SUPER CENA za nepozabne počitnice za 2 osebi v glamping vili ali šotoru v Glampingu Sončna dolina Bioterme: 2x nočitev z zajtrkom + neomejeno kopanje v bazenih termalnega parka + vstop v svet savn in fitnes + wi-fi!

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Glamping Soncna dolina Bioterme; družinski oddih
Glamping Soncna dolina Bioterme; družinski oddih
Glamping Soncna dolina Bioterme; družinski oddih
Glamping Soncna dolina Bioterme; družinski oddih
217,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,09€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Glamping Soncna dolina Bioterme; družinski oddih
Poglej ponudbo
426,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi (po dogovoru s ponudnikom lahko podaljšate bivanje).
  • Kuponi so unovčljivi do 14. 6. 2024 (odhod), RAZEN od 26. 4. do 5. 5. 2024. 
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 02 565 2000 ali e-mail [email protected]. Podatki v koledarju so okvirni zato svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 2,50 €/osebo/noč, otroci od 7. do 17,99. leta 1,25 €/otroka/noč; prijavnina 2,50 €/osebo/bivanje; lesena kad na terasi vile v glampingu 12 €/noč (doplačilo je obvezno, če se biva v vili s kadjo).
  • Popusti za otroke: do 3,99 let gratis; 4-9,99 let 50 %; 10-13,99 let 30 %; otrok do 3,99 leta v sobi z eno odraslo osebo brezplačno; otoci od 4-13,99 let v sobi z eno odraslo osebo 30 % popusta (popusti za otroke veljajo za starost otroka na dan odhoda iz namestitve, in na cene ponudnika).
  • Možna doplačila: kosilo 15,50 €/osebo/dan, večerja 16,50 €/osebo/dan; zgodnji prihod/kasnejši odhod iz namestitvene enote 35 €/namestitveno enoto, postrežba zajtrka v glampingu (glamping košarica) 6 €/osebo na noč, garaža 5 €/noč; 20 €/noč za hišnega ljubljenčka (do 15 kg) bivanje je mogoče samo v glamping naselju (vile št. 1-5), po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
  • Za vse dodatne storitve velja redni cenik ponudnika.
  • Prijava po 15.00; odjava do 11.00. 
  • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon. 
  • Ponudba vsebuje: nepozaben oddih za 2 osebi v glamping vili ali šotoru v Glampingu Sončna dolina Bioterme: 2x nočitev z zajtrkom v restavraciji hotela Bioterme + neomejeno kopanje v bazenih termalnega parka (tudi na dan odhoda, po odjavi brez kopalnega plašča in kopalnih brisač) + uporaba ležalnikov ob bazenih + 1x na 2 dni koriščenje savne (na dan odhoda je za vstop v svet savn potrebno doplačilo 6 €/osebo) + vstop v fitnes + animacijski program + uporaba kopalnega plašča v času bivanja (1 plašč/osebo) + Izposoja palic za nordijsko hojo + wi-fi + brezplačno parkiranje na pokritem parkirišču pred hotelom.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Glamping Sončna dolina Bioterme
"Največji luksuz je narava sama"

Spoštovani gostje! Z veseljem vam sporočamo, da je z decembrom 2017 svoja vrata odprla najnovejša pridobitev v ponudbi Bioterm Mala Nedelja: Glamping SUN VALLEY Bioterme oz. Glamping SONČNA DOLINA Bioterme.
S ponudbo glampinga v Biotermah Mala Nedelja gostom ponujajo edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanja prostega časa sredi neokrnjene narave.

Glamping Sončna dolia Bioterme  zaokroža 22 glamping vil v velikostih 2-6 oseb ter 11 glamping šotorov prav tako v velikostih 2-6 oseb.
Vse namestitvene enote so opremljene z notranjo opremo, ki zagotavlja najvišji nivo kakovosti bivanja. Dodano vrednost kakovosti bivanja nudijo tudi zasebne lesene kadi z geotermalno vodo, ki so nameščene na terasi določenih namestitvenih enot.  Vse namestitvene enote nudijo tudi prostorno teraso z vrtnim pohištvom.

