Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

Aktivni oddih za 2 osebi v Hotelu Termal 4* v Termah 3000, Moravske Toplice

Paket za vse, ki v svoj oddih radi vključite tudi šport, sprehode in oglede znamenitosti! Še posebej boste navdušeni kolesarji! Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

3-urno kopanje v bazenskem kompleksu Wellnessa Živa na Bledu

Uživajte v sproščanju v bazenih! Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

SUPER CENA za poletno razvajanje za 2 osebi v Hotelu Termal 4* v Moravskih Toplicah: 2x nočitev s polpenzionom v economy sobi + kopanje v Termalnem parku Terme 3000 + kopanje v bazenih hotela + vstop v savne hotela + brisače in kopalni plašč + ležalniki ob bazenih + parkirišče!

Vrednost kupona je 35 €. Razliko 201 € do polne cene (236 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcii bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
Hotel Termal 4*, Terme 3000, Moravci: poletni oddih
35,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
201,00 €
Super cena
 
 

Hotel Termal leži v srčiki termalnega dogajanja in je neposredno povezan z vsemi dobrobitmi črne termalne vode. Blagodejno termalno vodo lahko izkusite v filtrirani obliki na hotelskem kopališču ali nefiltrirani (natur) črni izvedbi na zunanjem hotelskem bazenu. V Zdravstvenem centru Terme 3000 in Medico-wellness centru Thermalium vas čaka popolna ponudba za zdravje. Na hotelskem kopališču pa za svoje zdravje lahko poskrbite še z močjo kristalov in svetlobne terapije. Hotel Termal – hotel, v katerem boste našli vse za svoje dobro počutje!

Bazeni se v Termah 3000 – Moravske Toplice razprostirajo na več kot 5.200 m2, zato je bojazen, da bi vam zmanjkalo možnosti za vedno nove vodne vragolije, odveč. Pohvalijo se namreč lahko s kar 39 bazeni! Od tega se jih 11 nahaja v zunanjem termalnem parku, kjer z vseh koncev odmeva smeh navdušenih obiskovalcev.
Zunanji del parka je poleti namenjen zabavi! Animatorji poskrbijo, da se na bazenih dogaja na polno. Čakajo vas adrenalinski in družinski tobogani, med njimi tudi tobogan Boom z vizualnimi efekti. Ko si želite počitka, pa vas v svojo senco povabijo velika prekmurska drevesa.
Obstajajo tobogani za pogumne in tobogani za najpogumnejše. Naš tobogan Kamikaza je nedvomno v drugi kategoriji! Z višine 22 metrov se spustite proti bazenu, pri čemer se skoraj ne dotikate tobogana pod vami. Občutek prostega pada vam bo dal krila!

Notranji termalni park v Termah 3000
Prenovljen notranji termalni park!
Obilje vodnih doživetij v dveh nadstropjih! Pričaka vas svež, svetel prostor, kjer je spodnji del namenjen živahnim in aktivnim obiskovalcem, v njem se bodo odlično počutile tudi družine, zgornji del pa je s kotički za sproščanje in savnami, namenjen predvsem počitku in sprostitvi.
Spodnji del termalnega parka je kot nalašč za živahne in aktivne, za plavanje in čofotanje. Otroški bazen s toboganom pa ponuja ogromno prostora za otroško igro in razposajenost. Umaknite se v natur bazen in se potopite v črno termo-mineralno vodo ter občutite njene blagodejne učinke. Pred tem se sprehodite še po bosonogi poti, ki delujejo kot akupresurna masaža stopal. Do notranjega termalnega kopališča se lahko odslej iz Hotela Termal sprehodite po pokritem in ogrevanem hodniku, imenovanem Prekmurski most. S postanki v štirih kotičkih lahko v njem doživite štiri različne zgodbe Prekmurja.

Dvoposteljna soba - Economy
Udobna dvoposteljna soba s francoskim ležiščem širine 140 cm in balkonom s pogledom na park. V sobi (18 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, pisalna miza ter enosed.

Kopališče Termal
Sozvočje energij 4 naravnih elementov
V osrčju sproščujočih prekmurskih ravnic odkrijte ambient, kjer združujejo blagodejne moči štirje osnovni elementi narave. Vstopite v kopališče Termal, kjer se voda, zemlja, ogenj in zrak harmonično prepletajo ter v sozvočju krepijo vaše zdravje in obnovijo zaloge energije. Vzemite si čas zase in pozabite na vse zunanje skrbi. Dovolite moravski termomineralni vodi, da vas zaziba v svojih poživljajočih učinkih. Občutite dobrodejne moči kristalov in pomirjujoče delovanje barvne svetlobe ter v savni znova poiščite svojo življenjsko moč.

Termomineralna voda iz Zemljinih globin
Poiščite prijetno sprostitev v bazenih s termomineralno vodo in se prepustite toku blage energije vodnih vrelcev.
Blagodejna termomineralna voda iz Moravskih Toplic je že več kot 50 let znana po svojih izjemnih lastnostih. Črna termomineralna voda deluje na tri načine – s toploto, visoko vsebnostjo različnih soli in vsebnostjo mineralov. Zaradi svoje kemične sestave (natrijevokloridna hidrodenkarbonatna voda) in termalnih lastnosti (72 °C pri izviru) izboljšuje prekrvavitev v tkivih, zmanjšuje napetost v mišicah in izboljšuje elastičnost mehkih tkiv, kar privede do zmanjšanja bolečin in izboljšanja gibljivosti v sklepih.

Pot kristalov in dobrega počutja
Začutite moč energij štirih kristalov iz osrčja Zemlje.
Kamnine, minerali in kristali so del narave in na poseben način prenašajo njeno energijo. Že dolgo je znano, da oddajajo valovanja, ki lahko blagodejno vplivajo na človekovo počutje.

Finska savna
Obnovite svoje moči z žametno toploto ognja.
Tradicionalna finska savna je najbolj vroča med vsemi. Temperatura v savni dosega od 70 do 100 stopinj Celzija, lahko pa jo še povečamo s polivanjem pregretih kamnov. Savnanje v vroči finski savni spodbudi krvni obtok, pomaga pri razstrupljanju telesa, krepi imunski sistem, sprosti napetost v mišicah in prijetno sprošča tako na fizični kot na duševni ravni.

Počivališče s kromoterapijo
Naj vas valovanje barvne svetlobe zaniha v umirjeno, a vitalnosti polno harmonijo.
Kromoterapija je metoda alternativne medicine, ki s pomočjo barvne svetlobe vzpostavlja ravnotežje na vseh ravneh človekovega bivanja. Vsaka izmed barv valuje s posebno frekvenco, ki lahko dobrodejno deluje pri odpravljanju različnih zdravstvenih tegob.

Učinki termo-mineralne vode
Pomaga pri zdravljenju revmatičnih obolenj
Izboljšuje prekrvavitev in zato pozitivno vpliva na kronične vnetne procese
Pomaga pri zdravljenju nekaterih kožnih bolezni

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Vodice, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Villa Arausana & Antonina 4* v Vodicah!

Hotel Villa Arausana & Antonina vas bo navdušil s svojim modernim slogom. Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže, na voljo je zunanji sladkovodni bazen.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Natura 4* na Rogli z neomejenim savnanjem!

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko tekaške proge ter rolkarsko stezo.