Pomladni oddih za 2 osebi v hotelu Hedera 4* v Rabcu: 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni 2+2 sobi + 1. otrok do 6,99. leta gratis + uporaba zunanjih in notranjih bazenov + ležalniki ob bazenih + uporaba fitnesa + brezplačno parkirišče!

Hotel v prijetnem zalivu Maslinica v Rabcu - eni najslikovitejših vasic v istrskih zalivih. Na voljo sta 2 notranja ogrevana bazena v hotelu Hedera in Mimosa.

Hotel Hedera 4* Rabac pomladni oddih
Hotel Hedera 4* Rabac pomladni oddih
Hotel Hedera 4* Rabac pomladni oddih
Hotel Hedera 4* Rabac pomladni oddih
Hotel Hedera 4* Rabac pomladni oddih
Hotel Hedera 4* Rabac pomladni oddih
od 119,70€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,60€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Hedera 4* Rabac pomladni oddih
Poglej ponudbo
od 93,10 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 7 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 6 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 6. do 4. dneva pred prihodom 35 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za prvega starejšega otroka do 6,99. leta na pomožnem ležišču; brezplačna turistična taksa za otroka do 11,99. leta.
  • Obvezna doplačila v nakupnem procesu: 1,60 €/osebo/dan za turistično takso; 0,80 €/dan za otroka od 12. do 17,99. leta za turistično takso.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom za prvega starejšega otroka od 7. do 11,99. leta na pomožnem ležišču s 50% popustom; bivanje s polpenzionom za prvega starejšega otroka od 12. do 17,99. leta na pomožnem ležišču s 30% popustom; ; bivanje s polpenzionom za prvo dodatno osebo nad 18 let na pomožnem ležišču s 20% popustom; bivanje s polpenzionom za drugo mlajšo osebo do 11,99. leta na pomožnem ležišču s 50% popustom; bivanje s polpenzionom za drugo mlajšo osebo od 12. do 17,99. leta na pomožnem ležišču s 30% popustom; 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje); 5 €/dan za otroško posteljico v dvoposteljni sobi sobi; 10 €/dan za hišnega ljubljenčka do 15 kg (potrebna najava ob rezervaciji; na povpraševanje); 28 €/dan/osebo za storitev all inclusive v enem izmed hotelov Maslinice v obdobju od 8.6.-7.9. ob minimalnem bivanju 5 nočitev.
  • Na povpraševanje: namestitev otrok v postelji s starši.
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za 2 osebi v hotelu Hedera 4* v Rabcu: 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi z balkonom na morsko stran z možnostjo 2 pomožnih ležišč (maksimalna kapaciteta sobe: 3 odrasle osebe in 1 otrok do 17,99. leta) + samopostrežni zajtrk in večerja, 1 pijača iz avtomata med večerjo: voda + 0,25 l vina ali 0,20 l piva ali 0,20 l sok/kola (28.3.-24.5. in 14.9.-2.11.) + samopostrežni zajtrk in večerja, neomejena pijača iz avtomata med večerjo: voda, vino, pivo, sok, kola (25.5.-13.9.) + uporaba 1-4 zunanjih bazenov in 1 otroškega zunanjega bazena + uporaba 1-2 notranjih bazenov (v hotelu Hedera in Mimosa), eden izmed njih z morsko vodo (julij-avgust zaprto) + ležalniki na bazenih (glede na razpoložljivost) + uporaba fitnesa + animacijski program in MINI KLUB za otroke 6-12 let (8.6.-7.9.) + glasba v živo + uporaba kolesarnice s kotičkom za pranje koles (glede na razpoložljivost ) + brezplačno parkirišče + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Hotel Hedera 4* se nahaja v Rabcu - eni najslikovitejših vasic v istrskih zalivih in je del Maslinica Resorta. Ima 275 sob v 7 nadstropjih.

Dvoposteljna soba je velika 20-25m2 in ima zakonsko posteljo ali dve ločeni enojni postelji, 2 pomožni ležišči, balkon s pogledom na morsko stran, kopalnico s tušem ali kadjo, klimo, SAT-TV, telefonsko linijo, majhen hladilnik, sušilec za lase in sef.

Samopostrežni zajtrk in večerja sta na voljo v hotelski restavraciji, z doplačilom so na voljo še Aperitiv bar, Pizza & Grill Oliva, a la carte restavracija Ancora in Hedera Club bar.

V resortu je z doplačilom na voljo Olive Garden Spa & Wellness z bio, turško in finsko savno ter frizerski salon.

Na voljo sta 2 notranja ogrevana bazena v hotelu Hedera in Mimosa.

Na voljo so 4 zunanji bazeni in otroški bazen.

Z doplačilom so na voljo teniška igrišča, namizni tenis, mini golf, večnamensko igrišče, potapljaški center in kolesarski center.

Z animacijo je poskrbljeno za vse, otroci od 6 do 12 let bodo uživali v Mini Clubu in na otroškem igrišču, odrasli pa v živi glasbi.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Hedera 4*

Maslinica 1
52221 Rabac
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!