PRVOMAJSKE ALI POMLADNE POČITNICE V DALMACIJI! SUPER CENA za popoln morski oddih za 2 odrasla in 1 otroka v Hotelu Val 3*, nedaleč od Trogirja: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + wi-fi in parkiranje!

Opcije tudi za 1.maj! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Hotel Val 3*, Seget Donji, Trogir: oddih s polpenzionom
Hotel Val 3*, Seget Donji, Trogir: oddih s polpenzionom
Hotel Val 3*, Seget Donji, Trogir: oddih s polpenzionom
Hotel Val 3*, Seget Donji, Trogir: oddih s polpenzionom
169,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Hotel leži v mirnem okolju sredi čudovite narave, bogate z naravno senco borovcev, 500 m iz ribiške vasice Seget in 3 km od mesta Trogir. Hotel ima skupno 6 zgradb, v glavni zgradbi so recepcija, restavracija, bar, sefi, soba za prtljago in nekaj namestitvenih enot, ter 5 hotelskih depandans (paviljonov) izključno mešanih kapacitet.

SOBE
Sobe so klimatizirane in opremljene kopalnico s prho ali kadjo, kopalniškimi brisačami, sušilcem za lase, LCD satelitsko TV, klimatsko napravo, telefonom in brezžičnim internetom. Postelja je lahko zakonska ali ločena. V sobe ni mogoče postaviti dodatne raztegljive postelje ali otroške posteljice.

Standardne sobe (2+0, 15 m2) - se nahajajo v pritličju stranskih stavb, s vhodno teraso, ki gleda na morje. Standardne sobe nimajo možnosti dodatne postelje.

Comfort sobe (2+1, 18 m2) - se nahajajo v stranskih stavbah hotela, na 1. nadstropju s skupno veliko teraso ali na 2. nadstropju z balkonom, na morski strani.

Centralne sobe (2+1, 20 m2) - se nahajajo v glavni zgradbi hotelskega kompleksa, pri čemer ima del sob pogled na morje, drugi del pa gleda na parkirišče in glavni vhod. Večina teh sob ima kopalnice s kadjo.

Comfort sobe in Centralne sobe imajo možnost dodatne postelje dimenzije 80x190cm ali otroške posteljice. V Comfort in Centralni sobi je na voljo le ena dodatna postelja dimenzije 80x190cm, in kadar sta v sobi nastanjea 2 otroka, eden (do 5,99 let) lahko spi na postelji s starši, drugi otrok ali odrasla oseba na dodatni postelji.

KULINARIKA
Hotelska restavracija z veliko zunanjo teraso in pogledom na morje ter manjšim balkonom s pogledom na morje se nahaja v glavni zgradbi. V restavraciji uživajte v all inclusive ponudbi: samopostrežnem zajtrku, kosilu in večerji s pestrim naborom jedi mednarodne kuhinje ter neomejeno konzumacijo izbranih alkoholnih in brezalkoholnih pijač ter toplih napitkov. Za praznik dela (1. maj) bo postreženi tradicionalno prvomajsko kosilo, obstaja tudi možnost priložnostnih tematskih večerov.

AKTIVNOSTI
Če na potovanje gledate kot na avanturo, se vsekakor podajte na ogled številnih znamenitosti in adrenalinskih oziroma sproščujočih aktivnosti. V neposredni bližini hotela je peščica vsebin, ki jih lahko doživite in tako obogatite svoja doživetja – obiščite bližnja mesta: Trogir, Kaštela, Split ali NP Krka, si privoščite sprehod po poti zdravja »Napoleonova cesta« ali pa se preprosto sprostite ob sproščujoči masaži v Hotelu Ola**** Samo za odrasle (16+).
Na voljo je tudi zunanji hotelski bazen s sladko vodo (120m2/1,2-2,2m globine), ki ima tudi ločen otroški del za najmlajše (0,4m globine) in se odpre v maju. Del ponudbe so tudi ležalniki in senčniki na bazenu in pred hotelom (hotelsko sončenje).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!