Pomladni oddih za 2 osebi v hotelu Katarina 4* v Selcu pri Crikvenici: 1x nočitev s polpenzionom plus v standard 2+1 sobi s pogledom na morje + gratis 1 otrok do 2,99. leta + vključena pijača ob večerji + uporaba zunanjih bazenov + uporaba wellnessa!

Hotel je le nekaj korakov od mestne plaže idealno izhodišče za uživanje v wellness tretmajih, aktivnih počitnicah in doseganju ravnovesja duha in telesa.

Hotel Katarina 4* Selce, Crikvenica
Hotel Katarina 4* Selce, Crikvenica
Hotel Katarina 4* Selce, Crikvenica
Hotel Katarina 4* Selce, Crikvenica
Hotel Katarina 4* Selce, Crikvenica
Hotel Katarina 4* Selce, Crikvenica
Hotel Katarina 4* Selce, Crikvenica
od 146,90€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,73€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Katarina 4* Selce, Crikvenica
Poglej ponudbo
od 166,50 €
Super cena
Hotel Katarina 4* Selce, Crikvenica
Poglej ponudbo
od 293,80 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 7 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervaciji 6 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 6. do 1. dneva pred prihodom 40 % končne cene, na dan prihoda ali v primeru neprihoda 100% končne cene.Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom plusza otroka do 2,99. leta v postelji s starši; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje); brezplačna turistična taksa za otroka do 11,99. leta.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 25% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Obvezna doplačila na recepciji: 2 €/osebo/dan za turistično takso v obdobju od 1.4.-30.9.; 1,50 €/osebo/dan za turistično takso v obdobju od 1.1.-31.3. in 1.10.-31.12.; 1 €/dan za otroka od 12. do 17,99. leta za turistično takso v obdobju od 1.4.-30.9.; 0,75 €/dan za otroka od 12. do 17,99. leta za turistično takso v obdobju od 1.1.-31.3. in 1.10.-31.12.
  • Možna doplačila na recepciji: 10 €/avto/dan za parkirišče (parkirnega mesta ni mogoče rezervirati in je odvisno od razpoložljivosti); 25 €/dan za hišnega ljubljenčka (potrebna najava ob rezervaciji).
  • Prijava od 14.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v hotelu Katarina 4* v Selcah: 1x nočitev s polpenzionom plus v standard dvoposteljni sobi s francoskim balkonom brez pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 2.99. leta) + vključena pijača ob večerji: voda, vino, pivo, brezalkoholne pijače iz avtomata + uporaba zunanjega kompleksa bazenov z morsko vodo + uporaba wellnessa z notranjim bazenom z morsko vodo, savnami (finska, bio finska) in jacuzzijem + brezplačni ležalniki in senčniki na bazenih (glede na razpoložljivost) + uporaba kopalnih brisač (ob predložitvi kartice za brisače) + uporaba otroške igralnice z zabavo za vse starosti + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Katarina, ki stoji ob vhodu v slikovite Selce, kjer se nahaja svetovno znana zdravstvena ambulanta. Edinstvena kombinacija preteklih in sedanjih arhitekturnih elementov je celotna severna stran dobila popolnoma nove, moderne prostore, medtem ko je južno fasado poslikal znani hrvaški ulični umetnik po navdihu prepoznavnih mediteranskih motivov. Na voljo je otroško igrišče, hotel pa je prijazen tudi hišnim ljubljenčkom. 

Standard sobe velikosti 17 m2 so moderno urejene, klimatizirane in opremljene z dvoposteljno posteljo, kopalnico s tušem in wcjem, sušilnikom za lase, francoskim balkonom, telefonom, sefom, mini barom ter SAT TV. Na voljo je tudi brezplačni internet.

Na voljo je novo prenovljena restavracija s showcookingom in z doplačilom Aperitiv bar s prostorno teraso in edinstvenim pogledom na otok Krk. 

V wellness centru Katarina Spa boste našli hidromasažni bazen, finsko in bio finsko savno, turško kopel, tople sproščujoče klopi in postelje, relax cono s pogledom na sredozemski vrt. Z doplačilom na voljo še edinstvene nege in masaže obraza in telesa.

Na voljo je notranji bazen z morsko vodo. 

Največji kompleks zunanjih bazenov na tem delu obale z več kot 1.000 m2 vodne površine je bil v celoti prenovljen leta 2019. Na voljo je tudi otroški bazen, vsi bazeni pa so polnjeni z morsko vodo. Našli boste tudi bar ob bazenu z bogato ponudbo pijač in prigrizkov. 

Z doplačilom je na voljo izposoja koles in e-koles ter sprehajališče zdravja ob morju, ki vodi vse do Crikvenice.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Katarina 4*

Ul. Mihovila Jeličića 14
51266 Crikvenica
Hrvaška


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

Krasen pomladni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Resortu Petalon 4*

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Bohinjska Bistrica, Slovenija

Oddih s kopanjem in savno v Bohinj Eco hotelu 4*sup

Pomladne ali prvomajske počitnice v enem od najlepših kotičkov Slovenije!