Wellness oddih! SUPER CENA za jesenske počitnice za do 7 oseb v Villi Mirna v naselju Novaki Pazinski v Istri: 1x nočitev + pijača dobrodošlice + uporaba savne in fitnesa + uporaba kamina + wi-fi in parking!

Idealna kombinacija istrske in moderne arhitekture, v objemu narave! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Villa Mirna, Istra, 1x nočitev za 7 oseb
Villa Mirna, Istra, 1x nočitev za 7 oseb
Villa Mirna, Istra, 1x nočitev za 7 oseb
Villa Mirna, Istra, 1x nočitev za 7 oseb
Villa Mirna, Istra, 1x nočitev za 7 oseb
200,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

VILLA MIRNA
Avtohtona istrska arhitektura, ki se popolnoma združuje z modernim dizajnom... Prepustite se vsem čutom, prečistite telo v savni, uživajte v panoramskem razgledu na hribe!

Vila je idealna kombinacija istrske in moderne arhitekture. Skrbno urejen notranji prostor vas bo razvajal z udobjem in vam hkrati ponudil obilico vsebin za popoln oddih. Opremljena je z modernimi aparati, je prostorna in namenjena tako tistim, ki si želijo sproščujočega oddiha kot tistim, ki so aktivni. Luksuzno pohištvo, ki poudarja sodobno umetnost. Vila sestoji iz dnevne sobe z razgledom na kristalno čist bazen (odprt poleti) in urejen vrt.

Kuhinja je opremljena s vsemi aparati (električni štedilnik, pečica, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj). Vila ima tri spalnice (dve z zakonsko posteljo in eno s posameznimi posteljami) na zgornjem nadstropju.
Na voljo je tudi vinska klet z leseno mizo in sedežno garnituro, kaminom, savno ter sobo za fitnes telovadnico. Vila je popolnoma klimatizirana in ponuja parkirišče za 3 avtomobile.

NOVAKI PAZINSKI
Vasica Novaki Pazinski se nahaja v Hrvaški, natančneje v Istrski županiji. Istrska županija je znana po svoji čudoviti obali ob Jadranskem morju, pa tudi po slikovitih podeželskih vasicah, kot je Novaki Pazinski. Če potrebujete natančnejše informacije o lokaciji ali poti do tja, priporočam, da uporabite zemljevid ali navigacijsko orodje.

Naselje Novaki Pazinski se je prvič omenjalo že leta 1341 kot last lokalnega veljaka. V času 16. in 17. stoletja je naselje doživelo vojne škode in na istem mestu je bilo zgrajeno Pazinski Novak. Še vedno lahko občudujete ostanke kapelice, s hriba pa se razprostira čudovit panoramski razgled na slikovito okolico. ljubitelji aktivnosti pa se lahko prepustijo ribolovu, saj so voda v srednji Istri prava zakladnica rib.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.