Čudovit dopust v SARAJEVU! Super cena za 2-dnevni PRESTIŽNI oddih za 2 v LUKSUZNEM Hotelu Hills 5*, Congress & Termal Spa Resort: 1x nočitev v deluxe sobi z zajtrkom + koriščenje Wellness & Spa centra + brezplačen vstop na bazen Termalne Rivijere Ilidža + parking in wi-fi!

Vrednost kupona je 18,40 €. Razliko 73,60 € do polne cene (92 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe. Otroci do 6 let GRATIS!

Hotel Hills Sarajevo 5*: luksuzni wellness oddih
Hotel Hills Sarajevo 5*: luksuzni wellness oddih
Hotel Hills Sarajevo 5*: luksuzni wellness oddih
Hotel Hills Sarajevo 5*: luksuzni wellness oddih
18,40€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
73,60 €
Super cena
 
 

Romantični trenutki v Sarajevu!

Hotel Hills je novoodprti hotel kategoriziran s 5*, ki se nahaja na atraktivni lokaciji v zeleni oazi Sarajeva (Ilidža) in le 2 km od mednarodnega letališča v Sarajevu.
Hotel Hills je del skupine Mrkulić Group, največje hotelske skupine v Bosni in Hercegovini. Hotel ima 330 razkošnih sob in apartmajev z balkonom in skrbno izbranimi detajli. V sklopu hotelu se nahaja večnamenski kongresni center z vso sodobno tehnologijo, Termalni & wellness spa, notranji in zunanji bazen, adrenalinski park za otroke in odrasle, ki se razteza na neverjetnih 2.200 m2 in več, dvorana za poroke, več restavracij z mednarodno in nacionalno kuhinjo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!