SUPER CENA za krasen oddih za 2 osebi v sobah Noć i Dan 3* v Tuheljskih Toplicah, le 100 m od bazenov Term Tuhelj: 2x nočitev s polpenzionom + wi-fi in parkirno mesto! Otrok do 4,99. leta v postelji s starši GRATIS!

Terme Tuhelj so največje termalno kopačišče na Hrvaškem, kjer vam vse dni v letu nudijo notranje bazene s termalno vodo in številnimi vodnimi atrakcijami!

Sobe Noć i Dan 3*, Tuheljske Toplice: mega oddih
Sobe Noć i Dan 3*, Tuheljske Toplice: mega oddih
Sobe Noć i Dan 3*, Tuheljske Toplice: mega oddih
159,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,80€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Možnost več zaporednih nočitev za daljše bivanje po dogovoru.
  • Kuponi so unovčljivi do 20. 6. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 00385 98 9017 046 ali preko e-maila: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 2,00 €/osebo/dan; otroci 12.-17,99. leta 50 % popusta na turistično takso; otroci do 11,99. leta do opravičeni plačila turistične takse; zavarovanje 1 €/osebo/dan.
  • Ugodnosti za otroke in dodatne osebe: 1. otrok do 4,99. leta v postelji s starši biva brezplačno; dodatno pomožno ležišče za enega otroka 20 €/dan (vključen polpenzion); dodatno pomožno ležišče za dva otroka 40 €/dan (vključen polpenzion), na pomožnem ležišču sta lahko največ 2 otroka; otroška posteljica 13 €/dan.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Prijava od 14.00; odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: krasen oddih za 2 osebi v sobah Noć i Dan 3* v Tuheljskih Toplicah: 2x nočitev s polpenzionom (postrežni zajtrk in večerja) + wi-fi in parkirno mesto.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Dobrodošli v "Noć i dan", kjer vam zagotavljajo nepozaben oddih v idili zagorske pokrajine in Tuheljskih Toplicah. Le pol ure vožnje od Zagreba, 20 minut od etno-eko-kulturnih znamenitosti Hrvaškega Zagorja in v samem centru ponudbe kopališča Terme Tuhelj so najboljša izhodiščna točka za vsak okus.

Noč i Dan vam nudi bivanje v idiličnem okolju hrvaškega Zagorja, Tuheljskih in Dubrovlanskih. Namestitev je od Ljubljane oddaljena 135 km, od Maribora 90 km in od Celja 65 km in je v neposredni bližini Term Tuhelj. 

SOBE
Na voljo vam je 6 prostornih, udobnih in moderno opremljenih sob. Vse sobe so opremljene z zakonsko posteljo, garderobno omaro in garnituro, kavčem, naslonjačem in mizo za kavo. Vse sobe imajo nameščen inteligentni sistem za enostavno in inteligentno kontrolo energije, ogrevanja in hlajenja. Kopalnica ima hidromasažno prho, WC in sušilec za lase. V sobi je telefon, satelitska TV in Wi-Fi, ter mini hladilnik in higienski/kozmetični pripomočki za enkratno uporabo.

VODNI PLANET TERM TUHELJ (z doplačilom) 
Terme Tuhelj so največje termalno kopačišče na Hrvaškem, kjer vam vse dni v letu nudijo notranje bazene s termalno vodo in številnimi vodnimi atrakcijami. Prava posebnost je plavanje na samem vrelcu zdravilne termalne vode v bližini dvorca Mihanović. Njihova najnovejša atrakcija pa je Aquazorbing. Zagotovo ste že kdaj pomislili, da bi hodili po vodi ali celo skakali na njej. Sedaj imate izjemno priložnost, da sanje pretvorite v realnost. Atrakcija je popolnoma varna, saj gre za veliko kroglo, znotraj katere se zorber premika s hojo, valjanjem, skakanjem ali s čimerkoli mu pade na misel in na ta način premika zorb. V Vodem planetu vas čaka tudi nov tobogan. Notranji tobogan je dol 55 metrov in na višini 5 metrov omogoča pot skozi zaprto cev. NOVO - V Termah Tuhelj je zgrajen Vodni grad, nova atrakcija na bazenih Vodnega planeta, ki bo razveselila tako otroke kot njihove starše.
Vstopnice se kupijo na vstopu v bazene po rednem ceniku Term Tuhelj. 

WELLNESS CENTER SPAVITA (z doplačilom)
Za vse ljubitelje wellnessa je na voljo wellness ponudba Term Tuhelj, ki vključuje terapije z zdravilnim termalnim blatom. V SpaVita centru bodo poskrbeli za vaše dobro počutje z masažami in samo vam prilagodili nego telesa ali obraza. Obiščite tudi največji savna center na Hrvaškem s svojimi edinstvenimi programi savnanja. Edini so, ki ponujajo tudi otroško in družinsko savnanje pod strokovnim nadzorom.

KULINARIKA
Noć in dan svojim gostom v njihovi novi restavraciji nudi popolno kombinacijo dobre hrane in vina za vse ljubitelje gastronomije. Za zajtrk vam nudijo sveže pecivo in narezke, sokove, čaje ali kavo, za koilo ali večerjo pa kulinariko, ki temelji na tradiciji hrvaškega Zagorja. Zraven vam z doplačilom ponudijo tudi odlično izbiro finih rdečih vin.

Podrobnosti o ponudniku

Sobe za iznajmljivanje Noć i Dan*** - NOĆ I DAN obrt za ugostiteljstvo

Ljudevita Gaja 2a
49215 Tuheljske Toplice
Hrvaška

00385 98 9017 046
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Opatija, Hrvaška

Krasen morski oddih v Hotelu Admiral 4* v mondeni Opatiji

Doživite krasno pomlad v objemu morja in svežega zraka na hrvaški obali! Otrok do 11,99 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Lošinj, Hrvaška

Mega morski oddih za 2 osebi v hotelu Manora na Malem Lošinju

2 otroka do 12 let gratis!

Počitnice na prelepem Lošinju! Ne spreglejte vse opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
NOVO Mariborsko Pohorje

Vikend oddih v Wellness & Spa hotelu Bolfenk 4* na Mariborskem Pohorju!

Neomejena uporaba notranjega bazena WellNest in vsak dan vstop v svet savn!