Počitnice z letalom v hotelu Ermis 3* na otoku Lefkas v Grčiji: 7x nočitev z zajtrkom za 1 osebo v standard 2+1 sobi + letalski prevoz iz Ljubljane + 1 kos oddane in 1 kos ročne prtljage + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba zunanjega bazena!

Hotel Ermis se nahaja v kraju Lygia in vas bo navdušil s pogledom na turkizno morje. Hotel je primeren za pare in družine.

Hotel Ermis 3* na otoku Lefkas, Grčija
Hotel Ermis 3* na otoku Lefkas, Grčija
Hotel Ermis 3* na otoku Lefkas, Grčija
Hotel Ermis 3* na otoku Lefkas, Grčija
Hotel Ermis 3* na otoku Lefkas, Grčija
od 599,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 3,00€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 30. dneva pred nastopom potovanja 30 % cene aranžmaja, od 29. do 22. dneva pred nastopom potovanja 50 % cene aranžmaja, od 21. do 15. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 14. do 8. dneva pred nastopom potovanja 90 % cene aranžmaja, od 7. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • DODATNA UGODNOST: 3% končne cene vrnemo nazaj v eDenarnico v primeru nakupa do 31.3.!
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 65 €/potovanje za zunanje parkirišče P2 na Letališču Jožeta Pučnika.
  • Obvezna doplačila na destinaciji: 3 €/sobo/dan za turistično takso.
  • Možna doplačila na destinaciji: različni fakultativni izleti, ki vam jih predstavi Kompasov predstavnik na destinaciji.
  • Na povpraševanje: enoposteljna soba, več dnevne počitnice, ostale kombinacije potnikov.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Kompas.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji, ki jih lahko preberete tukaj.
  • Ponudba vsebuje: 7x nočitev z zajtrkom za 1 osebo v hotelu Ermis 3* na otoku Lefkas v Grčiji: namestitev v standard sobi (minimalna zasedenost sobe: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 17,99. leta) + povraten let z letalsko družbo White Airways: Ljubljana –  Lefkas (Preveza) – Ljubljana + letališke in varnostne pristojbine + 1 kos oddane prtljage do 20 kg in ročna prtljaga do 5 kg + transfer od letališča do hotela in nazaj + samopostrežni zajtrk + slovensko govoreči predstavnik na letališču in destinaciji + uporaba zunanjega bazena + brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu + brezplačno potovanje za otroka do 1,99. leta  + brezplačna otroška posteljica v sobi (glede na razpoložljivost in ob predhodni potrditvi) + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Ermis 3* se nahaja na v kraju Lygia, 250 m od manjšega pristanišča, 250 m od najbližjih tavern in mini marketa, 20 km od letališča. Hotelsko ponudbo dopolnjuje recepcija s sprejemnico, zajtrkovalnica ter bar.

Standardne sobe so prijetno opremljene in imajo klimatsko napravo, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, telefon, sef, manjši hladilnik, kopalnico, sušilnik za lase, balkon. Sobe imajo možnost 1 dodatnega ležišča.

Hotelsko ponudbo dopolnjuje zunanji bazen.

Hotel je od plaže oddaljen približno 80 m. Na plaži so z doplačilom na voljo razni vodni športi ter ležalniki in senčniki.

Grčija, uradno Helenska republika, je sredozemska država v jugovzhodni Evropi, na konici Balkanskega polotoka. Grčija ima najdaljšo obalo v Sredozemlju in enajsto najdaljšo obalo na svetu z veliko otokov, od katerih je 227 naseljenih. Glavno in največje mesto so Atene, najvišji vrh, 2917 m, pa je Olimp. Njena tisočletna zgodovina sega daleč v antične čase. Je zibelka zahodne civilizacije, demokracije, zahodne filozofije, olimpijskih iger, večjih znanstvenih in matematičnih načel ter 17 krajev na seznamu UNESCO-ve kulturne dediščine. Grčija je ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij na svetu, rojstni kraj antičnih bogov s tradicionalnimi mesti, na pogled kot iz belega sladkorja zgrajenimi ribiškimi vasicami, s  prelepimi peščenimi plažami, odlično kulinariko in prijaznimi domačini.

Lefkas, pod pečinami pravljične ali osamljene plaže pod agrumi, gorske vasice v objemu borovcev in oljk, raj deskarjev in kajtarjev in njihova pestra, z grško mitologijo povezana folklora. Zatočišče pesnice Sapfo, kot tudi dom in pobeg iz vsakdana v naravo in bližino rajskih plaž zloglasnega milijonarja Onassisa, ki je bolj kot sebe ljubil Grčijo, predvsem pa Lefkas z okolico. Dih jemajoče deviške plaže, oblite s kristalno čistim morjem, miza v senci borovcev, listi žajblja v aperitivu, tradicionalne pite, sveže ribe na krožniku, kozarec izvrstnega otoškega vina, na koncu figa ali dve, nasmejani domačini in sonce, ki je tukaj najlepše ob zahodu – da, vse to je Lefkas!

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Ermis 3*

Lygia /
311 00 Lygia
Grčija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 1
Maroko

8-dnevno vodeno potovanje z letalom iz Benetk v čarobni Maroko s polpenzionom!

Naj vas prevzamejo svetovljanska Casablanca, srednjeveška medina v Fesu, Meknes in Rabat. Potovanje vas bo popeljalo čez Srednji Atlas do vznožja veličastnih sipin Erg Chebbi. Ogled rdečega bisera juga - Marakeša.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 1
Albanija

4-dnevno vodeno potovanje v Albanijo z letalskim prevozom in polpenzionom!

Odpravi se v vedno bolj priljubljeno deželo s plažami z razglednice, spoznaj Tirano, mesto kontrastov, spoznaj dva obraza mesta Drač, obišči stari bazar in poskusi tipično albansko kavo.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 1
Istanbul, Turčija

4-dnevno vodeno potovanje z letalom iz Ljubljane v Istanbul na robu Orienta!

Naj vas prevzamejo Hagija Sofija, rimska cisterna, Modra mošeja, dvorec Topkapi z zakladnico, Kapali čaršija-največja pokrita tržnica na svetu s 4.000 trgovinicami, Egipčanski orientalski bazar začimb ter bogati Bospor!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Makadi Bay, Hurgada, Egipt

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive Grand Waterworld Makadi 4*+ v Hurgadi!

Hotel z vodnim parkom! Leži ob počasi padajoči peščeni plaži s promenado, pred hotelom pa boste našli tudi koralni greben.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Makadi Bay, Hurgada, Egipt

Počitnice z letalom iz Ljubljane v all inclusive Makadi Palace 4*+ v Hurgadi!

Hotel se lahko pohvali z 8000 m2 vodnih površin, številnimi restavracijami ter odlično lego neposredno ob koralnem grebenu.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Mesto Kos, Kos, Grčija

Z letalom iz Ljubljane v hotel International 2* na otoku Kos v Grčiji z bazenom!

Preprost hotel International ima odlično lokacijo v mestu, kjer boste imeli vse pri roki, od plaže do trgovinic, barov in tavern.