All inclusive počitnice z letalom v Siva Grand Beach hotelu 4* v Hurgadi: 7x nočitev za 1 osebo v deluxe sobi 2 v bližini plaže + letalski prevoz iz Ljubljane + 1 kos oddane in 1 kos ročne prtljage + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba zunanjega bazena!

Hotel z zasebno peščeno plažo, zunanjim bazenom in otroškim bazenom, na voljo so tudi namizni tenis, bilijard ter odbojka na mivki.

Siva Grand Beach Hotel, Hurgada, all inclusive, Egipt
Siva Grand Beach Hotel, Hurgada, all inclusive, Egipt
Siva Grand Beach Hotel, Hurgada, all inclusive, Egipt
Siva Grand Beach Hotel, Hurgada, all inclusive, Egipt
Siva Grand Beach Hotel, Hurgada, all inclusive, Egipt
od 472,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,36€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Siva Grand Beach Hotel, Hurgada, all inclusive, Egipt
Poglej ponudbo
od 474,00 €
Super cena
Siva Grand Beach Hotel, Hurgada, all inclusive, Egipt
Poglej ponudbo
od 480,00 €
Super cena
Siva Grand Beach Hotel, Hurgada, all inclusive, Egipt
Poglej ponudbo
od 509,00 €
Super cena
Siva Grand Beach Hotel, Hurgada, all inclusive, Egipt
Poglej ponudbo
od 501,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 30. dneva pred nastopom potovanja 30 % cene aranžmaja, od 29. do 22. dneva pred nastopom potovanja 50 % cene aranžmaja, od 21. do 15. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 14. do 8. dneva pred nastopom potovanja 90 % cene aranžmaja, od 7. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].  
  • Obvezna doplačila na destinaciji: 29 €/osebo doplačilo vizuma na letališču v Egiptu.
  • Možna doplačila na destinaciji: različni fakultativni izleti pri predstavniku na destinaciji.
  • Na povpraševanje: enoposteljna soba, več dnevne počitnice, ostale kombinacije potnikov.
  • Za potovanje na to destinacijo potrebujejo državljani Republike Slovenije veljaven potni list najmanj 6 mesecev od dneva vstopa.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Eti potovanja.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji, ki jih lahko preberete tukaj.
  • Ponudba vsebuje: 7x nočitev s storitvijo all inclusive za 1 osebo v Siva Grand Beach hotelu 4* v Hurgadi v Egiptu: namestitev v deluxe sobi v bližini plaže (minimalna zasedenost in maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi) + povraten let z letalsko družbo Fly Egypt: Ljubljana – Hurgada – Ljubljana + letališke in varnostne pristojbine + 1 kos oddane prtljage do 20 kg in ročna prtljaga do 5 kg + transfer od letašča do hotela in nazaj + samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, vmesni različni prigrizki + lokalne brezalkoholne in lokalne alkoholne pijače so na voljo med 10:00 in 24:00 uro (postrežene v kozarcih) + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba zunanjega sladkovodnega bazena in ločenega otroškega bazena + brezplačni senčniki, ležalniki in podloge ob bazenu in na plaži + kopalne brisače v priročni torbi za na plažo + namizni tenis, bilijard, odbojka na mivki + mednarodna animacija, igre ob bazenu + turistična taksa + brezplačen WiFi pri recepciji.
  • Program storitve vse vključeno je informativen, natančnega prejmete v hotelu. 
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkoholne pijače strežejo le gostom, starejšim od 18 let.
Koledar unovčljivosti

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Udoben hotelski objekt Siva Grand Beach 4* nudi nastanitev v 550 sobah. V osrednji zgradbi se nahajajo prostorna sprejemnica z recepcijo in dvema glavnima restavracijama. V sosednjo pasažo Siva Mall vabijo restavracije, bari in trgovinice (z doplačilom). Tukaj so tudi banka, internet kavarna, lekarna, ambulanta in lepotni salon. Središče Hurgade je oddaljeno približno 8 kilometrov. Čas transferja od letališča približno 20 minut. 

Samopostrežni zajtrk je na voljo v restavracijah Sharms in Sea Star. Zgodnji zajtrk v restavraciji Sharms, pozni zajtrk pri baru Terrace. Za kosilo je na voljo samopostrežni bife z raznolikimi jedmi v restavraciji Oasis Beach in ponudba jedi iz žara ob bazenu in na plaži. Za večerjo pa je na voljo mednarodna samopostrežna večerja v restavracij Sharms in izbor a la carte jedi v restavraciji Siva Pool View. Dodatno a la carte večerjo v libanonski restavraciji med 18:00 in 21:00 uro najdete v Siva Mall (pijača z doplačilom). Za vse a la carte restavracije je potrebna predhodna rezervacija.

