Rafting na Neretvi! SUPER CENA za aranžma z raftingom za 1 osebo: 1x nočitev S POLNIM PENZIONOM v Rafting centru Dzajića buk 3* (Noah's Ark) + dostop do privatne plaže ob Boračkem jezeru + rafting (cca 3,5 h) po Neretvi + posteljnina + končno čiščenje + parking + wi-fi!

Adrenalinske počitnice v neokrnjeni naravi! Vrednost kupona je 8 €. Razliko 40 € do polne cene (48 €) plačate direktno ponudniku

Dzajića buk 3*:rafting na Neretvi, polni penzion
Dzajića buk 3*:rafting na Neretvi, polni penzion
Dzajića buk 3*:rafting na Neretvi, polni penzion
8,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
40,00 €
Super cena
 
 

REKA NERETVA 
Reka Neretva hitra, mrzla, s smaragdno zeleno barvo in tako čista, da jo lahko pijete. V delu tik pred Konjicem je mogoč rafting po kristalno čisti vodi, kjer globoki kanjoni zgotavljajo nepozabno izkušnjo vsem rafting navdušencem, ki jim je všeč adrenalin in cenijo lepote narave. Rafting se začne v dolini Glavaticevo in konča v Konjicu. 23 km dolga plovba skozi kanjone, slapove, mimo majhnih zalivčkov in čistih pritokov.

KAMP DŽAJICA BOOK
Namestitev se dviga na smaragdno zeleno reko in nudi lep razled na okolico. Sobe so opremljene v stilu gorskih koč, kjer je vse narejeno iz lesa. Džajica Book nudi tudi teraso, na kateri lahko med uživanjem v odlični hrani občudujete tudi lep razgled.

BUNGALOVI KAMPA BORAŠNICA
Leseni bungalovi v stilu majhnih gorskih hišic, kjer je zunanjost in notranjost skrbno oblikovana iz lesa. Majhna soseska bungalovov, kjer so sosedi blizu, a vseeno dovolj daleč, da se boste v miru spočili.

KULINARIKA
V restavraciji Kampa Book Džajica nudijo lokalne specialitete, pripravljene po tradicionalnih receptih, iz lokalnih, dnevno svežih sestavin. Kuharji z dolgoletnimi izkušnjami pripravljajo odlične zajtrke, kosila in večerje, vaše borbončice pa bodo uživale v okušanju tradicionalne bosanske kulinarike.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!