Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

Luskuzni oddih s polpenzionom ter uporabo bazena in savn v Atlantidi Rogaška 5*

Razkošen oddih s petimi zvezdicami! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za luksuzni oddih za 2 osebi v edinstvenem butičnem hotelu Atlantida Rogaška 5*: 2x nočitev s polpenzionom v Superior sobi + neomejeno kopanje v notranjem hotelskem bazenu in masažnem bazenu ter vstop v Oazo savn + vstop v Casino Fontana + animacijski program + wi-fi!

Razkošen oddih s petimi zvezdicami! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Atlantida Rogaška 5*, Rogaška Slatina: luksuzni oddih
Atlantida Rogaška 5*, Rogaška Slatina: luksuzni oddih
Atlantida Rogaška 5*, Rogaška Slatina: luksuzni oddih
Atlantida Rogaška 5*, Rogaška Slatina: luksuzni oddih
Atlantida Rogaška 5*, Rogaška Slatina: luksuzni oddih
Atlantida Rogaška 5*, Rogaška Slatina: luksuzni oddih
Atlantida Rogaška 5*, Rogaška Slatina: luksuzni oddih
353,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

ATLANTIDA ROGAŠKA 5*
Luksuzna namestitev na ekskluzivni lokaciji

Edini luksuzni hotel te vrste v Rogaški Slatini je odlično zavetje za trenutke, ko potrebujete mir in sprostitev. Umik od vsakodnevnega stresa, popolna zasebnost ter luksuzna namestitev.
Petzvezdična doživetja, ki temeljijo na 400-letni tradiciji zdravilne mineralne vode, bodo v vas prebudila novo vitalno energijo. Preplet mitov in realnosti, tradicije in sodobnega, edinstvena mineralna voda, aktivnosti v naravi, lokalna kulinarika, kulturno dogajanje ter Pegaz Mg – ekskluzivni programi za well-being.

SOBA
Luksuzne dvoposteljne sobe so pametne sobe z elektronskim nadzorom dostopa s sodobno nadstandardno opremo, luksuzno kopalnico in očarljivom razgledom na hrib Janina. Opremljene so z ležiščem 180 x 210 cm, satelitsko televizijo, minbarom in sefom. Na voljo je brezplačen wi-fi.
Pametne sobe zagotavljajo vašo varnost in individualno prilagoditev vašim potrebam glede ogrevanja, hlajenja in razsvetljave. Dizajnerska oprema pa je tista, ki bo prebudila vaše čute in poskrbela, da bo vaše bivanje v znamenju vrhunskega udobja in razvajanja.
Atlantidine sobe niso navadne sobe. So kombinacija vrhunskega dizajna, luksuznega udobja, funkcionalnosti in pametne tehnologije.

WELLNESS & SPA CENTER
V duhu načela "voda za telo in dušo" bodo poskrbeli za vašo lepoto in zdravje. Predajte se in uživajte v spa centru, kamor vas vabita finska in turška savna, solna soba in mirni kotički za masažo ali masažo v dvoje ter nego telesa in obraza (doplačilo).

KULINARIKA
Hotelska restavracija - jedi mednarodne kuhinje ali tradicionalne specialitete – v naših kuhinjah prednjačijo sezonske sestavine iz lokalnega okolja. Zaupajte izboru vrhunskih kuharjev! V skrbi za vaše zdravje in dobro počutje pa vam nudijo tudi zdravo dietno prehrano.
À la carte restavracija - kuharski mojstri z unikatnim kulinaričnim pristopom sestavljajo vrhunske krožnike. Na njih se rojevajo novi okusi in kulinarične kreacije. Okusite edinstveno kombinacijo tradicionalnih slovenskih jedi v sodobni preobleki.
Ko vam zadiši skodelica odlične kave, se oglasite v Lobby baru. Udobno se namestite v enega od privlačno ekstravagantnih dizajnerskih foteljev, prisluhnite klavirski glasbi in preprosto uživajte v kavi. Poskusite tudi sveže smutije ter pregrešno dobre Atlantidine sladice.

Priljubljeno evropsko zdravilišče
Rogaška Slatina je edinstveno zdravilišče, ki že stoletja gosti obiskovalce od blizu in daleč. Navdušuje jih moderna zdraviliška infrastruktura, ki jo odlično dopolnjuje turistična ponudba s pestrim kulturno-zabavnim dogajanjem.

Edinstvena mineralna voda
Z magnezijem najbogatejša naravna mineralna voda na svetu se že vrsto let uporablja v preventivne in zdravilne namene. Je najbolj raziskana voda na svetu, njeni pozitivni učinski na zdravje pa so znanstveno dokazani.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Punat, Krk, Hrvaška

Wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Kanajt 4* na Krku

Preživite čudovit dopust na Krku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

Prvomajski paket s polpenzionom in kopanjem; Hotel Vivat 4*, Terme Vivat

En otrok do 3,99. leta in en otrok do 11,99. leta BREZPLAČNO!