Čudovita BUDIMPEŠTA z goHolidays! SUPER CENA za CELODNEVNI izlet v madžarsko prestolnico z možnostjo vožnje z ladjico po Donavi in obiska živalskega vrta: avtobusni prevoz po programu (iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slovenske Bistrice, Maribora ali Murske Sobote) + vodenje + organizacija!

NA VOLJO PROSTA MESTA ZA 27.4. Nepozabni obisk lepotice ob Donavi!

GoHolidays: 1-dnevni izlet v Budimpešto
GoHolidays: 1-dnevni izlet v Budimpešto
GoHolidays: 1-dnevni izlet v Budimpešto
GoHolidays: 1-dnevni izlet v Budimpešto
39,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,20€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 23. 3., 30. 3., 27. 4., 4. 5., 25. 6., 15. 8. in 21. 9. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234 (od 10.00 do 16.00 ob delovnikih).
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Možno doplačilo: vožnja s panoramsko ladjico cca 17 €/osebo; otroci do 17,99 leta 12 €/osebo; cene vstopnic za živalski vrt si lahko ogledate na https://zoobudapest.com/en/plan-your-visit/buy-tickets.
  • Odhodna mesta: Ljubljana – Dolgi most; Domžale – s parkirišča pred Mercator centrom; Celje – pred dvorano Zlatorog; Slovenska Bistrica; Maribor – izpred glavne avtobusne postaje na Mlinski; Murska Sobota – izpred Petrola na AC počivališču Murska Sobota.
  • Končno obvestilo o potovanju boste prejeli po elektronski pošti, 3 dni pred odhodom. Na obvestilu bodo navedeni časi odhodov iz posameznih vstopnih mest in ostali podatki za vstop na avtobus.
  • Ponudba vsebuje: 1x celodnevni izlet v Budimpešto: avtobusni prevoz po programu (iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slovenske Bistrice, Maribora ali Murske Sobote) + vodenje + organizacija.
Koledar unovčljivosti

1 DAN V BUDIMPEŠTI, LADJICA IN ZOO
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po južni strani Blatnega jezera proti madžarski prestolnici kamor prispemo v dopoldanskih urah.
Z avtobusom se bomo zapeljali čez elegantno Donavo po slavnem Elizabetinem mostu in naprej mimo železniške postaje Keleti do stadiona F. Puszkasa, ki se je nekoč imenoval stadion NEP. Naš prvi postanek bo na mogočnem Trgu Herojev s slavnimi kolonadami in nacionalnim muzejem. Po ogledu in postanku za fotografije se lahko odpravite v slavni budimpeštanski živalski vrt (doplačilo). Zoo ima v madžarski prestolnici res dolgo tradicijo, saj je bil odprt že leta 1866. Več kot 1mio obiskovalcev letno navdušuje več kot 1100 živalskih vrst, med njimi Polarni medvedi, Nilski konji, Zebre, Žirafe, Lemurji, drugi primati…(doplačilo).
Potniki, ki ne bodo obiskali ZOO-ja pa se odpravijo z nami po aveniji Andrassy do Elizabetinega trga. Po poti bomo občudovali Opero, Štefanovo katedralo in se ustavili pri nakupovalni peš ulici Vaci.
Popoldan bo za vse potnike možnost za ogled Budimpešte iz druge perspektive, ponujamo vam možnost, da se podate na  panoramsko vožnjo z ladjico po Donavi, kjer se bomo zapeljali od Margaretinega otoka pod vsemi slavnimi mostovi, pod grajskim gričem s čudovitim pogledom na predsedniško palačo in Citadelo ter mimo ogromne stavbe parlamenta (doplačilo). Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Postira, otok Brač, Hrvaška

PRVOMAJSKI oddih s polpenzionom v krasnem Grand Hotelu View 4* na Braču

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Prvomajski oddih v hotelu, kjer imajo vse sobe pogled na morje!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novalja (Pag), Hrvaška

Aktivne počitnice v Liberty Plaza Hotelu 4* v Novalji

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!