Pomladni oddih za 2 osebi v Aminess Laguna hotelu 3* v Novigradu: 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni 2+1 sobi z balkonom + gratis 1 otrok do 6,99. leta + uporaba teen room-a za otroke + uporaba zunanjega bazena + hišnim ljubljenčkom prijazno!

DODATNI POPUST! Hotel ob borovem gozdičku le nekaj korakov od morja nudi zunanji bazen, do starega mestnega jedra Novigrad pa vas loči samo 10 minut sprehoda ob obali.

Aminess Laguna Hotel 3* Novigrad
Aminess Laguna Hotel 3* Novigrad
Aminess Laguna Hotel 3* Novigrad
Aminess Laguna Hotel 3* Novigrad
Aminess Laguna Hotel 3* Novigrad
od 98,90€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,49€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Aminess Laguna Hotel 3* Novigrad
Poglej ponudbo
od 91,70 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 8 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 7 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 7. dneva pred prihodom 60 % končne cene, v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Dodatne ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za otroka do 6,99. leta na pomožnem ležišču; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje)
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom za otroka od 7. do 11,99. leta na pomožnem ležišču z 50% popustom; 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Možna doplačila na recepciji: 3 €/avto/dan za parkirišče; 15 €/dan za hišnega ljubljenčka: posodica za vodo, piškotek dobrodošlice in obesek za verižico (potrebna najava na rezervaciji).
  • Na povpraševanje: bivanje otrok do 2,99. leta v postelji s starši.
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v Aminess Laguna hotelu 3* v Novigradu: 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi z balkonom z možnostjo 1 pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 11,99. leta) + samopostrežni zajtrk in večerja + vključena pijača ob večerji: točeno belo in rdeče vino, lokalno pivo, brezalkoholne pijače, mineralna voda (do 16.5. in od 16.9.) + uporaba zunanjega bazena za odrasle in otroke s sladko vodo + uporaba ležalnikov in senčnikov na bazenih (glede na razpoložljivost) + uporaba teen room-a za otroke od 10. do 15. leta (biljard, namizni nogomet, PlayStation, pikado, družabne igre) + turistična taksa + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Aminess Laguna Hotel 3* se nahaja ob borovem gozdičku le nekaj korakov od morja. Do starega mestnega jedra Novigrad vas deli samo 10 minut sprehoda ob obali. Hotel je prijazen kužkom in ima 220 sob.

Dvoposteljna soba z balkonom vsebuje zakonsko posteljo ali dve ločeni z možnostjo dodatnega ležišča, kopalnico s tušem, sušilnik za lase, brezplačen WI-FI, SAT TV in telefon z direktno linijo. Sobe so klimatizirane.

Restavracija hotela ponuja bogat samopostrežni zajtrk in večerjo. Slovi po lokalnih in mednarodnih okusih, izvajajo se tudi gastronomski tematski večeri s pridihom sredozemske kuhinje. Ob doplačilu se lahko prepustite gurmanskim doživetjem v restavraciji in grill Sirena s teraso v bližini morja ter v restavraciji a la carte Oliveto v bližnjem hotelu Aminess Maestral.

Na voljo je zunanji bazen in otroški bazen s sladko vodo. Osvežite se lahko v Lobby baru ob bazenu.

Ob doplačilu je na voljo namizni tenis, padel, minigolf, športna dvorana in igrišče za nogomet, rokomet, odbojko in košarko. V bližini se nahajajo označene sprehajalne in kolesarske steze ob morju. Hotel ponuja tudi številne kolesarske storitve (organizirane kolesarske vožnje, kolesarski vodnik, prostor za kolesa, storitev pranja športnih oblačil, parkirišče za hotela, kolesarki lunch paket, izposoja naprav GPS), Bike Info Corner - informativni kotiček v hotelu za kolesarje z vsemi potrebnimi informacijami o ponudbi na destinaciji in Bike Point v bližini hotela, ki ponuja izposojo koles in kolesarske opreme ter popravilo in pranje koles. Nudi prilagojene aktivnosti za tenisače in sicer 17 peščenih igrišč v bližini, šola tenisa in individualno poučevanje ter izposoja opreme.

Uporaba Teen Room za otroke (10-15 leta) kjer lahko igrajo biljard, namizni nogomet, PlayStation, pikado in družabne igre.

Podrobnosti o ponudniku

Aminess Laguna Hotel 3*

Via Terre 4
52466 Novigrad
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!