Pomladni oddih na hrvaški obali! SUPER CENA za 3-dnevni najem (2x nočitev) luksuzno opremljenega glamping šotora za 4-5 oseb (2 odrasla in 2-3 otroci) v edinstvenih kampih v Istri, na Rabu ali v Dalmaciji!

Fantastični kampi so idealne lokacije za popolni družinski oddih na morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Adriatic Kamp, kampi Istra, Dalmacija: glamping šotori
Adriatic Kamp, kampi Istra, Dalmacija: glamping šotori
Adriatic Kamp, kampi Istra, Dalmacija: glamping šotori
Adriatic Kamp, kampi Istra, Dalmacija: glamping šotori
Adriatic Kamp, kampi Istra, Dalmacija: glamping šotori
Adriatic Kamp, kampi Istra, Dalmacija: glamping šotori
Adriatic Kamp, kampi Istra, Dalmacija: glamping šotori
Adriatic Kamp, kampi Istra, Dalmacija: glamping šotori
100,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Adriatic Kamp svoje poslovanje osredotoča na namestitev gostov v sodobno opremljene glamping šotore. Veliko takšnih šotorov stoji v najboljših istrskih, kvarnerskih in dalmatinskih kampih na jadranski obali, kot so:

KAMP AMINESS MARAVEA****, NOVIGRAD
V kampu Aminess Maravea je prodnata plaža z modro zastavo, za aktivne je na voljo zunanji fitnes ali izposoja kajakov, pedalinov in vodnih skuterjev. Od Novigrada je kamp oddaljen 4 km, do tja vozi tudi turističen vlakec. Na voljo so tudi organizirani izleti in kolesarske ture. Kamp ima 2 bazena velikosti 100 m2 v vsaki coni kampa. Do sitega se lahko najeste v restavraciji à la carte na plaži, ter okrepčate v baru s teraso ob morju.

KAMP BIJELA UVALA****, POREČ
Kamp obsega dva bazena in izjemno urejeno plažo, ki je prejela mednarodno priznanje Blue Flag. Kamp ima sodobno urejene sanitarije, trgovine, restavracije in športne centre. V bližnjem kampu Zelena Laguna lahko obiščete priljubljeno plažo za naturiste.

KAMP VALKANELA***, VRSAR
Se nahaja med Vrsarjem in Funtano in ima 3 km dolgo plažo, ki je prejela mednarodno priznanje Blue Flag. Plaža vsebuje del, namenjen otrokom, in del, namenjen ljudem s posebnimi potrebami. Kamp Valkanela je eden izmed najbolj prostornih kampov v zahodni Istri in zajema številne restvracije in bare. Ponujajo številne aktivnosti za otroke. Nudi pogled na otoke, ki obkrožajo mesto Vrsar, in restavracije, bare na plaži, trgovino z živili, otroško igrišče ter igrišče za mini golf.

KAMP POLARI***, ROVINJ
Kamp Polari je skrit v slikovitem zalivu, južno od Rovinja. Ima 2 km plaže, na kateri je obilica vsebin za rekreacijo in aktivni oddih. Južni del kampa je namenjen naturistom in ima lastno plažo, kjer se lahko nemoteno sprostite. Preostali del kampa ima obalo s prodnatimi in skalnimi plažami in urejenimi mesti za sončenje. Plaža ima mednarodno Modro zastavo.

KAMP VRANJICA****, SEGET-VRANJICA
Se nahaja ob stari ribiški vasici Seget, 5 kilometrov zahodno od Trogirja. Poraščen je z borovci in drugim mediteranskim rastlinjem, kar zagotavlja dovolj sence za vaš šotor. Območje kampa Vranjica Belverde je zgrajeno na nivojih štirih teras, ki se spuščajo proti morju. Plaža je dolga 500 metrov in je skoraj v celoti prodnata, del pa je betoniran. Mobilne hišice so od plaže oddaljene okoli 300 m. Kamp Belverde svojim gostom ponuja številne možnosti za zabavo: igrišča za tenis, namizni tenis, mini golf, igrišče za mali nogomet, košarko in odbojko. Novost v kampu je manjši bazen s sladko vodo, ki ima tudi prostor za sončenje.

KAMP SAN MARINO****, LOPAR (RAB)
Kamp San Marino leži na polotoku Loparju na otoku Rabu, poleg veličastne, 1,5 km dolge peščene Rajske plaže. Od mesta Raba je oddaljen 12 km in ponuja vse, kar si vaša družina lahko zaželi na počitnicah. Aktivnejšim gostom so na voljo različna športna igrišča, priljubljena odbojka na mivki, adrenalinski vodni športi kot tudi številne kolesarske steze, ki so speljane skozi ves otok. Kamp ponuja tudi bogato izbiro restavracij in barov ter trgovin, kjer lahko kupite sveža živila.

GLAMPING ŠOTOR
Glamping šotor je velik cca 16m2 in ima 2 spalnici, eno z zakonsko posteljo (140 x 190 cm) in eno samostojno posteljo in pogradom (80 x 190 cm, zgornja postelja v pogradu je primerna samo za otroka 6-12 let). Ima opremljeno kuhinjo s posodo, priborom in hladilnikom. V šotoru ni kopalnice. Spredaj je tudi terasa z mizico.

S spremljanjem turističnih trendov in želja gostov se trudijo obogatiti svojo ponudbo tudi z novimi storitvami in opcijami.
Njihov dolgoročni cilj je vzdrževanje visoke kvalitete izdelkov in storitev ter še dodatno povečanje števila enot, namen teh naporov pa je zagotavljanje vrhunske nastanitve in izkušnje za njihove goste.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Punat, Krk, Hrvaška

Wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Kanajt 4* na Krku

Preživite čudovit dopust na Krku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

Prvomajski paket s polpenzionom in kopanjem; Hotel Vivat 4*, Terme Vivat

En otrok do 3,99. leta in en otrok do 11,99. leta BREZPLAČNO!