Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Nil, Kairo, Giza – Egipt

8-dnevno križarjenje po Nilu, Kairo in Giza z letalskim prevozom iz Ljubljane!

TUDI ZA KROMPIRJEVE!

Ogledali si boste Dolino Kraljev, znametito Visoko jezero, Gizo z veličastnimi in najbolj znanimi piramidami ter številne templje. Križarjenje po najdaljši reki na svetu, skozi rečno zapornico v Esni, vse do Edfuja.

Super cena
Nočitev: 9  |   Oseb: 1
Grčija, Turčija, Italija

10-dnevno križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija z odhodom 21.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 1
Istanbul, Turčija

4-dnevno vodeno potovanje z letalom iz Ljubljane v Istanbul na robu Orienta!

Naj vas prevzamejo Hagija Sofija, rimska cisterna, Modra mošeja, dvorec Topkapi z zakladnico, Kapali čaršija-največja pokrita tržnica na svetu s 4.000 trgovinicami, Egipčanski orientalski bazar začimb ter bogati Bospor!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 1
Albanija

4-dnevno vodeno potovanje v Albanijo z letalskim prevozom in polpenzionom!

Odpravi se v vedno bolj priljubljeno deželo s plažami z razglednice, spoznaj Tirano, mesto kontrastov, spoznaj dva obraza mesta Drač, obišči stari bazar in poskusi tipično albansko kavo.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 1
Maroko

8-dnevno vodeno potovanje z letalom iz Benetk v čarobni Maroko s polpenzionom!

TUDI ZA KROMPIRJEVE POČITNICE!

Naj vas prevzamejo svetovljanska Casablanca, srednjeveška medina v Fesu, Meknes in Rabat. Potovanje vas bo popeljalo čez Srednji Atlas do vznožja veličastnih sipin Erg Chebbi. Ogled rdečega bisera juga - Marakeša.

4-dnevno potovanje v Amsterdam: 3x nočitev s polpenzionom za 1 osebo v hotelu 2/3* + letalski prevoz + organizacija potovanja + prevozi in ogledi po programu + slovensko spremstvo!

Obišči Nizozemsko, deželo tulipanov, odličnih sirov in neštetih kanalov, raziskuj prestolnico Amsterdam ter občuduj razgled na največje evropsko pristanišče Rotterdam z razglednega stolpa Euromast.

Potovanje z letalom na Nizozemsko: Amsterdam, Rotterdam
Potovanje z letalom na Nizozemsko: Amsterdam, Rotterdam
Potovanje z letalom na Nizozemsko: Amsterdam, Rotterdam
Potovanje z letalom na Nizozemsko: Amsterdam, Rotterdam
Potovanje z letalom na Nizozemsko: Amsterdam, Rotterdam
od 579,00€
    Kupi kupon

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

AMSTERDAM IN HOLANDIJA Z LETALOM

1. dan: (LJUBLJANA) BLIŽNJE LETALIŠČE–AMSTERDAM
Zbirališče potnikov na bližnjem letališču ali na letališču J. Pučnik v Ljubljani. V primeru odhoda iz bližnjega letališča, možnost organiziranega transferja (doplačilo). Polet letala redne linije proti Nizozemski. Po pristanku letala vožnja do središča Amsterdama. Glavno mesto Nizozemske se predstavi kot mesto mnogih kanalov, 1.000 koles in muzejev. Po prihodu v mesto najprej ogled glavnih znamenitosti središča: glavni trg Dam s Kraljevo palačo, Židovska četrt, Rembrandtova hiša, hiša Ane Frank, cvetlična tržnica Bloemenmarkt. Po sprehodu po mestu postanek v brusilnici diamantov ter ogled in predstavitev te obrti ob opazovanju brusilcev in briljantov, ki se razlikujejo po velikosti, barvi, odtenkih in seveda ceni. Nekaj prostega časa bo tudi za kosilo ali samostojne oglede ter v zgodnjih popoldanskih urah možnost plovbe po mestnih kanalih in reki Amstel (doplačilo). Ogled mesta iz vodne perspektive je zagotovo najbolj udoben in prijeten način spoznavanja posebnosti mesta. Vožnja do hotela, nastanitev in prenočevanje.

2. dan: SEVERNA HOLANDIJA: ZAANSE SCHANS-VOLENDAM 
Po zajtrku prosto za samostojno odkrivanje Amsterdama. Za doplačilo priporočamo izlet Severna Holandija z obiskom dveh tipičnih holandskih vasic: prva, Zaanse Schans je znana po dveh nizozemskih simbolih: mlinih na veter in stari domači obrti kot sta coklarstvo in sirarstvo.  Galerija mlinov na veter na reki Zaan, je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih znamenitosti Nizozemske. Po želji bomo pokukali v enega od mlinov, nato pa obiskali simpatično ribiško vasico Volendam. Prečudovita sprehajalna pot ob morju s številnimi kavarnami, stojnicami s tipično nizozemsko hrano in prečudovitimi pisanimi hiškami nas vabi na ogled. Povratek v hotel in prenočevanje. 

