All inclusive počitnice z letalom v El Mouradi Palace 5* v Tuniziji: 7x nočitev za 1 osebo v standard 2+2 sobi + letalski prevoz iz Ljubljane + 1 kos oddane in 1 kos ročne prtljage + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba zunanjega bazena + športne aktivnosti!

Hotel se nahaja ob dolgi peščeni plaži in v centru najbolj priljubljenega tunizijskega turističnega letovišča Port el Kantaoui, zato ga priporočamo vsem gostom.

El Mouradi Palace, Tunizija, all inclusive
El Mouradi Palace, Tunizija, all inclusive
El Mouradi Palace, Tunizija, all inclusive
El Mouradi Palace, Tunizija, all inclusive
od 519,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,60€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
El Mouradi Palace, Tunizija, all inclusive
Poglej ponudbo
od 519,00 €
Super cena
El Mouradi Palace, Tunizija, all inclusive
Poglej ponudbo
od 519,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 30. dneva pred nastopom potovanja 30 % cene aranžmaja, od 29. do 22. dneva pred nastopom potovanja 50 % cene aranžmaja, od 21. do 15. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 14. do 8. dneva pred nastopom potovanja 90 % cene aranžmaja, od 7. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 55 € za zunanje parkirišče na Letališču Jožeta Pučnika; 5 €/noč za otroško posteljico.
  • Obvezna doplačila na destinaciji: cca 0,90 € (3 TND - uradna veljavna denarna valuta Tunizije)/osebo nad 12 let/dan za turistično takso.
  • Možna doplačila na destinaciji: različni fakultativni izleti pri predstavniku na destinaciji.
  • Na povpraševanje: enoposteljna soba, več dnevne počitnice, ostale kombinacije potnikov.
  • Za potovanje na to destinacijo potrebujete potni list z veljavnostjo še vsaj 6 mesecev po zaključku potovanja.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Oasis Tours.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji, ki jih lahko preberete tukaj.
  • Ponudba vsebuje: 7x nočitev s storitvijo all inclusive za 1 osebo v hotelu El Mouradi Palace 5* v Tuniziji: namestitev v standard dvoposteljni sobi (minimalna zasedenost in maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi, 1 otrok do 17,99. leta in 1 otrok do 11,99. leta) + povraten let z letalsko družbo Nouvelair: Ljubljana - Tunizija - Ljubljana + letališke in varnostne pristojbine + 1 kos oddane prtljage (teže 20 kg) in ročna prtljaga (teže 5 kg) + transfer od letališča do hotela in nazaj + vsi + samopostrežni obroki (zajtrk, kosilo in večerja) v glavni restavraciji + vmesni prigrizki in pijača v izbranih barih tekom dneva oz. ob določenih urah + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba zunanjega bazena + brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži (glede na razpoložljivost) + kopalne brisače (s plačilom varščine) + določene športne aktivnosti + animacijski program, mini klub, mini disko + brezplačno potovanje za otroka do 1,99. leta  + brezplačna turistična taksa za otroke do 11,99. leta + brezplačen WiFi pri recepciji.
  • Program storitve vse vključeno je informativen, natančnega prejmete v hotelu. 
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkoholne pijače strežejo le gostom, starejšim od 18 let.
Koledar unovčljivosti

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Hotel El Mouradi Palace 5* se nahaja v neposredni bližini centra priljubljenega letovišča Port El Kantaoui (2,5 km) ob dolgi peščeni plaži. Hotel razpolaga s 515 udobno opremljenimi sobami, recepcijo, glavno samopostrežno restavracijo, več drugih restavracij, več barov, mavrsko kavarno, nočni klub, 24-urna sobno strežbo, thalasso centrom (masaže, hammam, savna, jacuzzi), frizerjem, pralnico, butično trgovino. Hotel je klimatiziran. Nekatere hotelske storitve zahtevajo doplačilo oziroma depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen.
Do tretjega največjega tunizijskega mesta Sousse je le 10 km. Čas avtobusnega transferja od letališča do hotela je približno 30 minut vožnje od letališča Enfidha Hammamet ter približno 30 minut od letališča Habib Bourguiba Monastir.

Standard sobe so klimatizirane (v nadzoru hotela) in imajo kopalnico (kad ali tuš, wc, sušilec za lase), telefon, sat TV, minibar (doplačilo), sef (brezplačno), večina sob ima balkon ali teraso s pogledom na vrt ali bazen. Sobe so preprosto opremljene in imajo možnost 2 pomožnih ležišč.