Deluxe sobe se nahajajo v levem in desnem krilu hotelskega naselja ter so porazdeljene v 19 enonadstropnih stranskih zgradbah, s pogledom na vrt. Deluxe sobe so nekoliko večje in v paviljonih bliže plaži. K standardni opremi sob spadajo klimatska naprava (sezonsko pogojena), telefon, satelitska televizija, sef in mini hladilnik. Kopalnica je opremljena s prho ali kadjo, WC-jem in sušilcem za lase. Balkon ali terasa, možen tudi francoski balkon, brez pomožnega ležišča.

Hotel Siva Grand Beach ima prekrasno, dolgo, počasi padajočo, peščeno, zasebno plažo. Sladkovodni bazen (pozimi ogrevan) s teraso za sončenje in ločen otroški bazen sta obdana z urejenim vrtom. Ob bazenu so restavracija z žarom in različni bari. 

Aqua Center se nahaja neposredno na plaži in nudi možnost športnih aktivnosti (z doplačilom). V okviru hotela so na voljo namizni tenis, bilijard, odbojka na mivki, aerobika, vodna gimnastika, nogomet na plaži in vaterpolo. Čez dan se odvija animacijski program s športnimi aktivnostmi, igrami in tekmovanji. Zvečer pa občasno večerna zabava ob živi glasbi. Ob doplačilu so na voljo masaže. 

Priporočilo: Za nemoten prenos mobilnih podatkov in v izogib visokim stroškom, priporočamo nakup SIM kartice lokalnega egipčanskega operaterja (Vodafone ali Orange).

V Hurgadi vam ponujajo številne možnosti za izlete, ki bodo vaše počitnice spremenili v nepozabno doživetje:
- Nakupovanje v Hurgadi
- Mini Egypt park: bleščeč miniaturni Egipt
Snorklanje in vožnja z ladjo s steklenim dnom
- Mahmya: otok z eksotično pokrajino in okusno hrano
- Egipčanski hamam
- Quad Safari z vožnjo do beduinske vasi in možnostjo jahanja kamel
- Safari z džipi
- Jahanje kamel
- Kairo (Piramide v Gizi, Egipčanski muzej)
- Luxor (Tempelj Karnak, Memnova kolosa, Dolina kraljev)

Podrobnosti o ponudniku

Siva Grand Beach hotel 4*

Youssef Affifi Rd, Touristic Villages 1
84517 Hurgada
Egipt

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Djerba, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Djerba Menzel 4* v Tuniziji!

Tipična otoška gradnja, glavna stavba in menzli, daje hotelu poseben karakter. Leži ob peščeni plaži in ima 3 zunanje in 2 otroška bazena s tobogani ter atraktivne bare. Na voljo pestra hotelska animacija.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Petrovac, Črna gora

All inclusive počitnice z letalom iz Ljubljane v Vile Oliva 4* v Črni gori!

Hotel leži v starem delu mesta ob prodnati in peščeni plaži, sprostite pa se lahko tudi na zunanjem ali notranjem bazenu.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Budva, Črna gora

Let iz Ljubljane v Boutique Hotel Momentum by Aycon 4* v Budvi v Črni gori!

Nov hotel v srcu Budve z impresivnim bazenom, ki je zaščitni znak hotela! Na voljo kar 3 bazeni, restavracija, bar, kavarna in park, priljubljena Slovenska plaža pa se nahaja v bližini.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Budva, Črna gora

Počitnice z letalom iz Ljubljane v hotel Fagus 4* z bazenom v Budvi v Črni gori!

Nov luksuzni hotel v srcu Budve, med starim delom mesta in zelo znano Slovensko plažo v Črni Gori.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Hurgada, Egipt

All inclusive počitnice z letalom iz Ljubljane v Siva Grand Beach 4* v Hurgadi!

Hotel z zasebno peščeno plažo, zunanjim bazenom in otroškim bazenom, na voljo so tudi namizni tenis, bilijard ter odbojka na mivki.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Makadi Bay, Hurgada, Egipt

Počitnice z letalom iz Ljubljane v all inclusive Makadi Palace 4*+ v Hurgadi!

Hotel se lahko pohvali z 8000 m2 vodnih površin, številnimi restavracijami ter odlično lego neposredno ob koralnem grebenu.