SUPER CENA za popoln oddih za 2 osebi v objemu gora, v Bohinj Eco hotelu 4*sup v Bohinjski Bistrici: 2x nočitev z zajtrkom + vstop v Aquapark & Wellness Bohinj + 1x vstop v svet savn v Aquapark & Wellnessu Bohinj + uporaba kopalnih plaščev, brisač in copat + wi-fi in parkiranje!

Pomladne ali prvomajske počitnice v enem od najlepših kotičkov Slovenije!

Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
259,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,30€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi od 28. 4. do 6. 6. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija preko e-maila [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 3,50 €/osebo/noč, otroci 7-17,99 let 1,75 €/osebo/noč, otroci do 6,99 let ne plačajo turistične takse.
  • Ugodnosti za otroke: otrok do 2,99 let v postelji s starši biva brezplačno; otrok 3-13,99 let na pomožnem ležišču 30 €/noč. V sobi sta lahko največ 2 odrasli osebi in 1 otrok do 13,99 let.
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: popoln oddih za 2 osebi v objemu gora, v Bohinj Eco hotelu**** superior v Bohinjski Bistrici: 2x nočitev v superior dvoposteljni sobi z možnostjo 1 pomožnega ležišča + možnost nadgradnje v executive sobo (glede na razpoložljivost) + bogat samopostrežni zajtrk + vstop v Aquapark & Wellness Bohinj (bazeni, whirlpooli, tobogani, plezalna stena itd.) + 1x vstop v svet savn v Aquapark & Wellnessu Bohinj (finske, turške, bio in IR savne) + uporaba kopalnih plaščev, brisač in copat + wi-fi in parkiranje na zunanjem hotelskem parkirišču.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Bohinj ECO Hotel je najboljša izbira za vse, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj čas bivanja v Sloveniji. Ta okolju prijazen hotel se nahaja v osrčju Julijskih Alp in ima idealno izhodišče za enostaven dostop do (smučarskega) avtobusa, ki vas popelje do znamenitosti okoli Bohinjskega jezera ali do vzpenjače na Vogel. Hotel je bolj kompleks, kot enostaven hotel, s slovesom odlične kuhinje in z možnostjo različnih dejavnosti, ki bodo poskrbele za to, da vam na vašem oddihu nikoli ne bo dolgčas.

SUPERIOR SOBE (25-28 m2)
Superior sobe v Bohinj ECO Hotelu vam nudijo stik z naravo preko steklenih površin, ki se razprostirajo od tal do stropa. Večina sob ima dodatno raztegljivo ležišče. Sobe so obrnjene na vzhod, kar vam omogoče čudovite jutranje poglede na prebujanje sonca nad okoliškimi gorami. Superior sobe so opremljene s pohištvom iz orehovega lesa ali tika in so prebarvane z eko pastelnimi barvami na vodni osnovi. Talne obloge so iz anti alergenih recikliranih materialov.

Vse sobe imajo: 42'' LCD TV (106 cm), klimatsko napravo, kopalnico s tušem, ogrevano odložišče brisač, osvetljevalno kozmetično ogledalo, sef z električno vtičnico, sušilec za lase, telefon, zakonskao ali twin posteljo, WiFi in ​talno gretje v kopalnici​.

VODNI PARK
Bohinj Eco Hotel je z vodnim parkom povezan s podzemnim hodnikom. Vodni park Bohinj se ponaša s preko 500 m2 skupnih bazenskih površin. Bazeni so razgibano oblikovani in primerne globine za vse starosti. Bazenski kompleks je razdeljen v vhodno avlo z recepcijo in prvo solno sobo s piransko soljo v Sloveniji, garderobe od koder stopnice vodijo do glavnega bazenskega prostora. Bazenski prostor ima večji rekreacijski bazen, dva jacuzzija in otroški bazen z atrakcijami. V glavnem rekreacijskem bazenu se lahko razvajate v zvočni votlini ali pa se pocrkljate v votlini za zaljubljene. Tisti bolj adrenalinskega tipa, pa se lahko preizkusite na bazenski plezalni steni ali se spustite po adrenalinskem toboganu! Na voljo bazenske atrakcije in efekti kot so masažne kadi, vodne šobe, divja reka in tropski slap. Globina vode v rekreacijskem bazenu je 1,35 m, v otroškem pa 0,4 m. Temperatura velikega bazena je 31ºC, otroškega bazena in jacuzzijev pa 34,6ºC.

WELLNESS
Na voljo je uporaba finske, turške, bio in IR savne. Z doplačilom pa je na voljo tudi panoramski wellness, ki se nahaja v zgornjem nadstropju Bohinj ECO hotela in vabi goste, da si vzamejo čas zase, se razvajajo in sprostijo ob čudovitih razgledih na okoliško verigo Julijskih Alp. Pozabite na stres in se sproščajte v čudovitem okolju Triglavskega narodnega parka. Panoramski wellness je namenjen izključno odraslim (18+). Zajema bazen, turško savno, finsko savno, masažni prostor in prostor za sprostitev.

RESTAVRACIJA 2864
Restavracija z mešanico sodobne, udobne in atraktivne opreme pričara prijetno vzdušje, ki skupaj s profesionalno postrežbo pusti odličen vtis. Prav taka je tudi kulinarična ponudba: pristna domača kuhinja z lokalnimi specialitetami in bogato vinsko karto.

Podrobnosti o ponudniku

SHD, d.o.o., Bohinj Eco hotel 4* superior

Triglavska cesta 17
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija

08 200 41 40
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Opatija, Hrvaška

Krasen morski oddih v Hotelu Admiral 4* v mondeni Opatiji

Doživite krasno pomlad v objemu morja in svežega zraka na hrvaški obali! Otrok do 11,99 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Lošinj, Hrvaška

Mega morski oddih za 2 osebi v hotelu Manora na Malem Lošinju

2 otroka do 12 let gratis!

Počitnice na prelepem Lošinju! Ne spreglejte vse opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
NOVO Mariborsko Pohorje

Vikend oddih v Wellness & Spa hotelu Bolfenk 4* na Mariborskem Pohorju!

Neomejena uporaba notranjega bazena WellNest in vsak dan vstop v svet savn!