vsakdanjega življenja. Preden se odpravite zlekniti v udobno posteljo, vam bo pogled na zvezdnato nebo pomagal, da boste lažje zaspali, naslednje jutro pa vas bo prebudil vonj po sveže pečenem kruhu. Luksuzni apartmaji lahko sprejmejo od 2 do 8 oseb, vsi pa so opremljeni s kabelsko LCD TV in wi-fi internetom. Apartmajska hiša ima tudi shrambo za smuči in urejeno javno parkirišče v bližini.

SUPERIOR APARTMA 3+1: prostorni apartma opremljen s kuhinjo (keramična plošča za kuhanje, pečica, toaster, aparat za kavo, pomivalni stroj, kuhalnik za vodo, hladilnik z zamrzovalnikom), dnevno sobo z jedilnico  (ima raztegljiv kavč, ki se raztegne v udobno ležišče za eno odraslo osebo ali dva otroka, TV kotiček s prekrasnim kaminom), spalnico z zakonsko posteljo (ali dvema ločenima posteljama) in z izvlečnim dodatnim ležiščem, kopalnico s tušem ali kadjo ter s straniščem.

PLANINSTVO in POHODNIŠTVO NA POHORJU
Spoznajte pohorske gozdove in številne markirane poti, ki vodijo po njih. Pohodniške poti po Pohorju vas bodo zagotovo navdušile. Izberite takšno, ki vam najbolj ustreza in med hojo prisluhnite naravi.

Pot na Črno jezero

Če se od Bolfenka odpravite proti Trem kraljem, lahko tam prehodite (KROŽNO) POT NA ČRNO JEZERO: Trije kralji – Črno jezero (–> 40 min/2,7 km) in nadaljujte – do Osankarice (–> 20 min/0,3 km), obiščite še Bojišče Pohorskega bataljona (–> 30 min/1,5 km), potem se vrnite do Osankarice in do Treh kraljev bo samo še 4 km.

Pohodniška pot Bolfenk - Lovrenška jezera

Lovrenška jezera so ena mikavnejših naravnih znamenitosti Pohorja. To priljubljeno pohodniško in izletniško točko lahko obiščete v vseh letnih časih, saj so čarobna ne glede na vreme.

Pohodniška pot Bolfenk - Ribniška koča / Ribniško jezero

Ribniško jezero pri Hudem kotu se nahaja v bližini Ribniške koče in Ribniškega (Jezerskega) vrha (NV 1536 m) se nahaja jezera so ena mikavnejših naravnih znamenitosti Pohorja. Koča je tudi točka slovenske planinske poti, poleti pa se do nje lahko pripeljete z avtom po 9 km dolgi lokalni cesti od Ribnice na Pohorju.

Pot do Pohorskega pragozda in slapov Veliki in Mali Šumik

Od Bolfenka se odpravite v smeri Areha, od koder vodi lokalna pot do Šumika. Nato greste po označeni poti od ravnice Šumik oz. Pri Bajgotu, prijetne izletniške točke z urejenim prostorom za počitek, ki se nahaja ob sotočju potokov Črnava in Majland, iz katerih nastane potok Lobnica. Do pragozda vas loči le še pol ure hoje.o kratkem spustu med strminami ob Lobnici boste prišli še do slapa Veliki Šumik, enega naših najmogočnejših slapov, nekoliko naprej pa do Malega Šumika. Pot med Velikim in Malim Šumikom se šteje za zelo zahtevno.

Pot Bolfenk - Slap Sklace / Framski slap

Framski slap je eden večjih na Pohorju.Do slapa pridemo v slabi uri hoje po označeni poti od zgornje postaje mariborske vzpenjače oziroma Bolfenka do križišča, kjer se razcepi cesta Hoče-Areh – Bellevue/Bolfenk.

Rozkina gozdna učna pot Bolfenk - Razglednik

Na poti se boste seznanili z bogastvom pohorskega gozda, njegovo rastjo, razvojem in pomenom. Pohorje je eno najbolj naravnih območij Slovenije in tudi Srednje Evrope. Kot edino silikatno gorovje v Sloveniji je pomembno v geomorfološkem, hidrološkem, biološkem ter kulturno krajinskem pogledu. Spoznajte  zakonitosti gozda, njegov pomen ter vplive človeka na gozd skozi 17 točk, ki vas bodo vodile po poti.

Pot Bolfenk - Trikotna jasa

Priljubljena pohodniška točka. Sprehodite se od Bolfenka do Trikotne jase, ki leži ob snežnem stadionu in iz katere imate čudovit pogled na mesto Maribor in okoliške vinorodne griče severovzhodne Slovenije.

Podrobnosti o ponudniku

5 START d.o.o., Pohorje Village Wellbeing Resort – apartments Bolfenk 4*

Hočko Pohorje 132
2208 Pohorje
Slovenija

02 603 55 00

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Pomladno sproščanje s polpenzionom v Lukovem domu na Kopah

POMLAD NA KOPAH!

Napolnite si baterije na zelenem Pohorju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Rabac, Hrvaška

Nepozabne počitnice v Camping Oliva 3* v Rabcu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja in termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
Rabac, Hrvaška

Družinski oddih v Valamar Girandella Maro Suites 5*

Vse po okusu vaših otrok! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO San Vito al Tagliamento, Italija

Prijeten oddih v Patriarca Hotel & Wellness 3*

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Umag, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah kampa Park Umag 4* z zunanjimi bazeni!

Kamp je obkrožen z zelenjem in ponuja vse prednosti kampiranja, kot so otroška igrišča, bližina plaže ter številne druge aktivnosti.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Savudrija, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v apartmajih Savudrija 3* z uporabo bazena z morsko vodo!

DODATNI POPUST!

Nastanitev Savudrija, ki se nahaja ob morju, na slikovitem bujnem predelu z borovci in bogatim sredozemskim rastlinjem, je odlična izbira za užitkov polne počitnice.