Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

JESEN! Oddih s polpenzionom v hotelu Diamant 4* z notranjim bazenom v Poreču!

Hotel z lokacijo sredi prekrasnega gozda borovcev in le deset minut sprehoda od starega mestnega jedra. V hotelu je multimedijska igralnica, Maro igralnica in Maro Smart Play inovativno igrišči.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
otok Krk, Hrvaška

JESEN! Oddih v mobilnih hiškah v Ježevac Camping Resortu 4* na Krku!

Kamp na izjemni lokaciji je le 5 minut hoje do starega mestnega jedra Krka. Popolnoma opremljene mobilne hiške, kjer so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

JESEN! Oddih s polpenzionom v hotelu Sanfior 4* z notranjim bazenom v Rabcu!

DODATNI POPUSTI!

Hotel obdan s sredozemskim zelenjem leži ob sami obali in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Na voljo je notranji bazen s čudovitim pogledom na morje. Hotel je prijazen kužkom.

Poletne počitnice za 2 osebi v hotelu Valamar Sanfior 4* v Rabcu: 1x nočitev s polpenzionom v superior 2+2 sobi + 1. otrok do 11,99. leta in 2. otrok do 1,99. leta gratis + uporaba zunanjega bazena z vodnimi efekti + uporaba igralnic + vključena pijača iz avtomata ob večerji!

Hotel obdan s sredozemskim zelenjem leži ob sami obali in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Na voljo je zunanji bazen z vodnimi efekti, osvežite pa se lahko v Splash pool baru ob bazenu.

Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
od 191,10€
    Kupi kupon

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

S sodobnim šarmom in osupljivo lokacijo na obali je Valamar Sanfior Hotel & Casa**** vrhunska izbira za vaše počitnice. Hotel z romantičnim pridihom leži ob sami obali in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Obdan s sredozemskim zelenjem, ponuja 151 namestitvenih enot s pogledi na okoliške naravne lepote. Hotel je prijazen kužkom.

Superior soba je velika okoli 23m2 in vsebuje balkon s pogledom na morsko stran, zakonsko posteljo ali dve ločeni postelji ter kavč kot pomožno ležišče. Soba je klimatizirana in ponuja kopalnico s tušem ali kadjo, sušilnik za lase, sef, brezplačen WI-FI, LCD Sat TV in telefon z direktno linijo.

Restavracija Mediterraneo s pogledom na morje v hotelu Valamar Sanfior ponuja bogat samopostrežni zajtrk in večerjo ob show cookingu in različne tematske večere. Slovi po avtentičnih lokalnih, sredozemskih in mednarodnih okusih (italijanska, azijska, tex-mex itd). Ponuja različne kulinarične posebnosti kot so vegetarijanska prehrana, posebna prehrana za diabetike, Lunch box in ob doplačilu romantična večerja na posebni lokaciji. Vaše brbončice lahko ob doplačilu razvajate tudi v raznoliki ponudbi restavracije Oliva Grill, Black & Blue Steakhouse, Sundance beach club, Craft beer & grill in Lobby bar v hotelski avli.

Wellness center Sun & Spa v hotelu Valamar Sanfior je sprostitveni tempelj, kjer lahko razvajate dušo in telo. Ob doplačilu lahko izkoristite finsko ali infrardečo savno, jakuzzi in različne lepotne tretmaje kot so refleksoterapija stopal, masaže, aromaterapija, tretma proti celulitu ter mnoge druge storitve. Osvežite se lahko v wellness Vitality baru.


Na voljo je zunanji bazen z vodnimi efekti. Ponuja otroški bazen in tuš kabine za preoblačenje. Osvežite se lahko v Splash pool baru ob bazenu.

Ob doplačilu so na voljo teniški center (teniška igrišča z opremo za najem in teniška šola), najem koles, mini golf in Bike Center Rabac, ki ponuja širok izbor storitev (specializirane steze single trail in flow trail s peščeno in naravno podlago različnih stopenj zahtevnosti za začetnike in naprednejše gorske kolesarje, družinska večnamenska steza in 2 poligona pump track, vodene ture za začetnike in naprednejše kolesarje, kolesarske izlete, storitve prevoza koles, prostor za pranje koles, samopostrežna cona za popravilo koles, izotonične napitke ter prehranske dodatke). Na voljo so tudi napihljivi vodni park Wibit, najem čolnov, pedalin, vožnja na »banani«, smučanje na vodi, gliser z vzgonskim padalom in potapljaški center z opremo za najem, izletniškimi ladjicami in potapljaškimi tečaji.

Gostom hotela Valamar Sanfior Hotel & Casa je omogočen vrhunski celodnevni zabavni program Music & Fun za otroke in odrasle. Izvajajo se glasbeni in plesni večeri ter kino na prostem. Znotraj programa Stay fit lahko obiščete jutranjo vodno in plesno aerobiko, jogging, Nordijsko hojo, zumbo in duhovno vadbo.
Na voljo so tudi vrhunsko opremljene otroške igralnice po programu Super Maro: ponuja Maro vrt, Marto Club igralnice z raznovrstnimi aktivnostmi pod ustreznim nadzorom. Na voljo je tudi Game Lounge z vsebinami (PS5, Nintendo…) za vse generacije. Z družinskimi vsebinami Maro bodo otroci od 3. do 12. leta imeli na voljo celo vrsto možnosti za zabavne počitnice, polne igre, ustvarjalnosti, novih doživetij in učenja skozi zabavo. Ob večerih izvajajo zabavni program za otroke: Maro disco in Maro party. Za najstnike je zasnovana tudi zabavna cona, športne aktivnosti (odbojka na mivki, kolesarski turnirji, badminton, namizni tenis) kino in plesni večeri.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Radenci, Slovenija

Termalni oddih s kopanjem v Hotelu Radin 4* ali hotelu Izvir 4* v Radencih

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Bled, Slovenija

Popoln zimski wellness oddih v Hotelu Ribno 4* superior na Bledu

Vrednost kupona je 25,80 €. Razliko 103,20 € do polne cene (129,00 €) plačate direktno ponudniku.