Neverjetni oddih za družino ali prijatelje! SUPER CENA 3-dnevni najem ekskluzivne wellness počitniške hiše Mala vila Rebeka v Gorskem Kotarju: 2x nočitev za do 8 oseb in neomejeno koriščenje wellnessa v hiši!

Izkoristite edinstveno priložnost za oddih v sodobno opremljeni počitniški hiši ob obronkih Gorskega Kotarja! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Mala vila Rebeka gorski kotor vikend
Mala vila Rebeka gorski kotor vikend
Mala vila Rebeka gorski kotor vikend
Mala vila Rebeka gorski kotor vikend
432,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Počitniška hiša na vzhodnih obronkih Gorskega Kotarja ...

Lesena hiša v majhni vasici na pobočju je obdana z neokrnjeno naravo, opremljena pa je bila z veliko volje, truda in ljubezni. Hiša je v celoti lesena z lesenim pohištvom v toplem, a hkrati sodobnem stilu, katerega glavni cilj so ogodje, intima in popolno udobje.

V pritličju hiše so hodnik, kuhinja z vsemi potrebnimi napravami, posodo in pripomočki, jedilnica in velika dnevna soba s kaminom za prijetne večere ob prasketanju ognja.
Ob lepih dnevih boste iz dnevne sobe z veseljem stopili na sončno teraso pred hišo in uživali v udobnem ležalniku. Zunaj je tudi velik zunanji kamin za pripravo jedi z žara, če vreme to dopušča.

V nadstropju so kopalnica v lesu s hidromasažno tuš kabino in toaleto ter tri spalnice. Dve spalnici sta opremljeni z zakonsko posteljo in imata izhod na veliko teraso. V tretji spalnici sta dve ločeni postelji, ki pa se lahko po potrebi sestavita v zakonsko. Na voljo je tudi otroška posteljica. V dnevni sobi je tudi trosed, ki ga je mogoče razstaviti v ležišče za 2 osebi. Hiša tako skupno ponuja 6+2 postelji. Vsaka soba je prijetno opremljena in ima TV sprejemnik.

V Mali vili Rebeka so še posebej ponosni na wellness center, ki ga sestavljajo finska savna za 4-6 oseb, hidromasažni bazen za 6 oseb, ležalniki za počitek, tuš cona in sanitarni vozel. Kopali in savnali se boste ob prijetni glasbi in prelepi intimni razsvetljavi "zvezdnega neba". Iz wellness oaze lahko izstopite na krasno veliko teraso ter uživate v miru neokrnjene narave.

Konoba je drugo ime za dobro hrano in pijačo v dobri družbi. Za novimi lesenimi vrati so za vas uredili udoben prostor, kjer si lahko hrano pripravljate na štedilniku na drva ali odprtem kaminu. Ob kozarcu pijače, glasbi in smehu se zabavajte ob igri biljarda, z drobtino modrosti, drobtino norosti, drobtino ljubezni, preživite nepozabne počitnice.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Punat, Krk, Hrvaška

Wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Kanajt 4* na Krku

Preživite čudovit dopust na Krku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

Prvomajski paket s polpenzionom in kopanjem; Hotel Vivat 4*, Terme Vivat

En otrok do 3,99. leta in en otrok do 11,99. leta BREZPLAČNO!