SUPER CENA za nepozaben oddih za 2 osebi v hotelu Jezero, sredi Narodnega parka Plitvička jezera: 3x nočitev z zajtrkom v Superior sobi + vstopnice za NP Plitvička jezera + 1-urna uporaba wellnessa z whirlpoolom + uporaba fitnesa + wi-fi in parkiranje!

Vrednost kupona je 47,00 €. Razliko 190,00 € do polne cene (237,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Jezero 3*, Plitvička jezera: jesenski oddih
Hotel Jezero 3*, Plitvička jezera: jesenski oddih
Hotel Jezero 3*, Plitvička jezera: jesenski oddih
Hotel Jezero 3*, Plitvička jezera: jesenski oddih
Hotel Jezero 3*, Plitvička jezera: jesenski oddih
Hotel Jezero 3*, Plitvička jezera: jesenski oddih
Hotel Jezero 3*, Plitvička jezera: jesenski oddih
Hotel Jezero 3*, Plitvička jezera: jesenski oddih
47,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
190,00 €
Super cena
 
 

Oddih v naravi je pravo zdravilo za nemir in stres sodobnega življenja, zaradi česar so počitnice v Hotelu Jezero*** prava terapija, ki jo potrebujete.
Neokrnjena lepota narave Narodnega parka Plitviška jezera očara vsakega obiskovalca - kristalna jezera, žuborenje vode in bučanje slapov v zelenem objemu gozda, to je razlog, zakaj so Plitviška jezera prepričljivo najbolj obiskan hrvaški narodni park.

Hotel Jezero stoji v centralni coni Narodnega parka Plitviška jezera in zagotavlja sproščeno bivanje, povezano z naravo. Zaradi edinstvenega položaja je prava oaza miru v neokrnjeni naravi. Prijeten ambient, ustrežljivo osebje in velika pozornost, posvečena podrobnostim, bodo zagotovili, da se boste v hotelu počutili prijetno in sproščeno, kot bi bili doma.
Hotel razpolaga z 205 sobami in 19 apartmaji, od katerih sta dva prilagojena osebam s posebnimi potrebami.

SOBA
Superior soba je velika 22-26 m2, ima zakonsko posteljo 160x200 cm ali dve ločeni postelji 90x200 cm, kopalnico s tušem ali kadjo ter hotelsko kozmetiko in sušilnikom za lase, LCD TV, direktno telefonsko linijo, wi-fi, minibar in balkon s pogledom na jezersko stran.

AKTIVNOSTI
Dan si zapolnite s sprehodi ob jezerih in odkrivanjem okoliških pohodniških poti, ljubiteljem športnih aktivnosti pa je na voljo tudi hotelski fitnes. Za popolno sprostitev je na voljo tudi hidromasažni bazen (whirlpool).

Narodni park Plitvička jezera je najstarejši in največji nacionalni park Republike Hrvaške. S svojo izjemno naravno lepoto je to območje že od nekdaj privabljalo ljubitelje narave, zato je bilo 8. aprila 1949 razglašeno za prvi nacionalni park na Hrvaškem. Proces sedimentacije, ki tvori travertinske pregrade in ustvarja jezera, predstavlja edinstveno univerzalno vrednoto, za katero so Plitviška jezera 26. oktobra 1979 prejela mednarodno priznanje z uvrstitvijo na Unescov seznam svetovne dediščine.

Jezerski sistem Plitviških jezer sestavlja 16 poimenovanih in številna manjša kaskadna jezera. Zaradi geološke podlage in značilnih hidrogeoloških razmer je jezerstvo razdeljeno na Gornja in Spodnja jezera. Prošćansko jezero, Ciginovac, Okrugljak, Batinovac, Veliko jezero, Malo jezero, Vir, Galovac, Milino jezero, Gradinsko jezero, Burgeti in Kozjak je dvanajst jezer, ki sestavljajo Gornja jezera, nastala na neprepustnih dolomitih. Zgornja jezera so prostornejša, bolj razčlenjena in imajo položnejše obale v primerjavi s spodnjimi, oblikovana v prepustni apnenčasti podlagi, vrezani v ozek kanjon strmih pobočij. Spodnja jezera sestavljajo Milanovac, Gavanovac, Kaluđerovac in Novakovića Brod. Sistem Plitviških jezer se zaključi z mogočnimi slapovi Sastavci, ob vznožju katerih se začne reka Korana.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!