Počitnice z letalom v Rosa Nautica hotelu 3* v Costa Bravi v Španiji: 7x nočitev s polpenzionom za 1 osebo v standard 2+2 sobi + letalski prevoz iz Ljubljane + 1 kos oddane in 1 kos ročne prtljage + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba zunanjega bazena!

Odlična lokacija 250 m od središča letovišča Malgrat de Mar in nasproti peščene plaže.

Rosa Nautica hotel 3* v Costa Bravi v Španiji
Rosa Nautica hotel 3* v Costa Bravi v Španiji
Rosa Nautica hotel 3* v Costa Bravi v Španiji
Rosa Nautica hotel 3* v Costa Bravi v Španiji
Rosa Nautica hotel 3* v Costa Bravi v Španiji
od 499,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,50€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 30. dneva pred nastopom potovanja 30 % cene aranžmaja, od 29. do 22. dneva pred nastopom potovanja 50 % cene aranžmaja, od 21. do 15. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 14. do 8. dneva pred nastopom potovanja 90 % cene aranžmaja, od 7. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 65 €/potovanje za zunanje parkirišče P2 na Letališču Jožeta Pučnika; 30 €/potovanje za parkirišče Jagodic v bližini Letališča Jožeta Pučnika, v ceno vključen tudi shuttle prevoz do terminala in nazaj.
  • Obvezna doplačila na destinaciji: 1 €/osebo nad 16 let/dan za turistično takso.
  • Možna doplačila na destinaciji: različni fakultativni izleti, ki vam jih predstavi Palmin predstavnik na destinaciji
  • Na povpraševanje: enoposteljna soba, več dnevne počitnice, ostale kombinacije potnikov
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Palma.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji, ki jih lahko preberete tukaj.
  • Ponudba vsebuje: 7x nočitev s polpenzionom za 1 osebo v Rosa Nautica hotelu 3* v Costa Bravi v Španiji: namestitev v standard dvoposteljni sobi (minimalna zasedenost in maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta sobe 2 odrasli osebi in 2 otroka do 17,99. leta) + povraten let z letalsko družbo Trade Air: Ljubljana –  Barcelona – Ljubljana + letališke in varnostne pristojbine + 1 kos oddane prtljage do 20 kg in ročna prtljaga do 5 kg + transfer od letališča do hotela in nazaj + osnovno nezgodno zavarovanje za primer nezgodnega dogodka nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec + slovensko govoreči predstavnik na letališču in destinaciji + uporaba zunanjega bazena + brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu + animacija + brezplačno potovanje za otroka do 1,99. leta + brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje) + brezplačen WiFi pri recepciji.
Koledar unovčljivosti

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Rosa Nautica hotel*** leži 250 m od središča letovišča Malgrat de Mar, 25 km od letališča Girona in 80 km od letališča Barcelona. Nudi internetni (doplačilo) in tv kotiček.

Standard soba je opremljena s klimatsko napravo, kopalnico z wc-jem, sušilcem za lase, telefonom, sat-tv, sefom (doplačilo) in balkonom.

Na voljo so restavracija, okrepčevalnica in bar.

Hotelsko ponudbo dopolnjuje zunanji bazen in otroški bazen.

Hotel se nahaja nasproti peščene plaže (vmes cesta), kjer so z doplačilom na voljo ležalniki in senčniki.

Na voljo so fitnes, mini golf, biljard.

Španija je dežela Fieste in sieste, raziskovalcev in pomorščakov, kastanjet in flamenka, nogometa in filma, sangrie in paelle. Ime izhaja iz besede Ispania, ki pomeni »dežela zajcev«. Španija ima več kot 8000 km plaž in največje število barov v EU. Prepustite se španskemu življenjskemu ritmu in se nalezite ljubezni do rdeče barve, ki se zliva s špansko strastno dušo. Zaplešite! Sanjajte! Prepustite se zimzeleni španski filozofiji »mañana, mañana« in odložite na jutri, kar ni nujno storiti danes …Zakaj v Španijo? Španci so narod, ki si je sposoben vsak večer izmisliti dober razlog za bučno fiesto. Dan najraje začnejo s paradižnikom in končajo s sangrio. Samosvoji Katalonci so posebna španska zgodba. Na obali Katalonije, vas bo prevzela lepotna kraljica med mesti, pisana Barcelona. Gaudijevi arhitekturni presežki se tam ne zdijo več nori, dan se začne, ko pade noč in tapasi so božanski. Rajske katalonske obale vabijo, da se naužijete sonca, intenzivnih barv in drznosti duha! Bogata tradicija je ne glede na moderne tokove ohranila svoj značaj. Španija je pionirka v modernistični arhitekturi (Gaudi) in avantgradni umetnosti (Dali, Miro, Picasso).

Podrobnosti o ponudniku

Rosa Nautica hotel 3*

Passeig Marítim 2
08380 Malgrat de Mar, Barcelona
Španija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Djerba, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Djerba Menzel 4* v Tuniziji!

Tipična otoška gradnja, glavna stavba in menzli, daje hotelu poseben karakter. Leži ob peščeni plaži in ima 3 zunanje in 2 otroška bazena s tobogani ter atraktivne bare. Na voljo pestra hotelska animacija.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Petrovac, Črna gora

All inclusive počitnice z letalom iz Ljubljane v Vile Oliva 4* v Črni gori!

Hotel leži v starem delu mesta ob prodnati in peščeni plaži, sprostite pa se lahko tudi na zunanjem ali notranjem bazenu.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Budva, Črna gora

Let iz Ljubljane v Boutique Hotel Momentum by Aycon 4* v Budvi v Črni gori!

Nov hotel v srcu Budve z impresivnim bazenom, ki je zaščitni znak hotela! Na voljo kar 3 bazeni, restavracija, bar, kavarna in park, priljubljena Slovenska plaža pa se nahaja v bližini.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Budva, Črna gora

Počitnice z letalom iz Ljubljane v hotel Fagus 4* z bazenom v Budvi v Črni gori!

Nov luksuzni hotel v srcu Budve, med starim delom mesta in zelo znano Slovensko plažo v Črni Gori.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Hurgada, Egipt

All inclusive počitnice z letalom iz Ljubljane v Siva Grand Beach 4* v Hurgadi!

Hotel z zasebno peščeno plažo, zunanjim bazenom in otroškim bazenom, na voljo so tudi namizni tenis, bilijard ter odbojka na mivki.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Makadi Bay, Hurgada, Egipt

Počitnice z letalom iz Ljubljane v all inclusive Makadi Palace 4*+ v Hurgadi!

Hotel se lahko pohvali z 8000 m2 vodnih površin, številnimi restavracijami ter odlično lego neposredno ob koralnem grebenu.