Dotik narave sredi čudovitih Slovenskih goric boste lahko izkusili tudi v biološkem plavalnem bazenu, ki je gostom Glampinga na voljo v poletnih mesecih.

Glamping vile
Namestitev s pridihom narave

Neokrnjena narava, odmaknjenost od vsakdanjega vrveža, zasebnost.....vse to in še več vas pričakuje v Glampingu Sončna dolina Bioterme. 22 glamping vil, ki celoletno izpolnjuje pričakovanja in želje gostov po zasebnosti, razkošju, intimnosti in doživetjih hkrati, je sledečih velikosti:
GLAMPING VILA za 6 oseb (5 enot)
GLAMPING VILA za 4 osebe (13 enot)
GLAMPING VILA za 2 osebi (4 enote)

Vse namestitvene enote so opremljene s sodobno opremo, ki zagotavlja popolno kakovost bivanja: dnevni prostor, spalnica, kuhinja z vso potrebno opremo, zasebna kopalnica s tušem in WCjem, klima, gretje, terasa z vrtnim pohištvom in zasebno leseno kadjo z geotremalno vodo (določene enote - proti doplačilu).

Doživite svoj dopust drugače - dožitive ga v Glampingu Sun Valley Bioterme.

WELLNESS OBJEKT V OKVIRU GLAMPINGA
Vsi, ki si želijo individualnega razvajanja v savni, je na voljo wellness objekt v glampingu, ki zajema dve savni: infrardečo in finsko. Wellness objekt je gostom na voljo v obliki individualnega najema za 2-4 osebe za 3 ure.
Informacije in rezervacije terminov na recepciji hotela.

Notranji termalni park
V pokritem bazenskem kompleksu vam je na voljo 600 m2 vodnih površin v petih notranjih bazenih s temperaturo vode med 29°C in 34°C.
Ljubitelji savn se boste lahko razvajali v notranji in zunanji finski, turški, infrardeči in zeliščni savni.
Hotelskim in zunanjim gostom so na voljo različne tehnike masaž, s katerimi boste vzpostavili ravnovesje telesa, duha in dobrega počutja. Vadba v sodobno opremljenem fitnes centru je primerna za vsa življenjska obdobja, oba spola in različne stopnje telesne pripravljenosti. V termalnem parku je tudi samopostrežna restavracija z bogato izbiro jedi in pijač.

Zunanji termalni park
Šest zunanjih bazenov, ki sestavljajo letno kopališče termalnega parka Bioterme, obratuje v poletni sezoni (obratujejo že vsi bazeni).. To s skupno 1.400 m² vodnih površin predstavljajo plavalni in večnamenski bazeni, masažna bazena, počivalni bazen ter otroški bazen, za dodatne radosti pa poskrbi divja reka. Temperatura vode v bazenih je med 29°C in 34°C. Izven poletnih mesecev obratujejo 2-3 masažni bazeni.

Termalna voda
Posebnost Bioterm je termomineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin globine 2.273 m in 1.537 m. Ob izviru ima med 42 in 51 stopinj Celzija. Voda je čista, brez primesi, visokokakovostna, hipertermalna, topla ter bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom. Zaradi balneoloških značilnosti je primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.

Priporočljiva uporaba
- kronične degenerativne spremembe hrbtenice, okončin sklepov,
- kronične revmatične spremembe,
- nadaljevanje fizioterapije po predhodnem nezadostnem zdravniškem zdravljenu,
- refleksne distrofije, mlahavost mišic v sled okrepitve istih,
- preventivne vaje hrbtenice, sklepov, in fizioterapijo preprečevanja osteoporoze,
- rekreacijo, podvodne masaže, športne aktivnosti.

Zdravilni učinki vode so opredeljeni in potrjeni v Odločbi o razglasitvi naravnega zdravilnega sredstva Ministrstva za zdravje št. 1612–9/2009/13.
Zdravilne učinke vode je raziskal in zapisal prim.prof.mag. Janez Kraševec, dr.med., balneolog.

Podrobnosti o ponudniku

Glamping Sončna dolina Bioterme (Segrap d.o.o.)

Moravci v Slovenskih goricah 34b
9243 Mala Nedelja
Slovenija

02 565 20 00

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!