Na voljo sta notranji bazen (160 m2; odprt med novembrom in aprilom) in zunanji bazen (900 m2).

Na voljo so teniška igrišča, kegljanje, pikado, namizni tenis, lokostrelstvo, mini golf, biljard, keramična delavnica, odbojka na plaži, fitnes, razni vodni športi. V bližini je tudi golf igrišče El Kantaoui (36 lukenj). Nekatere športne aktivnosti zahtevajo predhodno rezervacijo in doplačilo.

Na destinaciji vam ponujajo številne možnosti za izlete, ki bodo vaše počitnice spremenili v nepozabno doživetje:
- Tunis - Kartagina - Sidi Bou Said (enodnevni izlet s kosilom) 
- Friguia safari park 
- Safari (dvodnevni izlet s polnim penzionom): najstarejša mošeja na afriški celini Okba Ibn Nafaa, delavnica preprog, izlet s terenskimi vozili do gorske oaze Chebika in off road vožnja v Sahari ter ogled kulis filma Vojna zvez, največje slano jezero Tunizije Chott El Jerid, jahanje kamel v oazi imenovani »Vrata v Saharo«, kjer se začenjajo prave peščene sipine, gorovje Matmata z gledom tipičnega berberskega bivališča, eden največjih rimskih amfiteatrov v mestu El Jem.
- Za vse ljubitelje golfa se Tunizija ponaša s kar nekaj priljubljenimi, urejenimi in velikimi golf igrišči. Priporočamo Citrus golf club - Hammamet v neposredni bližini sedmih čudovitih jezer in ogromnih nasadov oljk, razprostira pa se na 173 hektarjih površine in je le nekaj minut oddaljeno od priljubljenega in vedno čudovitega zaliva Hammamet. Ali pa se odpeljite do golf igrišča El Kantaoui, ki se razprostira na 130 hektarjih od same obale priljubljenega letovišča Port El Kantaoui, ki slovi po prestižni marini, do prelepih hribov v ozadju, ki ponujajo spektakularno panoramo daleč naokoli.

Podrobnosti o ponudniku

El Mouradi Palace 5*

Zone Touristique El Kantaoui, El Kantaoui, Sousse 4089 /
4089 Hammam Sousse
Tunizija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Hurgada, Egipt

Počitnice z letalom iz Dunaja v all inclusive The Grand Resort 4* v Hurgadi!

Resort leži ob peščeni plaži in neposredno ob nakupovalni pasaži Grand Malla, ki hotelsko ponudbo dopolnjuje z različnimi restavracijami, kavarnami, bari, trgovinicami in možnostmi zabave.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Makadi Bay, Hurgada, Egipt

Počitnice z letalom iz Ljubljane v all inclusive Makadi Palace 4*+ v Hurgadi!

Hotel se lahko pohvali z 8000 m2 vodnih površin, številnimi restavracijami ter odlično lego neposredno ob koralnem grebenu.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Faliraki, Rodos, Grčija

Z letalom iz Ljubljane v apartmaje Gorgona Studios 3* na otoku Rodos v Grčiji!

Apartmaji ležijo v bližini centra mesta Faliraki, kjer so tudi najbližji bari in restavracije. Na voljo je tudi zunanji bazen.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Mesto Kos, Kos, Grčija

Z letalom iz Ljubljane v hotel International 2* na otoku Kos v Grčiji z bazenom!

Preprost hotel International ima odlično lokacijo v mestu, kjer boste imeli vse pri roki, od plaže do trgovinic, barov in tavern.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Kardamena, Kos, Grčija

Počitnice z letalom iz Ljubljane v Kris Mari hotel 3* na otoku Kos v Grčiji!

Priljubljen hotel leži v bližini plaže in središča mesta ter je odlično izhodišče za raziskovanje otoka. V bližini hotela se nahajajo tudi razni bari in restavracije.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Tigaki, Kos, Grčija

Počitnice z letalom iz Ljubljane v Tropical Sol hotel 3* na otoku Kos v Grčiji!

Hotel leži v mestu Tigaki na otoku Kos nekaj metrov stran od peščene plaže. V bližini hotela se nahajajo tudi restavracije in bari. Hotelska ponudba pa ponuja zunanji bazen.