Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Topolšica, Slovenija

Popoln oddih v hotelu Vesna 3*, Terme Topolšica

1 otrok do 6,99 GRATIS! Vrednost kupona je 44,00 €. Razliko 176,00 € do polne cene (220,00 €) plačate direktno ponudniku.

SUPER CENA za pomladanski oddih za 2 osebi v hotelu Vesna 3* v Termah Topolšica: 2x nočitev s polpenzionom + celodnevni vstop v bazene in savne hotela Vesna + 1x vstopnica za voden ogled Vile Bianca + wi-fi in parkirišče!

1 otrok do 6,99 GRATIS! Vrednost kupona je 48,00 €. Razliko 192,00 € do polne cene (240,00 €) plačate direktno ponudniku.

Terme Topolšica, hotel Vesna 3*: popoln oddih
Terme Topolšica, hotel Vesna 3*: popoln oddih
Terme Topolšica, hotel Vesna 3*: popoln oddih
Terme Topolšica, hotel Vesna 3*: popoln oddih
48,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
192,00 €
Super cena
 
 

Terme Topolšica ležijo pod visokimi vrhovi Karavank, v kraju Topolšica, 10 km od Velenja. Terme obdaja slikovita narava srednjegorske pokrajine z blagim podnebjem, zato gostje tu predvsem po mir in popolno sprostitev.

Udobno namestitev vam zagotavljajo v dvoposteljnih sobah hotela Vesna***. Prostorne ter lepo urejene in opremljene sobe hotela vam omogočajo prijetno bivanje s čudovitim razgledom na park ali bazene. V vsaki sobi se nahaja TV in telefon. Na voljo je brezplačni Wi-Fi.

V udobju hotelske restavracije so vam na voljo samopostrežni zajtrki, kosila in večerje. Menije sestavljajo tradicionalne dobrote, lokalne kulinarične posebnosti in sezonske jedi. Za dodatno razvajanje si privoščite še tortico ali sladoled v hotelski kavarni ob spremljavi najljubše pijače.

Bazeni in savne 
Termalna doživetja lahko v Termah Topolšica užijete skozi vse leto. Odpeljali vas bomo na poučne izlete, vam pomagali raziskati bližnjo okolico ter vas razvajali kot še nikoli! Skupaj bomo ustvarili prijetne spomine, ki jih boste z veseljem hranili v vašem srcu. 

Topli vrelci, masažne prhe, whrilpooli in prave rimske kopeli ogrejejo še največje zmrzljivce in poskrbijo za kratkočasje v hladnejših dneh. Najmlajši lahko čofotajo v otroškem bazenu, za njihove prve plavalne zamahe pa poskrbimo s tečaji plavanja, katere organiziramo tudi za odrasle. 

V sklopu bazenov se nahaja tudi kompleks hotelskih savn. Slednji obsega tri finske savne, dve infrardeči in eno parno savno. Po savnanju se lahko osvežite v prostorih za počitek, ki odpirajo prijeten pogled na notranje bazene.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!