SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 odrasla in 2 otroka v Mladinskem hotelu Punkl 3* na Ravnah na Koroškem: 2x nočitev + vstop v wellness (za odrasle) in bazen (za otroke) Športnega centra Ravne na Koroškem + Bike Park in doživljajski park Poseka + wi-fi in parkirišče!

Jesenske počitnice v prvem slovenskem mladinskem hotelu! Vrednost kupona je 10 €. Razliko 228 € do polne cene (238 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Mladinski hotel Punkl, Ravne: jesenske počitnice
Mladinski hotel Punkl, Ravne: jesenske počitnice
Mladinski hotel Punkl, Ravne: jesenske počitnice
Mladinski hotel Punkl, Ravne: jesenske počitnice
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
228,00 €
Super cena
 
 

JESENSKE IN ZIMSKE POČITNICE NA KOROŠKEM
Še niste unovčili vseh turističnih bonov? Krompirjeve počitnice🍂 vabijo, da nas obiščete? Obiščite Ravne, obiščite Koroško!
Dobrodošli na Koroškem! Razvajajte se v bazenu in velnesu športnega centra Ravne na Koroškem. Privoščite si adrenalinsko doživetje v kolesarskem ter doživljajskem parku Poseka. V kolikor pa vam razvajanje in adrenalin ne bosta dovolj, si lahko ogledate Koroški pokrajinski muzej, Prežihovo bajto ali pa Muzej železarstva (Štauharija). Odpravite se lahko tudi v center mesta Ravne na Koroškem, katerega tradicija sega do rimskih antičnih časov.

MLADINSKI HOTEL PUNKL
Punkl je prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja.

SOBE
Mladinski hotel Punkl gostom ponuja 48 ležišč na površini 570 m2. Ležišča so organizirana v osmih fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami. 
Na voljo so sobe Klobase, Šnops, Mošt in Šartelj. Vse sobe merijo 17 m2 in imajo 4 ležišča ter lastne sanitarije.

VELNES ŠPORTNEGA CENTRA RAVNE
V sklopu velnesa imate na voljo zimski bazen, ki je namenjen rekreativnemu plavanju. Nova pridobitev na bazenu je whirlpool in čofotalnik za otroke. Voda je izredno kvalitetna, temperatura pa prijetnih 29,5–30 °C. Dimenzije bazena so 25 x 10 m, globina pa je od 90 do 160 cm. Poleg bazena imate na voljo tudi nove savne (finska, turška, zeliščna in infra – za odrasle). Po želji pa se lahko prepustite tudi izkušenim rokam maserjev (doplačilo), ki vas bodo razvajali z različnimi tajskimi masažami.

BIKE PARK in DOŽIVLJAJSKI PARK POSEKA
V športnem centru Ravne se nahaja kolesarski park Poseka kot tudi čisto novi, doživljajski park Poseka. Kolesarski park nudi dve zanimivi progi: Šnel Pepi flow ter Enduro Bavči. Progi sta namenjeni vsem rekreativcem kot tudi izkušenim kolesarjem. Z vrha parka je nepozabni razgled na mesto Ravne in okoliške hribe ter kmetije. Edinstveno in nepozabno doživetje, kjer gorsko kolesarjenje poteka v samem mestu.
Koristite lahko tudi bližnji ''pumptrack'' poligon. Sestavljen je iz zaobljenih grbin in zavojev, ki so med seboj ritmično povezani v krožno celoto. Razgibanost poligona omogoča pestro in zabavno, a varno kolesarsko izkušnjo.
Doživljajski park Poseka je izvirna nadgradnja turistične in športne ponudbe v občini Ravne na Koroškem, na območju Poseke, na svežem zraku, v objemu narave.
Obisk doživljajskega parka omogoča športno aktivnost skozi zabavo, s premagovanjem posameznih ovir, od platforme do platforme, po različnih vajah: plezalnih, pohodnih, visečih in “vozečih”, ter spodbuja medgeneracijsko povezovanje, sodelovanje in tekmovanje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?
prijetno in sodobno urejen mladinski hotel z ustrežljivim osebjemkopanje v notranjem bazenu v zimskem in letnem časuadrenalinsko doživetje v kolesarskem parku Posekaodkrivanje doživljajskega parkapestra ponudba v športnem centru za vse navdušene športnikemožnost souporabe družbenega prostora in opremljene kuhinjebrezplačno koriščenje WiFi in brezplačna uporaba računalnika

KAM NA IZLET?
Uživajte v novem doživljajskem parku Poseka, v neposredni bližini mladinskega hotela Punkl.Ogledate si lahko Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika v grajskem parku na Ravnah.V bližini vas čaka tudi koroški pokrajinski muzej in Muzej železarstva (Štauharijo).Podzemlje Pece: čudovit izlet z vlakcem, kolesi ali s kajakom.Muzej Podzemlje Pece: ambientalna razstava "Tako so nekoč živeli knapi", je urejena v bivši upravno stanovanjski stavbi nekdanjega Rudnika svinca in cinka v Mežici, je del stalnih zbirk v okviru turističnega rudnika in muzeja.Kužno znamenje Gornikov križ v Šentanelu: iz 16. stoletja in je slopno znamenje. V njegovi neposredni bližini stoji tudi cerkev sv. Danijela.Brusnikova bajta v Šentanelu: iz 17. stoletja, z ohranjeno črno kuhinjo in krušno pečjo.Podajte se na Koroško planinsko pot po obronkih treh koroških dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske doline in osvojite priljubljene koroške vrhove: Uršljo goro, Peco, Raduho, Smrekovec, Olševo, …V bližnjih Kotljah si lahko ogledate Prežihovo bajto, spominski muzej Prežihovega Voranca.Kolesarski parki: Bikenomad - Single trail park Jamnica; Flow Country Trail na Peci; Bike park Kope.Olimpline v Črni: spust poteka z Navrškega vrha nad Črno navzdol proti smučišču, pristajalna ploščad pa je v bližini kmetije Kogelnik. Jeklenica je dolga 1.260 metrov, najvišje nad tlemi boste 206 metrov.Ferata Mučevo v Črni na KoroškemSplavarjenje po reki Dravi: zapeljite se kot nekoč splavarji – na lesenih hlodih po Dravi! Nekoč so flosarji, kot so jim rekli v teh krajih, opravljali pomembno nalogo transporta lesa.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 23
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Wellness oddih v dvoje v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Adventni čas v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! V času bivanja lahko koristite tudi 20 % popusta na vse wellness tretmaje!

Super cena
Rezerviranih 741

Smučarska vozovnica za smučarski center Kope

Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 26
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 2
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Čatež, Slovenija

Mega oddih na Termalni rivieri v Termah Čatež; Hotel Čatež

Vrednost kupona je 29,40 €. Razliko 166,60 € do polne cene (196 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi z bonom21.

Super cena
Rezerviranih 1
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

Krasen zimski oddih v vrhunskem Valamar Meteor Hotelu 4* v Makarski

Zimski oddih v šarmantnem hotelu v Makarski!

Super cena
Rezerviranih 6
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Razkošno 3-dnevno razvajanje v dvoje v Rogaški Slatini

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 250 € do polne cene (260 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!