SUPER CENA za nepozaben oddih za do 8 oseb v krasni Villi Jure z lastnim bazenom, košarkarskim in tenis igriščem, baliniščem in minigolfom v prisrčnem Zagvozdu v Dalmatinski zagori: 3x nočitev + menjava brisač 1x tedensko + vzdrževanje vrta in bazena + zasebno parkirišče!

Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Villa Jure, Zagvozd, Dalmatinska zagora: vila z bazenom
Villa Jure, Zagvozd, Dalmatinska zagora: vila z bazenom
Villa Jure, Zagvozd, Dalmatinska zagora: vila z bazenom
Villa Jure, Zagvozd, Dalmatinska zagora: vila z bazenom
Villa Jure, Zagvozd, Dalmatinska zagora: vila z bazenom
Villa Jure, Zagvozd, Dalmatinska zagora: vila z bazenom
549,60€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

VILLA JURE
Vila z ogrevanim bazenom

Sanjate o mirnem oddihu, daleč od mestnega vrveža, kjer lahko globoko zadihate in se sprostitev? Predstavljamo vam Villo Jure, sodobno vilo v krasnem naravnem okolju, v kateri bo vaš oddih resnično nepozaben. Vila stoji v vasi Župa, skritem dragulju blizu Naravnega parka Biokovo. Ta luksuzna, velika vila lahko sprejme do 8 gostov, katerim so na voljo 4 velike spalnice. Zaradi zasebne lokacije se lahko v miru sprostite, medtem ko se sončite ali kopate v ogrevanem infinity bazenu. Vsi, ki radi obedujete na prostem, boste veseli kamina z žarom in zunanje jedilnice, kjer lahko pripravljate in uživate okusne dalmatinske specialitete. Za vzdrževanje forme sta na voljo fitnes in savna.
Interjer vile združuje moderne linije s toplimi barvami, kar ustvarja sproščeno vzdušje. Ljubitelji umetnosti boste cenili izjemno zbirko slik, ki krasijo stene vile. Minimalistično opremljeno pritličje ima polno opremljeno odprto kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor. V isti etaži je spalnica z lastno kopalnico in izhodom na teraso. V pritličju sta tudi pralnica in dodaten WC.
Notranje stopnice vodijo v prvo nadstropje vile, do treh okusno opremljenih spalnic s televizorji. Vsaka spalnica ima lastno kopalnico in balkon, s katerega se razteza krasen razgled na Biokovo, ki vas bo pozdravil vsako jutro.
Villa Jure je dizajnirana kot spoj moderne tehnologije in narave, ima solarne panele in polnilne postaje za električne avtomobile, centralno klimo in ogrevanje po celotni hiši, SAT TV in brezžični dostop do interneta. Na posestvu je tudi parkirišče za 4 avtomobile.
Če si želite avanture, lahko obiščete številne atrakcije v bližini Župe, kot sta na primer Rdeče in Modro jezero, Biokovo Skywalk, Međugorje idr. Krasne plaže in nočno življenje Makarske so oddaljeni le 20 minut vožnje od vile. Za resnično zabaven oddih v Villi Jure pa si lahko rezervirate tudi brezplačen termin na bližnjih športnih igriščih, kjer lahko igrate tenis, košarko in mali nogomet ali se zabavate ob minigolfu ali balinanju.

DALMATINSKA ZAGORA
Dalmatinsko zaledje je regija v srcu Dalmacije, ki leži med veličastnimi Dinaridi in lesketajočim se Jadranskim morjem, zato ponuja osupljiv kontrast med dvema planinskima in obalno pokrajino. Regija slovi po neokrnjeni naravi, slikovitih vasicah in bogati kulturni dediščini, ponuja pa mirno in avtentično izkušnjo za potnike, ki iščejo oddih stran od živahnih obalnih mest. Zaznamujejo jo valoviti hribčki, plodne doline in kristalno čiste reke, ki ustvarjajo idealno okolje za ljubitelje narave in aktivnosti na prostem.
Eden od vrhuncev dalmatinskega zaledja pa so šarmantne tradicionalne vasice. Ti skriti zakladi prikazujejo večno lepoto kamnitih hiš, ozkih tlakovanih ulic in starodavnih cerkva. Med sprehodi po vaseh se lahko potopite v počasni tempo življenja lokalnih prebivalcev in občudujete tradicionalno arhitekturo, ki je prestala preizkus časa.
Zaledje je prav tako dom številnih naravnih lepot. Reka Krka in Cetina se vijeta skozi regijo in ponujata osupljive pokrajine in možnosti za aktivnosti na prostem, kot so kajak, rafting in pohodništvo. Narodni park Krka je svojimi veličastnimi slapovi in bujno vegetacijo destinacija, ki jo preprosto morate obiskati. Najbolj znani slap v parku, Skradinski buk, je pravi spektakel.
Dalmatinsko zaledje prav tako slovi po bogati kulinarični dediščini. Plodna zemlja pokrajine rodi obilico svežega in organskega sadja in zelenjave, kar je osnova tradicionalne kuhinje. Od obilnih mesnih jedi, kot sta jagnjetina in teletina izpod peke, do okusnih domačih sirov, medu in lokalnih vin - gastronomska ponudba v zaledju je pravi užitek za ljubitelje dobre hrane.
Vsi, ki vas zanimata zgodovina in kultura, pa boste navdušeni nad bogastvom zgodovinskih destinacij in kulturnih znamenitosti. Srednjeveške trdnjave, ostanki iz pradavnine in arheološka najdišča so posejana po celotni regiji.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!