SUPER CENA za popoln oddih v hotelu Terme Ozren za 2 osebi v vasici Kakmuž občine Petrovo v BiH: 2x nočitev s polpenzionom + 2x relax masaža + neomejena uporaba notranjih bazenov in zunanjega bazena + otroška igralnica + steklenica vina v sobi!

Vrednost kupona je 50,00 €. Razliko 199,00 € do polne cene (249,00 €) plačate direktno ponudniku. Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Hotel Terme Ozren, 2x nočitev s polpenzionom
Hotel Terme Ozren, 2x nočitev s polpenzionom
Hotel Terme Ozren, 2x nočitev s polpenzionom
Hotel Terme Ozren, 2x nočitev s polpenzionom
50,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
199,00 €
Super cena
 
 

Kompleks "Terme Ozren" se nahaja v Kakmužu, gorskem naselju v občini Petrovo, 25 kilometrov od mesta Doboj. Na tem območju je že leta 1978 akademik Josip Bać odkril nahajališča termomineralne hidrokarbonatne vode, ki so jih kasneje spremenili v zdravilišče. Sposobnost te vode, da ima zdravilni učinek pri težavah, kot so revmatizem, luskavica, težave s sinusi, deformacije hrbtenice, visok krvni tlak itd. zaradi česar je bil kraj priljubljen in obiskan, kar je privedlo do prenove zdravilišča leta 2007. V taki obliki je zdravilišče delovalo le v poletnem času z možnostjo kopanja v enem bazenu. 

Leta 2017 je bijeljinsko podjetje "Milojević Gilje-Gas" prejelo 19-letno koncesijo za uporabo termomineralne vode in začelo fazno gradnjo sodobnega rekreacijsko-gostinskega centra "Terme Ozren" na lokaciji starega zdravilišča. "Milojević Gilje-Gas" je eden vodilnih proizvajalcev in distributerjev tehničnih plinov, propan butana, avtoplina in opreme za plinsko rezanje in rezanje v Bosni in Hercegovini, ki obsega pet poslovnih enot, med katerimi so tudi "Terme Ozren".

Od leta 2020 vam lahko ponudijo sodobno opremljene namestitvene kapacitete, ki jih sestavljajo dvo- in triposteljne standardne sobe ter ekskluzivno opremljeni apartmaji. Zahvaljujoč predanosti in strokovnosti odnosa našega osebja do gostov vam lahko zagotovijo pristno izkušnjo počitka in užitka. Prepustite se lahko zabavi in ​​plavanju v 11 zunanjih in notranjih bazenih ali ekskluzivnem sprostitvenem tretmaju v eni od naših savn, parni kopeli ali solni sobi. Uživajte v specialitetah nacionalne in mednarodne kuhinje v eni od dveh à la carte restavracij z več kot 220 sedeži. Predanost vsaki podrobnosti je njihova strast. Pozitivni vtisi gostov so njihova motivacija. Zato se ustavite in se prepričajte sami.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Punat, Krk, Hrvaška

Wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Kanajt 4* na Krku

Preživite čudovit dopust na Krku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

Prvomajski paket s polpenzionom in kopanjem; Hotel Vivat 4*, Terme Vivat

En otrok do 3,99. leta in en otrok do 11,99. leta BREZPLAČNO!