Pomladni oddih za 2 osebi v hotelu Salinera 4*/3* v Strunjanu: 1x nočitev s polpenzionom v standard 2+1 sobi + gratis 1 otrok do 1,99. leta + uporaba notranjega bazena + brezplačno parkiranje + hišnim ljubljenčkom prijazno!

Bioenergijski resort Salinera se nahaja v objemu narave, med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, kjer najdete tudi 12 energijskih točk.

Hotel Salinera 3*/4* Strunjan, počitnice
Hotel Salinera 3*/4* Strunjan, počitnice
Hotel Salinera 3*/4* Strunjan, počitnice
Hotel Salinera 3*/4* Strunjan, počitnice
Hotel Salinera 3*/4* Strunjan, počitnice
Hotel Salinera 3*/4* Strunjan, počitnice
od 124,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,62€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 4 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 3 ali manj dni pred prihodom ali v primeru neprihoda so stroški 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za otroka do 1,99. leta v postelji s starši.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 7 €/dan za otroško posteljico (na povpraševanje); 25 €/dan za hišnega ljubljenčka do 20 kg (na povpraševanje, potrebna najava ob rezervaciji).
  • Obvezna doplačila na recepciji: 2,50 €/osebo/dan za turistično takso; 2,50 €/osebo za prijavnino.
  • Na povpraševanje: krajše bivanje od minimalnega števila nočitev bivanja.
  • Prijava od 15.00; odjava do 11.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v hotelu Salinera 4*/3* v Strunjanu: 1x nočitev s polpenzionom v standard dvoposteljni sobi brez pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 1,99. leta) + uporaba notranjega bazena (zaprt julija in avgusta) + brezplačno parkiranje + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Med Izolo in Portorožem se v objemu narave, v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, nahaja bioenergijski resort Salinera. Del resora je hotel Salinera, kjer je na razpolago 101 soba. Sestavljen je iz dveh delov: starejšega s 3* in novejšega dela s 4*, ki je bil zgrajen leta 2006. Hotel je obdan z zelenjem in gosto mediteransko vegetacijo. Pohvali se lahko z znakom specializacije hotela za kolesarje v kategoriji dveh koles. 

Standard dvoposteljne sobe v starejšem delu 3* so velike 18 m2. Opremljene so z zakonsko ali enojnima posteljama, kopalnico s tuš kabino, televizijo, telefonom, klimatsko napravo in Wi-Fi internetno povezavo.

Zajtrk in večerja sta postrežena v hotelski restavraciji. Hrana vsebuje veliko sveže zelenjave, rib, mehkužcev, mesa, testenin in sadja. Težijo k sredozemskim okusom in zdravi prehrani. Z doplačilom sta na voljo še Bar Areta in bar na plaži. 

Z doplačilom je na voljo wellness Syra, kjer si lahko privoščite različne lepotne tretmaje in masaže. Na voljo je tudi savna center, ki ponuja kombinacijo mokrih in suhih savn: turška savna, finska savna, infra ali bio istrska savna. V bio istrski savni začutite vonj sivke in sredozemskih zelišč. Po savni se lahko osvežite v hladnem bazenu. 

Na voljo je notranji plavalni bazen z dvemi manjšimi in otroškim bazenom. 

Po slovenski Obali se razprostirajo številne označene in neoznačene kolesarske poti različnih težavnosti, najbolj znana je sigurno med Izolo in Sečovljami. Ena izmed bolj poznanih obmorskih tekaških poti pa je pot od Kopra do Izole, ki poteka ob nekdanji železnici Parazzana in se konča v Simonovem zalivu. Na voljo so tudi 4 tenis centri in mini golf.

V objemu narave, med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, se nahaja 12 energijskih točk, ki pozitivno vplivajo na izboljšanje psihičnega in fizičnega počutja posameznika.

Bioenergijski resort Salinera prav zaradi svoje lokacije ponuja obilo možnosti za aktivne počitnice. Za izboljšanje fizične in psihične aktivnosti smo v resortu poskrbeli za bogat športno-rekreativni program, plavanje in meditacijo. V našem otroškem kotičku pa se bodo vaši malčki zabavali pod budnim očesom strokovnega animacijskega osebja resorta Salinera.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Salinera 4*/3*

Strunjan 14
6320 Portorož
Slovenija


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

Krasen pomladni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Resortu Petalon 4*

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Bohinjska Bistrica, Slovenija

Oddih s kopanjem in savno v Bohinj Eco hotelu 4*sup

Pomladne ali prvomajske počitnice v enem od najlepših kotičkov Slovenije!