Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Individualna plesna ura za par (60 min)

Vključena posebna koreografija za poročne pare ali posebne dogodke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Dopust v slovenskih Benetkah! SUPER CENA za nepozaben 2-dnevni oddih za 2 osebi v popolnoma prenovljeni tradicionalni piranski hiši PiranArt Guesthouse v srcu Pirana: 1x nočitev s polpenzionom v popolnoma prenovljeni sončni sobi z baldahinom in lastno kopalnico!

Bivanje na top lokaciji, le 100 m od plaže! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

PiranArt Guesthouse, Piran: oddih v dvoje
PiranArt Guesthouse, Piran: oddih v dvoje
PiranArt Guesthouse, Piran: oddih v dvoje
PiranArt Guesthouse, Piran: oddih v dvoje
129,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Počitnice v slovenskih Benetkah!

PiranArt Guest house se nahaja v centru Pirana, v neposredni bližini Tartinijevega trga in za obzidjem! Sprostite se v zgodovinski stavbi iz 19. stoletja in uživajte v sveži, sproti pripravljeni hrani z lokalno pridelanimi sestavinami višje kakovosti. Pričakala vas bo pogostitev dobrodošlice in darilo iz Eko kotička. Sprehodite se po slovenski obali, oglejte si to znamenito srednjeveško mesto in obiščite še ostala obmorska mesta. Le minuto in pol do plaže Punta!

PiranArt je zgodba o človeku, ki je hotel deliti svojo ljubezen do morja s celim svetom. Začelo se je kot družinska počitniška hiša, nato pa so jo v celoti prenovili in postala je kraj veselja ter počitka za vse, ki imajo radi morje. Intimnost sob očara vsakega ter daje občutek beneške tradicije in miru. Jedilnica vzbuja apetit in komaj čakate, da uživate v zajtrku, ki je skrbno oblikovan povsem po vaših željah. Plaža je oddaljena le 100 m in ko odprete okno svoje sobe, lahko zavohate sol, ki se zliva z obalo. Prijazno osebje vas bo sprejelo z domačimi dobrotami in odšli boste ne le z lepimi spomini, temveč tudi s koščkom slovenske kulture.

Predstavitev PiranArt Guesthouse 

Predstavitev PiranArt Eko trgovina

Predstavitev Eko ArtGarden

OBMORSKO MESTO PIRAN
Dragulj slovenske Obale in mesto s pravim istrskim šarmom. To mestece je na rtu Madona oziroma piranski Punti, ki ločuje Piranski in Koprski zaliv. Domačini se radi pošalijo, da nihče ne more neopažen priti ali oditi, saj v mesto vodi samo ena pot. Osrednji Tartinijev trg, ki je dobil ime po izjemnem virtuozu in avtorju ene najbolj znanih in najbolj zahtevnih evropskih skladb za violino. Obiščete lahko njegovo rojstno hišo, Pomorski muzej v palači Gabrielli, multimedijski muzej Pyrhani, številne galerije, obnovljen piranski akvarij ali pa se povzpnete na mogočno obzidje in uživate v čudovitem razgledu  
Tu se lahko zgubljate po ozkih uličicah, nakupujete na mestni tržnici in bližnjih trgovinah s spominki, obedujete v restavracijah z okusno in raznovrstno kulinarično ponudbo, se s prijatelji ustavite na pijači v enem izmed obmorskih lokalov s prečudovitim razgledom na morje in se nato sprehodite do špice rta in povzpnete na piranski svetilnik, eno največjih znamenitosti mesta. Prepričani smo, da tudi ljubitelji podvodnega sveta ne bodo ostali razočarani, saj je ob piranski Punti tudi najgloblja točka slovenskega morja, zavarovana kot naravni spomenik.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!