3.dan: JUŽNA HOLANDIJA: ROTTERDAM-DELFT-DEN HAAG-SCHEVENINGEN
Po zajtrku prosto za samostojno odkrivanje mesta. Za doplačilo priporočamo izlet Južna Holandija. Zapeljali se bomo po delu največjega evropskega pristanišča Europoort in skozi mesto Rotterdam, ki se ponaša z novejšo stavbarsko zgodovino in 101 m visokim stolpom Euromast, s katerega je razgled na obširno pristanišče in okolico (vzpon za doplačilo). Po ogledu bomo z vožnjo nadaljevali do Delfta, kjer boste imeli možnost nakupa znanih keramičnih izdelkov. Ob dogovorjeni uri vožnja do Den Haaga, glavnega mesta južne Holandije in upravnega središča celotne Nizozemske, kjer ima sedež vlada, kraljeva družina in v Palači miru tudi mednarodno sodišče. Sprehod po mestnem središču ter zunanji ogled sedeža vlade - Binnenhof in kraljeve palače. Z ogledi bomo zaključili v Scheveningenu, priljubljenem letovišču, kjer bo prosti čas za sprehod po dolgi peščeni plaži. Povratek v hotel in prenočevanje. 

4.dan: AMSTERDAM-BLIŽNJE LETALIŠČE/LJUBLJANA
Po zajtrku vožnja na letališče pri Amsterdamu in polet letala v smeri Ljubljane/bližnjega letališča, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. V primeru bližnjega letališča možnost organiziranega transferja do Ljubljane (doplačilo). 

OPOMBA: Nekateri muzeji so zelo zasedeni in vstop brez predhodne rezervacije ni mogoč. 

Dodatni izleti se izvedejo, če je prijavljenih vsaj 20 oseb.


Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Nizozemska
Skrita za številnimi kanali, ko so se mehko zarezali v zeleno pokrajino in v pomladnem vetru, ki se zaganja v velika kolesa mlinov. Njeno bistvo se prikazuje nekje med tisočerimi glavami tulipanov in pritajenim ropotom lesenih cokel ob dotiku s tlakovano ulico. Nizozemska je že z časov hipijev in boemov, dežela drugače mislečih, večnih upornikov. Mladi so v sceni Amsterdama vedno našli poseben naboj. Občudovali bomo polja cvetočih tulipanov in po želji čudovite razglede s stolpa Euromast na največje evropsko pristanišče v Rotterdamu. 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Kapadokija, Turčija

8-dnevno potovanje v pravljično Kapadokijo v Turčiji s povratnim letom!

Ena najbolj impresivnih in najbolj bizarnih naravnih pokrajin na svetu, Kapadokija! Organizirano potovanje vključuje tudi ogled Konye s samostanom Mevlana, Paşabağı s pravljičnimi dimniki, Doline domišljije in Antalye.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Likija, Turčija

8-dnevno vodeno potovanje v sončno Likijo v Turčiji s povratnim letom!

S svojo ugodno klimo in naravnimi lepotami vas bo očarala Likija! Organizirano potovanje vključuje tudi ogled Efeza s hišo Device Marije, Pamukkale z naravnimi bazenčki s termalno vodo, mesta Hierapolis in Antalye.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Istanbul in zahodna Turčija

8-dnevno vodeno potovanje v Istanbul in zahodno Turčijo s povratnim letom!

Mesto, ki se razprostira na obeh straneh Bosporja, Istanbul! Organizirano potovanje vključuje tudi ogled antičnih mest Pergamona in Hierapolisa, Kuşadası, Efeza, zdravilišča Pamukkale in Antalye.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Las Palmas, Gran Canaria, Španija

Počitnice z letalom iz Gradca na Gran Canario v hotel Vista Oasis 3* z bazenom!

Hotel je primeren tako za pare, kot tudi družine z otroci. Na voljo sta zunanja bazena z ločenim delom za otroke.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Makadi Bay, Hurgada, Egipt

Počitnice z letalom iz Ljubljane v all inclusive Makadi Palace 4*+ v Hurgadi!

Hotel se lahko pohvali z 8000 m2 vodnih površin, številnimi restavracijami ter odlično lego neposredno ob koralnem grebenu.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Makadi Bay, Hurgada, Egipt

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive Grand Waterworld Makadi 4*+ v Hurgadi!

Hotel z vodnim parkom! Leži ob počasi padajoči peščeni plaži s promenado, pred hotelom pa boste našli tudi koralni greben.