Ustvarite čarobno vzdušje! - 71 % na tečaj začetnega aktivnega učenja ČARODEJSKIH TRIKOV (5x po 30 min) + rekviziti (karte, kovanci in druge skrivnosti)! Tečaj je namenjen za vse generacije! Enkratna priložnost, da se naučite trikov in svoje bližnje prijetno presenetite in nasmejite!

Začarajte, očarajte in nasmejite daleč naokrog!

Tecaj carodejskih trikov (5x po 30 min)
Tecaj carodejskih trikov (5x po 30 min)
350,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
1200,00 €
-71%
Prihranek:
850,00 €
 
 

Čarodej nove generacije!
Aleksander je v Evropi, eden izmed vodilnih čarodejev nove generacije. V preteklih letih se je 2 krat udeležil slovenskih talentov, bil je udeleženec hrvaških talentov, letos pa že drugo leto zapored nastopa na angleških talentih (Britans got talent). Njegove nastope si je na youtubu ogledalo že več kot 2 milijona gledalk in gledalcev. Redno se po Evropi udeležuje mednarodnih čarodejskih tekmovanj. Pred par meseci je na Češkem v močni konkurenci osvojil prestižno prvo mesto. Aleksander že drugo leto z svojim rednim tedenskim prispevkom zabava gledalke in gledalce na nacionalni televiziji SLO1 v oddaji vikend paket. Ne zamudite enkratne priložnosti, da se od njega naučite veliko trikov, katere ne boste nikoli pozabili.

Aleksandru je zabavanje otrok v veselje, njihovi nasmehi mu vedno polepšajo dan in poskrbijo za dodaten zagon. Vedno se potrudi in skuša s svojim programom ustvariti čarobno vzdušje, ki se nadaljuje tudi po nastopu. S svojim 30- do 40-minutnim programom jih bo začaral, očaral in nasmejal, da se bo njihov smeh slišal še daleč naokrog!

Čarovnije za odrasle so Aleksandru najljubše, saj ljudi rad preseneča in jih pusti brez besed. To mu uspe z dinamičnim in zanimivim programom, ki ga prilagaja glede na tip dogodka. Program je prav zato lahko primeren za rojstne dneve, VIP zabave, cocktail zabave, različna praznovanja v restavracijah in lokalih …

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Klasična masaža telesa z eteričnimi olji (45 min)

Podarite si odmerek odlične masažne sprostitve!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!